Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.02.2010., 17:25   #181
Firecracker
Premium
Moj komp

Firecracker's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
novi AVP

rade li vam misije sa predatorom? Prodjem trial, iza toga bude animacija i nakon toga pocinje misija ali grafika mi totalno skeljana. CIm se loada za par sekudni mi pise da sam dead
Firecracker je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 17:28   #182
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.02.2010., 21:01   #183
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
samo da kazem da je meni ova igra naprosto smeće

to ce biti moj jedini komentar
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 21:28   #184
Xenomorph
Arroyo settler
Moj komp

Xenomorph's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Firecracker Pregled postova
rade li vam misije sa predatorom? Prodjem trial, iza toga bude animacija i nakon toga pocinje misija ali grafika mi totalno skeljana. CIm se loada za par sekudni mi pise da sam dead
Probaj restart mission možda pomogne.Ovo je baš čudno

Xenomorph je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 21:43   #185
panisher20
Premium
Moj komp

panisher20's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
pa ajmo rec da meni igra malo zastekava, na nekim djelovima super, na nekima steka itd, nekuzim
panisher20 je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 22:48   #186
georgy
Premium

georgy's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Tako i meni šteka.
Grafika se čini odlična, a onda mi odjednom zašteka (nije nikakav napeti dio, nakon nekog slučajnog vremena)...
Probati ću smanjiti postavke pa vidjeti.
georgy je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 22:56   #187
wireless_os
Premium
Moj komp

wireless_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Evo i ja konacno probao igru. Isto tako imam problema sa stekanjem... igram na 8800GS na 1920x1080 i radi ok, a onda odjednom steka...stojim i samo pocne stekat.... cudno mi je to sve nekako. Nije da imam zvijer od graficke,ali do sada nikakvih problema sa nijednom igrom...bas sam nedavno igrao novog stalkera sve na full i radi ok, samo AA iskljucim uvijek... Mozda je do igre nesto...

Intel Celeron G1820
ASRock H81M-HDS
8 GB Kingmax
23'' LG Flatron W2361V
NVIDIA GeForce GTX 960
Samsung Spinpoint F1 @ 1 TB
INTEL SSD - 120 GB
LC POWER LC6650GP3 V2.3
Antec Sonata Elite
MX 518
Logi tipkovnica neka..
NuForce usb DAC

wireless_os je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 23:24   #188
d4rk_ch1ld
Premium
Moj komp

d4rk_ch1ld's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Pa nemre odma sve bit savršeno mora se i neki patch nabaciti
d4rk_ch1ld je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 00:15   #189
CyCl0p$
Guest

igra kad se ucita koristi oko 2 gb rama, tako da nije ni cudo.
  Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 00:17   #190
Firecracker
Premium
Moj komp

Firecracker's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ja nemam nikakvih štekanja u igri, jedino ovaj bug me muči
Firecracker je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.02.2010., 00:53   #191
Exe
Premium
Moj komp

Exe's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor wireless_os Pregled postova
Evo i ja konacno probao igru. Isto tako imam problema sa stekanjem... igram na 8800GS na 1920x1080 i radi ok, a onda odjednom steka...stojim i samo pocne stekat.... cudno mi je to sve nekako. Nije da imam zvijer od graficke,ali do sada nikakvih problema sa nijednom igrom...bas sam nedavno igrao novog stalkera sve na full i radi ok, samo AA iskljucim uvijek... Mozda je do igre nesto...
Šteka ti zbog ram-a, treba više od dvije gige.Stavi texture na High i onda nebi trebalo štekati.
Exe je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 01:17   #192
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Ja ju tek treba zaigrati

Zanima me nešto sa Predatorom, gledam po clipovima na youtubu, čini mi se da ima neograničeno energije, odnosno jako puno više u odnosu na prethodnike, pa stalno cloak uključuju i skaču okolo.
Jel stvarno toliko drastično povečanje enrgije?

I u ovom dijelu, jel valja čemu Marine motion tracker, ili je beskoristan kao i prije?

Te Alien, jel nema više feeda? Ono kad mu glavu prosviraš da regainaš health?
I koja je svrha harvesta, kad tebi kao Alienu to na kraju neće apsolutno nikako pomoći?
Staro 20.02.2010., 01:42   #193
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ja ju tek treba zaigrati

Zanima me nešto sa Predatorom, gledam po clipovima na youtubu, čini mi se da ima neograničeno energije, odnosno jako puno više u odnosu na prethodnike, pa stalno cloak uključuju i skaču okolo.
Jel stvarno toliko drastično povečanje enrgije?

I u ovom dijelu, jel valja čemu Marine motion tracker, ili je beskoristan kao i prije?

Te Alien, jel nema više feeda? Ono kad mu glavu prosviraš da regainaš health?
I koja je svrha harvesta, kad tebi kao Alienu to na kraju neće apsolutno nikako pomoći?
Donny, you're like a child who enters in the middle of the movie and wants to know

Cloak vise ne koristi energiju ali te svaka agresivna hmm "gesta" decloaka, kao i h2o Energiju ti trose samo proximity mines i Plasma Caster, ostalo je sve hladno oruzije.

Motion tracker valjda ugl. da te ucini potpuno paranoicnim i odvlaci pozornost. Jednom od 7 puta ce ti spasiti zivot

Alien u SP-u mislim moze regenerirat health pastetom od ljudskog mozga, ali mislim da u multiju je kao u CoD-u, run for cover n' wait 10 secs. Nisam 100 % ziher za ovo.

Staro 20.02.2010., 02:12   #194
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
Donny, you're like a child who enters in the middle of the movie and wants to know

Cloak vise ne koristi energiju ali te svaka agresivna hmm "gesta" decloaka, kao i h2o Energiju ti trose samo proximity mines i Plasma Caster, ostalo je sve hladno oruzije.

Motion tracker valjda ugl. da te ucini potpuno paranoicnim i odvlaci pozornost. Jednom od 7 puta ce ti spasiti zivot

Alien u SP-u mislim moze regenerirat health pastetom od ljudskog mozga, ali mislim da u multiju je kao u CoD-u, run for cover n' wait 10 secs. Nisam 100 % ziher za ovo.

Yes I am
Spoileri me ne diraju, meni uopće ne "upropaštavaju" doživljaj ni spoileri filmova ni igara

Thx za odgovore, dakle, biti će zabavno špilati sa konstantno cloakanim Predatorom

Što se tiće Motion Trackera, da, i mene živcira što stalno pišti i diže tenzije, ali nek bar pišti sa razlogom a ne stalno beepati k'o nezdrav

Još samo answer za ovaj Alienov Harvest, kad uloviš humana i dovedeš mu facehuggera, kakve koristi od toga? Vjerovatno samo fatality...
Staro 20.02.2010., 02:45   #195
d4rk_ch1ld
Premium
Moj komp

d4rk_ch1ld's Avatar

Sad kad sam pročitao ovo za cloak-anje 5x više sam nabrijaniji za igru.
Samo mi pada na pamet kamperski raj za ljude koji će igrat MP.
Uf kako mrzim kampere
Staro 20.02.2010., 03:21   #196
CyCl0p$
Guest

bilokakav napad ti iskljucuje cloak. isto tako kad se mices cloak nije savrsen pa te marinac moze uocit, a alieni te ionako vide. beskoristan je protiv snipera i smartguna.

motion tracker meni dobro sluzi, znas odakle dolazi bagra, a i podize ugodjaj.
  Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 03:36   #197
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Yes I am
Spoileri me ne diraju, meni uopće ne "upropaštavaju" doživljaj ni spoileri filmova ni igara

Thx za odgovore, dakle, biti će zabavno špilati sa konstantno cloakanim Predatorom

Što se tiće Motion Trackera, da, i mene živcira što stalno pišti i diže tenzije, ali nek bar pišti sa razlogom a ne stalno beepati k'o nezdrav

Još samo answer za ovaj Alienov Harvest, kad uloviš humana i dovedeš mu facehuggera, kakve koristi od toga? Vjerovatno samo fatality...
http://www.youtube.com/watch?v=3foXJ...eature=related

Ma sto se tice cloak'a, uopce nije takav overthrill, jer sada i kad si full statican presavijas svjetlo i marinci te mogu skuzit ako se malo potrude, da ne spominjem kad trcis ili skaces, pojavljuju se one strujne iskrice, koje te mogu odat.. Ne moze se vise desiti da ti marinac protrci tik ispred nosa i ne skuzi te (osim ako nije retardiran) S druge strane ako su Alieni u djiru, oni te "nanjuse" puno prije nego ti njih skuzis.. Ovo sa facehuggerima je mislim samo dio mehanike SP gameplaya, kao nekakav zadatak za daljnji progres, i mislim da nema neku bitniju svrhu. Neka odgovori netko 'ko je presao SP.

edit* evo Cy me preduhitrio u vecini tocaka
Staro 20.02.2010., 03:46   #198
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=3foXJ...eature=related

Ma sto se tice cloak'a, uopce nije takav overthrill, jer sada i kad si full statican presavijas svjetlo i marinci te mogu skuzit ako se malo potrude, da ne spominjem kad trcis ili skaces, pojavljuju se one strujne iskrice, koje te mogu odat.. Ne moze se vise desiti da ti marinac protrci tik ispred nosa i ne skuzi te (osim ako nije retardiran) S druge strane ako su Alieni u djiru, oni te "nanjuse" puno prije nego ti njih skuzis.. Ovo sa facehuggerima je mislim samo dio mehanike SP gameplaya, kao nekakav zadatak za daljnji progres, i mislim da nema neku bitniju svrhu. Neka odgovori netko 'ko je presao SP.

Bit će tebi Donny kad pustim psa na tebe

Bleh, nekak mislim da će igra biti fire and forget, pređi i izbriši, ni na tragu legendarne dvojke,no nada ostaje

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 20.02.2010. u 04:21.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 04:16   #199
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Bit će tebi Donny kad pustim psa na teme

Bleh, nekak mislim da će igra biti fire and forget, pređi i izbriši, ni na tragu legendarne dvojke,no nada ostaje
Nemoj samo onu dogu !

Ja mislim da meni netje.. ljudi iz obijesti vise ne znaju sto bi zazivali
Znam da sam godinama cekao AvP2 sa updejtanom grafikom.. i ovo ce bit taman to.. Multi mi je bio napet' cak i uz svu maloumnost Deathmatch'a, tako da sa svim onim modovima koji dolaze u full izdanju nece biti dosadno
Da ne spominjem da svatkom treba uz BC2 i CoH mala SF Horror relaksacija

a i moram naglasit da ovaj njihov rock/paper/scissors melee system skriva dobar potencijal, bar sto se tice Alien vs Pred ! a Marinci.. pa za njih i tako postoje trophy killovi, kojih ce se bilo tko (normalan) tesko zasititi

a to sto neki rpg sroljo sa gamespot'a nije tijekom 4-5 sati uspio savladat mehaniku Alienovog kretanja me ni najmanje ne zabrinjava Moja ocekivanja su jos uvijek visoko u krosnjama
Staro 20.02.2010., 04:40   #200
Xenomorph
Arroyo settler
Moj komp

Xenomorph's Avatar

Citiraj:
h
Ovo sa facehuggerima je mislim samo dio mehanike SP gameplaya, kao nekakav zadatak za daljnji progres, i mislim da nema neku bitniju svrhu. Neka odgovori netko 'ko je presao SP.
Završio sam s sva tri lika što se tiče Aliena (khm..meni najdraži) nisam skužio to s facehuggerima.Malo pa malo sam to radio ali nisam skužio u čemu je fora osim strah na licima žrtava

Staro 20.02.2010., 09:51   #201
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Xenomorph Pregled postova
Završio sam s sva tri lika što se tiče Aliena (khm..meni najdraži) nisam skužio to s facehuggerima.Malo pa malo sam to radio ali nisam skužio u čemu je fora osim strah na licima žrtava
Veći score na kraju misije (oni rankinzi nakon kaj završiš misiju, tipa warrior, preatorian itd). I eventualno nekakav facehumping sadizam

Kaj se tiče predatora, plasma caster i proximity troše pawa, cloak ne, disk nakon što bacišti se uvijek vrati u ruku nakon par sekundi, isto tako i koplje. Nema više onoga da se zabije u zid 3km od tebe pa se slikaj
Staro 20.02.2010., 11:27   #202
wireless_os
Premium
Moj komp

wireless_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Exe Pregled postova
Šteka ti zbog ram-a, treba više od dvije gige.Stavi texture na High i onda nebi trebalo štekati.
da skuzio sam to, posto je frame rate ok, onda mora da su rami. Danas sam probao staviti rezu na 1600 sa nesto () i smanjio texture na normal, i dalje stekao kao blesavo...onaj blur kad se micem me ukolje. Naravno na kraju se igra srusila po ne znam koji put. Mislim da cu morat cekat drugu "verziju" igre i kupiti jos rama...a neda mi se pare trositi na to..

Intel Celeron G1820
ASRock H81M-HDS
8 GB Kingmax
23'' LG Flatron W2361V
NVIDIA GeForce GTX 960
Samsung Spinpoint F1 @ 1 TB
INTEL SSD - 120 GB
LC POWER LC6650GP3 V2.3
Antec Sonata Elite
MX 518
Logi tipkovnica neka..
NuForce usb DAC

wireless_os je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 12:18   #203
CyCl0p$
Guest

Citiraj:

a to sto neki rpg sroljo sa gamespot'a nije tijekom 4-5 sati uspio savladat mehaniku Alienovog kretanja me ni najmanje ne zabrinjava Moja ocekivanja su jos uvijek visoko u krosnjama

kako bilo da bilo, lik je dobro rekao, alienovo kretanje je konfuzno i cesto upropasti dobar kill. nadam se da ce te neke sitnice rijesit i da cemo jos dugo igrat multi
  Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 12:27   #204
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Meni igra freeza povremeno samo kada igram DX11.Zato pokrećem igru u DX10 i sve radi savršeno.
I ono,nisam baš zadovoljan...s obzirom da je ooooooogromne težine.
U jednoj noći sam prešao kampanju sa predatorom,mislim...ono.
Atmosfera predobra,grafika je kul,ali zvuk puške je naprosto...ne znam,iritira me.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 13:02   #205
panisher20
Premium
Moj komp

panisher20's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
ja kad ga pokrenem u dx11 bilo koja reza bilo sta od detalja stavim uvijek isto, a to na mom kompu nebi trebalo stekati probat cu u dx10 pa cu vidjeti kak staviti u dx 10 mode?
panisher20 je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2010., 20:14   #206
d4rk_ch1ld
Premium
Moj komp

d4rk_ch1ld's Avatar

U mojoj verziji su 2 .exe AvP i AvP_DX11.
Na mom kompu se vrti savršeno 1680*1050 8xAA+16AF.
Odigrao malo marinca za sada i sve što mogu reči je "to je to"
Staro 20.02.2010., 21:13   #207
Xenomorph
Arroyo settler
Moj komp

Xenomorph's Avatar

Citiraj:
Autor Deathwish Pregled postova
Veći score na kraju misije (oni rankinzi nakon kaj završiš misiju, tipa warrior, preatorian itd). I eventualno nekakav facehumping sadizam

Kaj se tiče predatora, plasma caster i proximity troše pawa, cloak ne, disk nakon što bacišti se uvijek vrati u ruku nakon par sekundi, isto tako i koplje. Nema više onoga da se zabije u zid 3km od tebe pa se slikaj
Ok hvala ti moram proći još jednom ali sad ide na hard težini.Samo mislim da neću daleko stići

Staro 21.02.2010., 09:50   #208
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Xenomorph Pregled postova
Ok hvala ti moram proći još jednom ali sad ide na hard težini.Samo mislim da neću daleko stići
A nećeš na onoj najtežoj bez checkpointa (sjećanja na prvi avp, misije bez save-a i poginem od predatora na kraju ili facehugera iz sjene)
Staro 21.02.2010., 13:25   #209
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Exe Pregled postova

U mene isto ovo što sam prije igro je klizilo sad odjednom bezveze počme štekat. S tim da imam 4 gb rama i win7 64 bit....
Staro 21.02.2010., 13:29   #210
dejanbinladen
konjpjukter

Datum registracije: Oct 2007
vidim niko nije pitaopa cu ja , gdje se nalazi avp3 save game i dali se moze spremit sistem je opizdio morma brisat...

thx
dejanbinladen je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno