|
![]() |
#182 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
samo da kazem da je meni ova igra naprosto smeće to ce biti moj jedini komentar
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#186 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Tako i meni šteka. Grafika se čini odlična, a onda mi odjednom zašteka (nije nikakav napeti dio, nakon nekog slučajnog vremena)... Probati ću smanjiti postavke pa vidjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo i ja konacno probao igru. Isto tako imam problema sa stekanjem... igram na 8800GS na 1920x1080 i radi ok, a onda odjednom steka...stojim i samo pocne stekat.... cudno mi je to sve nekako. Nije da imam zvijer od graficke,ali do sada nikakvih problema sa nijednom igrom...bas sam nedavno igrao novog stalkera sve na full i radi ok, samo AA iskljucim uvijek... Mozda je do igre nesto...
![]() |
#189 |
Guest
|
igra kad se ucita koristi oko 2 gb rama, tako da nije ni cudo. |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja nemam nikakvih štekanja u igri, jedino ovaj bug me muči ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja ju tek treba zaigrati ![]() Zanima me nešto sa Predatorom, gledam po clipovima na youtubu, čini mi se da ima neograničeno energije, odnosno jako puno više u odnosu na prethodnike, pa stalno cloak uključuju i skaču okolo. Jel stvarno toliko drastično povečanje enrgije? I u ovom dijelu, jel valja čemu Marine motion tracker, ili je beskoristan kao i prije? Te Alien, jel nema više feeda? Ono kad mu glavu prosviraš da regainaš health? I koja je svrha harvesta, kad tebi kao Alienu to na kraju neće apsolutno nikako pomoći?
![]() |
#193 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Cloak vise ne koristi energiju ![]() ![]() ![]() Motion tracker valjda ugl. da te ucini potpuno paranoicnim i odvlaci pozornost. Jednom od 7 puta ce ti spasiti zivot ![]() Alien u SP-u mislim moze regenerirat health pastetom od ljudskog mozga, ali mislim da u multiju je kao u CoD-u, run for cover n' wait 10 secs. Nisam 100 % ziher za ovo. ![]()
![]() |
![]() |
#194 | |
|
Citiraj:
Yes I am ![]() Spoileri me ne diraju, meni uopće ne "upropaštavaju" doživljaj ni spoileri filmova ni igara ![]() Thx za odgovore, dakle, biti će zabavno špilati sa konstantno cloakanim Predatorom ![]() Što se tiće Motion Trackera, da, i mene živcira što stalno pišti i diže tenzije, ali nek bar pišti sa razlogom a ne stalno beepati k'o nezdrav ![]() Još samo answer za ovaj Alienov Harvest, kad uloviš humana i dovedeš mu facehuggera, kakve koristi od toga? Vjerovatno samo fatality... ![]()
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
bilokakav napad ti iskljucuje cloak. isto tako kad se mices cloak nije savrsen pa te marinac moze uocit, a alieni te ionako vide. beskoristan je protiv snipera i smartguna. motion tracker meni dobro sluzi, znas odakle dolazi bagra, a i podize ugodjaj. |
![]() |
![]() |
#197 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ma sto se tice cloak'a, uopce nije takav overthrill, jer sada i kad si full statican presavijas svjetlo i marinci te mogu skuzit ako se malo potrude, da ne spominjem kad trcis ili skaces, pojavljuju se one strujne iskrice, koje te mogu odat.. Ne moze se vise desiti da ti marinac protrci tik ispred nosa i ne skuzi te (osim ako nije retardiran) S druge strane ako su Alieni u djiru, oni te "nanjuse" puno prije nego ti njih skuzis.. Ovo sa facehuggerima je mislim samo dio mehanike SP gameplaya, kao nekakav zadatak za daljnji progres, i mislim da nema neku bitniju svrhu. Neka odgovori netko 'ko je presao SP. ![]() edit* evo Cy me preduhitrio u vecini tocaka ![]()
![]() |
![]() |
#198 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() Bleh, nekak mislim da će igra biti fire and forget, pređi i izbriši, ni na tragu legendarne dvojke,no nada ostaje ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 20.02.2010. u 04:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja mislim da meni netje.. ljudi iz obijesti vise ne znaju sto bi zazivali ![]() Znam da sam godinama cekao AvP2 sa updejtanom grafikom.. i ovo ce bit taman to.. Multi mi je bio napet' cak i uz svu maloumnost Deathmatch'a, tako da sa svim onim modovima koji dolaze u full izdanju nece biti dosadno ![]() Da ne spominjem da svatkom treba uz BC2 i CoH mala SF Horror relaksacija ![]() a i moram naglasit da ovaj njihov rock/paper/scissors melee system skriva dobar potencijal, bar sto se tice Alien vs Pred ! a Marinci.. pa za njih i tako postoje trophy killovi, kojih ce se bilo tko (normalan) tesko zasititi ![]() a to sto neki rpg sroljo sa gamespot'a nije tijekom 4-5 sati uspio savladat mehaniku Alienovog kretanja me ni najmanje ne zabrinjava ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#200 | |
Arroyo settler
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#201 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Kaj se tiče predatora, plasma caster i proximity troše pawa, cloak ne, disk nakon što bacišti se uvijek vrati u ruku nakon par sekundi, isto tako i koplje. Nema više onoga da se zabije u zid 3km od tebe pa se slikaj ![]()
![]() |
![]() |
#202 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#203 | |
Guest
|
Citiraj:
kako bilo da bilo, lik je dobro rekao, alienovo kretanje je konfuzno i cesto upropasti dobar kill. nadam se da ce te neke sitnice rijesit i da cemo jos dugo igrat multi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#204 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Meni igra freeza povremeno samo kada igram DX11.Zato pokrećem igru u DX10 i sve radi savršeno. I ono,nisam baš zadovoljan...s obzirom da je ooooooogromne težine. U jednoj noći sam prešao kampanju sa predatorom,mislim...ono. Atmosfera predobra,grafika je kul,ali zvuk puške je naprosto...ne znam,iritira me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Arroyo settler
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#208 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#209 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#210 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
vidim niko nije pitaopa cu ja , gdje se nalazi avp3 save game i dali se moze spremit sistem je opizdio morma brisat... thx ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|