|
![]() |
#181 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
panj vjerojatno napuco krivi bios misleći da će ju nabrijati i napravio je sranje...koje ja sada neznam ispraviti....gdje naći pravi bios i kako ga staviti???? please help graf mi je genijalan i stvarno bih je htio dovesti u stanje kakvo zaslužuje i da malo hvatam video s njom...
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Registered User
|
nisam imao potrebe čistiti drivere jer sam bio promjenio win tako da su bili čisti i svježi novi driveri i opet ništa ja mislim da je to do biosa kako su rekli Nikky i yedwy, neznam, bit će veselo dovesti u red tu graf, a kad pomislim kako sam happy bio kad sam je dobio :-)
![]() |
![]() |
#185 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A šta reći? Traži / ostavi upit po svjetskim hw forumima da ti netko sa isključivo tačno takve kartice napravi backup biosa i pošalje. Sami flash biosa nije neki veliki blem. Napraviš dos boot floppy (dovoljno je minimalna verzija a time ostane i više mjesta za flash tool i sam bios file). Gore ti je dan link na flash tool za nVidia grafe. Istim alatom se može napraviti i backup biosa grafe. Šta se tiće drajvera nVidia je u paketu drajvera izbacila podršku za starije grafičke kartice. Zbog toga sam spominjao poviše da provjeriš supported hardware. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Registered User
|
Citiraj:
thanks još jednom
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Kao prvo reci šta si zamijenio čime....ako su iste kartice ne trebaš, ako s eradi o različitim trebaš...ali prvo sa driver cleanerom zbriši stare drivere
![]() |
#190 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ako si presao sa nVidie na nVidiu i sve radi kako treba(citaj=performanse za tu karticu zadovoljavajuce) ostavi...A ako ne radi kak treba,promijeni(al obavezno koristi Driver Cleaner)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#192 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
add or revove programs i tamo unintaliraj forceware i sve od nvidie.....pomoču driver cleaner-a sve od nvidie opet zbriši i sa www.nvidia.com skini si najnovije drivere za 8800 gt i instaliraj, trebalo bi ti sve super radit onda. -->
fino u control panel odi ---> add or revove programs i tamo unintaliraj forceware i sve od nvidie.....pomoču driver cleaner-a sve od nvidie opet zbriši i sa www.nvidia.com skini si najnovije drivere za 8800 gt i instaliraj, trebalo bi ti sve super radit onda.
![]() |
#193 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
add or revove programs i tamo unintaliraj forceware i sve od nvidie.....pomoču driver cleaner-a sve od nvidie opet zbriši i sa www.nvidia.com skini si najnovije drivere za 8800 gt i instaliraj, trebalo bi ti sve super radit onda.
|
fino u control panel odi ---> add or revove programs i tamo unintaliraj forceware i sve od nvidie.....pomoču driver cleaner-a sve od nvidie opet zbriši i sa www.nvidia.com skini si najnovije drivere za 8800 gt i instaliraj, trebalo bi ti sve super radit onda.
|
![]() |
#195 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam mjenjao par puta nvidia nvidia i nikad nisam driver cleaner pri tome rabio i nikad problema nije bilo... Samo se iz add/remove deinstalira i onda nakon zamjene grafe sa novijom verzijom pregazi ono kaj je eventualno ostalo od starih po sustavu i gotovo, mada se nekad zna desit da treba ribanje ali meni recimo nikad...
![]() |
#196 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
probaj ne instalirat pa vidi kak se grafa ponaša ali ja bi svejedno očistio stare i stavio nove i barem si onda siguran, jer onda če radit sigurno .....
![]() |
#197 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni je crkla 7600gt. Zamijenili su mi je u linksu sa identičnom karticom, i javljali su se BSOD-ovi. Maknuo sam drivere i reinstalirao, te su se i dalje javljali. Na kraju sam morao reinstalirat XP-e. Čudna situacija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pitanja u vezi drivera
Koji su driveri za Nvidia 9 seriju zadnji najstabilniji da nema crasheva,promjena u gameplayu da neke igre ne rade i dali uopce ima vidljiv napredak u fluidnosti gameplay pri nekim igrama za koje u nvidii tvrde da su za 10-15% gameplay poboljsali sa tim novijim driverima? Ja sam jos uvijek na 178.24 driverima graficka 9600
![]() |
#201 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a stavi zadnje sluzbene i gotovo. Osim kada su neke bete u pitanju nisam bas imao takvih problema o kojima ti pricas. A sto se tice napretka to ti je sareno. Na duge staze dobilo se 10ak% u vecini naslova koje spominju. Ali jos nisam vidio drivere koji su mi u nekom starijem naslovu dali cudo. Izuzetak su nove igre, recimo kod kolege na 7900gs je novi riddick postao igriv sto sa starima bas i nije bilo moguce, barem ne na 1440*900. |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
7900 Gs 512mb ,koje drivere ?
Koji su najbolji driveri za gore navedenu karticu ,jer brijem da mi s najnovijima ne radi dobro . Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() imam nvidia geforce 7300 GT graficku karticu i kad krenem igrat npr pro street na rez od 800... steka a na 1000 ne jeli to zbog drivera ili nesto ako je onda mi recite di da skinem drivere za tu graficku najnovije ![]() FALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#205 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Problem sa driverom
Evo ovako prije nekoliko dana imao sam win xp za nekim driverom od graf star otprilike 5-8 mjeseci i radio je uredu,(graf je 8800 ultra) instalirao sam najnoviji driver skinut sa nvidijine stranice od kad sam ga instaliro imam dublo manje fps na 3d markovima npr na 3d mark 01 jedan chapter mi je bio cijelo vrijeme 999 fps a sa novim driverom oko 700 fps a i rezultat mi je za 15000 bodova manji.Instalirao sam windows 7 i sa driverom od win7 odvrtio 3d mark 06 na jednom chapteru mi je oko 120 fps a kad sam instaliro novi driver za win 7 vrti mi oko 40 fps. Jer zna neko zasto tako pada fps i u cemu je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
0/0
Datum registracije: Dec 2004
|
Ljudi, sto trebam napravit da mi se pojavi u driverima onaj overclock tab? Ubiti najvise me interesira temperatura i brzina vrtnje ventilatora, a ne instalirava mi se dodatan software. |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
0/0
Datum registracije: Dec 2004
|
9600gso, nisam posebno naveo jer znam da moze mjerit jer vidim pod linuxom temperaturu(tamo u driverima ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Koliko sam skužio ti još koristiš ono staro sučelje sa tabovima? Tada ti treba CoolBits .reg fajl kojeg ubaciš u registry i dobiješ 'overclocking' tab. http://downloads.guru3d.com/CoolBits-download-201.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|