|
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Probajte sa najnovijom betom, kaže da je baš za Crysis (Recommended driver for Crysis). http://downloads.guru3d.com/ download from Guru3D.com
![]() |
#155 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Hmmm...možda bi trebao promijeniti avatar, dok su ovako mladi forumaši online. ![]() @Majo - ja sam jučer zadnje instalirao i nisam primjetio nekih problema, možda ti grafičkoj odgovaraju starije verzije drivera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
Driveri??
Evo kak je sad u zadnje vrijeme izaslo dosta verzija drivera clockanin i obicnih, pa evo moje pitanje je koje drivere najbolje uzet za 8800GT, na kojima bi igre sto bolje radile? |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Nemas clockane i ne clokane divere, imas optimizirane i normalne drivere ![]() Koliko znam imas samo 2 drivera za 8800GT na izbor, i mogu ti samo reci ne obracaj paznju a to da li ne driver optimiziran ( clockan) ili ne, sve ce raditi ko doxa, samo sto ce u ovaj prvoj varijanti malkice brze raditi naustrub kvalitete slike, sto te ne bi trebalo da brinem u konacnici. Sretno i spretno sa tom 'zvjercicom' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
to zavojnice na grafi prave neku divlju frekvenciju, znaju to ploce raditi kada stavis neispravan procesor unutra pa nikako ne mogu voltazu odrediti. tv i radio polude, valjda emitira signal u pola spektra. vidim da su neki sretni s time ali mislim da to nikako ne moze biti dobro za hardware |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() jer meni i dalje fućka..doduše sa ^^ gore malo manje, ali opet zviždi - i ne razumijem zašto samo Crysis? cvili zato kaj više ne može genut Crysis ili... ![]() inače grafička i dalje normalno i ispravno radi...ali opet... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
I ja imam POV 8800GTX na 630 i nikad mi nije fučkala... Možda ovisi o seriji...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
I ja imam isti problem sa cviljenjem grafe, model je POV 8800GT.. cviljenje sam zasada zapazio u Crysis-u (uvodne animacije: EA animacija, Crytek animacija, te menu igre) ali cviljenje prestaje kada zaigram... isti slucaj je i sa The Witcher-om (kod uvodnih animacija cvili, dok u samoj igri cviljenje prestaje) Probao sam postaviti override vaule na 85 ali to nije rijesilo problem Sto se driver-a tice, koristim 169.02... grafa nije klokana Cviljenje mi ne smeta previse, ali naravno, nije bas ugodno cuti kada komad hardware-a proizvodi takve zvukove jos k tome postoji mogucnost da se pokvari =( |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Bik Koji Sjedi
|
sata driver problem?
Pozdrav svima! Imam asrock nforce k8u nf3 matičnu ploču, danas sam kupio dvd pržilicu sa sata priključkom, pošto do sada ništa u kompu nije bilo spojeno na sata nisam ni instalirao drivere, e sad bi to trebao napraviti al koliko sam pročitao na stranicama od asrocka trebao bi driver instalirati prilikom instalacije windowsa (pomoću diskete?)! Dali postoji neki drugi naćin ili ću stvarno morati rušiti win? |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
NAravno da postoji samo uključip u BIOSu sata portove i onda instaliraš drivere sa CDa od ploče ili s neta za nforce 3 čipset i unutra ti je storage driver (imaš na nvidijinom siteu za skinuti) i to je sve... Alternativno ako ti ploča ima IDE mod za SATA i neće ti vjerojatno niti trebati driveri nego samo u BIOSu potraži tu postavku i prebaci je i windowsi će sami skužiti sve dalje...
![]() |
#168 | |
Bik Koji Sjedi
|
Citiraj:
U BIOS-u imam nekakvu postavku za sata RAID i non-RAID, što li je to? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Bas je to cudno. Svima zuji u uvodu i u meniju, ali kad pocnemo igrati onda prestane..I tako vecini. Pa jel to nije u najmanju ruku malo cudno? I sad kad bi netko znao rijesenje tog problema (ako ga uopce ima).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Skužio sam da meni moja cvili kad su fpsi visoki...npr u takvim animacijama, npr kad ulazim u crysis ima jedno 2-3k+ fpsa. Kod S.T.A.L.K.E.R.-a isto tak ima jedno 4k+ pa isto cvili...sve dok ne dodem u igru onda je ok jer naravno fpsi padnu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Odlicno zapažanje ![]() ![]() ![]() Ali kao taj usrani problem rijesit? Ajde izazivam one bolje potkovane znanjem o grafama i opcenito da iznesu svoje viđenje pa makar i suhu teoriju ![]() I tko se potrudi dobije ![]() ![]() ![]() I sad moja (bivsa) teorija: otkriti sta tocno uzrokuje cvrcanje i probat to zalit plastikom ili nekako drugacije utisat.. Ta mi je teorija drzala vodu dok nisam rastavio karticu i nekako sam izgubio ideju jer naravno nisam vidio nikakvu ogromnu zavojnicu.. Zanim me dal je mozda netko imao taj problem i da je onda stavio bolji cooler(AC S1) i jel doslo do promjene? Hvala svima koji se i malo potrude ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
win xp prepoznaje krivu grafičku
bok, evo u čemu leži moja muka;nedavno sam od frenda dobio grafičku koja je svojevremeno bila mrak...meni još uvijek je:-) http://www.firingsquad.com/hw/486/MS...8X/?viewdesc=1 i sada ja sav happy ubodem nju na komp upalim ga i imam šta viditi umjesto ti 4600 vt2d8x s VIVO opcijom i 128mb/128bita glupi xp ju prepoznaje kao ti4800se sa 64mb i bez vivo, mislio sam da je možda moj xp sje... pa sam reinstalirao win, nije pomoglo, instalirao sam everest pro i on isto pokazuje što i win..i performanse su joj lošije nego što bi trebale biti za tu grafičku... kako to ispraviti...unaprijed hvala na svoj pomoći :-) ![]()
![]() |
![]() |
#177 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
ma jesam, i probao instlirati njene original drivere pa novije i opet ništa neznam mislim da joj je taj moj frend promjenio bios... probao sam ići na bios update ali mi izbaci samo taj isti jer kao od te verzije nema novijeg a taj bios neodgovara veziji biosa koja bi trebala biti na toj kartici jer u win prikazuje skroz drugu karticu nego što je u stvarnosti i drugi bios, tako da driveri s tim baš i nemju veze...neznam...
![]() |
![]() |
#179 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Emm nebi htio bit glasnik loših vjesti ali ono ako se gega ko patka, kvače ko patka i izgleda ko patka - vjerojatno je patka a ne labud... Mislim jesi ti siguran da je to VIVO kartica? Ako je i frend ti fleshao BIOS onda je očito naflešao krivi i ima sreće da uopće radi, u tom slučaju nađi dotični model kakav treba biti, nvflasher i napucaj je s pravim biosom...
![]() |
#180 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da se nadovežem sa još jednom bazom. Na http://www.msicomputer.com/ spomenuta kartica G4Ti4600-VT2D8X "postoji", a na http://global.msi.com.tw/ iste nema (najbliža po oznaci G4Ti4600-VTD) ??? Ako budeš dl driver od nVidie pogledaj prvo da li je podržana ova tvoja (treba izabrati stare drivere cca 77.77). Spominjani NVFlash 5.57 Evo jedan review koji "objašnjava" ovu misteriju oko označavanja. Bit će pravi podvig pronači origigi bios (jedino da netko napravi backup sa iste takve), |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|