|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ono kaj mi pada na pamet je da pustas DTS audio kojeg ni wd ni telka neznaju encodati. Al to vrijedi samo za prvu generaciju wdtv-a. Pojasni nam malo, na kaj spajas(tv, receiver?), koji je format u pitanju, i jel u pitanju novi(live) ili stari wdtv? |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Pa stari ne , WDTV je tema. On ne podrzava DTS , ja isto mislim da je do toga. iako mi to nije sasvim jasno , nabaviti tak neki HD player pa onda gledati na CRTu malom ili zvuk imati na zvucnicicima od TVa ![]() meni se bas svidja ovaj WDTV , cjenovno jos kad dodje na nekih 500 kn..DTS downmix mi netreba , mreza mi netreba , kolko sam skuzio u ostalom je isti kao nasljednik a ipak je razlika u cijeni. pali me i ovo sto svi kazu da je bolja slika na WDTVu nego sa HTCP kombinacija. Trenutno koristim lap sa HDMIjem i slika je prilicno dobra, nis ne trza , podesavam sve kak hocu , titlovi , fullscreen itd. .zivo me zanima kak bi onda izgledalo na tom wd-u. e jel netko probao playat mt2s fileove? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
WDTV je obican onaj, kupljen prije jedno mjesec dana cca, kako da Vam pogledam koji model? Idem stavit DIVX neki obican pa probat s njim i audio neki da vidim jel radi. Zadnje izmijenjeno od: Gjuro. 12.12.2009. u 17:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Premium
|
Uglavnom, DIVX radi, audio radi. Ovi blueray filmovi nerade. WDTV Live novi podrzava te blueray da radi kako spada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
prvo izbrisi nazive filmova iz svog posta jer ne smijes navoditi piratske stvari ![]() svi navedeni filmovi imaju zvuk u dts obliku. moras ga prekodirati u neki drugi ili wdtv spojiti sa nekim receiverom da on vrti zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Premium
|
UZet cu WDTV live i gotovo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Samo pazi 500kn ti dođe WDTV Mini, a WDTVa nema novog ispod 750 kn.
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ma racunam da ce neki pomodni mačak koji posjeduje wdtv se ic ponovit sa live-om pa da usicerim nesto oko 500kn , to bi bio fair price za polovni. ![]() znaci i mt2s podrzava..jebenica. btw mislim da novi , bas novi primjerci WDTV-a unazad mjesec dana pordzavaju DTS downmix!nekakav novi firmware tvornicki dolazi .. pa ak nekom ko znaci, nek si provjeri jos , ustedi se par sto kuna s obzirom na live-a.. edit: jel ima netko da je dikrento usporedivao kvalitetu jednog te istog filma na HTCP kombinaciji i na WDTVu? konkretno kod mene se radi o ati3470 grafickoj u laptopu , hdmi ima . Filmovi mi izgledaju prilicno dobro na 37hd-ready plazmi . Kolko bolje moze biti? Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 13.12.2009. u 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Premium
|
Ovaj problem sa zvukom, to je rijeseno na WDTV liveu? Tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
probao sam isti film gledati s kompa (720p mkv HD rip), graficka 4870 (komp iz siga) spojena preko HDMI-a, na panasonic 42x10y, te WD spojen s istim televizorom također preko HDMI-a. moram priznati da je slika preko WD-a puno cisca, s ljepsim bojama i boljim kontrastom. na TV-u su PC i WD imali iste postavke (boja, kontrast, svjetost, toplina, ostrina). mozda sam se jos malo mogao poigrati s catalistom i "postelati" sliku na PCu, ali WD se ne grije, manje trosi i zauzima manje mjesta, tak da je HTPC otpao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#192 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#195 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Premium
|
U petak mi je "prdnuo" wd tv. Ne radi daljinski ili je krepao senzor na samom uređaju (uređaj radi, ali šta vrijedi kad su sve komande na daljincu). M Sanu treba minimalno 3-4 tjedna da mi riješe problem. Jel imao netko sličan problem i koliko je čekao na novi (ili popravljeni uređaj)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
jel jos uvijek ova stvarcica best buy na trzistu? potreban mi je slicni aparat za pustanje .mkv, divxa, mp3ca i ostalog ripanog sranja jel cita prekopirani video dvd? cisto c/p... kolko sam vidio u postovima, mrak igracka kad se stavi novi firmware. malo spor odaziv na daljinski ali inace sve 5. bilo bi najbolje spojiti zvuk na receiver preko optickog kabla da sve normalno svira. ispravite me ako sam sta krivo shvatio ![]()
![]() |
#199 |
Premium
|
Dobio danas uređaj s popravka, 2 tjedna je bio na servisu, što je dosta kraće nego što sam mislio i što su mi najavili. Dečki u ADM-u super ljubazni, svaka čast ![]() @P_KAMENI ne znam za DVD-e nisam probao c/p, ali sve drugo što si naveo je istina, za DTS izlaz ga moraš spojiti na receiver (moj je bio spojen optikom). mp3ce bolje zvuče na WD TV-u nego preko LG BD390. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ima li smisla kupovati WD HD TV s obzirom da imam CRT televizor, nekih 80-ak cm? Htio bi gledati filmove na tvu ( divx, dvd, HD materijale [720p;1080p]) te eventualno glazba i fotografije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Registered User
|
ja sam za crt-a uzeo wdtv live jer mi je skoro sve u mkv formatu, i to na serveru, i nisam nikad pozalio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Registered User
|
Citiraj:
firmwire za live koji je izasao rjesava stvari vezane za youtube, kojeg nema na gen2. http://www.wdc.com/wdproducts/update...y=wdfwdtv_live |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Registered User
|
ne bi vjeroavao ali ne napišu sve kaj su promijenili....a ja vjerujem userima sa foruma koji su reportirali da više nemaju problema sa nekim fajlovima (mislim primarno je bio problem sa nekim .mp4 filmovima).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Registered User
|
pa što očekuješ od firme čiji ljudi iz službe za korisnike preporučuju instalaciju novog firmwarea od LIVE verzije za gen2....onda kad sam im javio kakvu su mi nebulozu napisali onda su prešli preko toga kao da nije ništa bilo...debili |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
može li neko pomoći oko b-rad fimware-a? u pitanju je wdtv gen.1 i fimware B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.8.1. insatliran je bez problema i sve to radi ok poveže se na ruter dobije ip adresu ali mi nije jasno kako na njega instalirati slimrat da bih mogao raditi download sa rapidshare. ovde ima uputstvo neko ali mi engleski i linux nisu jača strana. ako neko koristi ovo i zna kako se može instalirati bio bih puno zahvalan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|