Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.12.2009., 01:57   #181
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Ono kaj mi pada na pamet je da pustas DTS audio kojeg ni wd ni telka neznaju encodati. Al to vrijedi samo za prvu generaciju wdtv-a.
Pojasni nam malo, na kaj spajas(tv, receiver?), koji je format u pitanju, i jel u pitanju novi(live) ili stari wdtv?
tech je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2009., 08:50   #182
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Pa stari ne , WDTV je tema. On ne podrzava DTS , ja isto mislim da je do toga.
iako mi to nije sasvim jasno , nabaviti tak neki HD player pa onda gledati na CRTu malom ili zvuk imati na zvucnicicima od TVa

meni se bas svidja ovaj WDTV , cjenovno jos kad dodje na nekih 500 kn..DTS downmix mi netreba , mreza mi netreba , kolko sam skuzio u ostalom je isti kao nasljednik a ipak je razlika u cijeni.
pali me i ovo sto svi kazu da je bolja slika na WDTVu nego sa HTCP kombinacija. Trenutno koristim lap sa HDMIjem i slika je prilicno dobra, nis ne trza , podesavam sve kak hocu , titlovi , fullscreen itd. .zivo me zanima kak bi onda izgledalo na tom wd-u.

e
jel netko probao playat mt2s fileove?
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2009., 11:07   #183
Gjuro
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Ono kaj mi pada na pamet je da pustas DTS audio kojeg ni wd ni telka neznaju encodati. Al to vrijedi samo za prvu generaciju wdtv-a.
Pojasni nam malo, na kaj spajas(tv, receiver?), koji je format u pitanju, i jel u pitanju novi(live) ili stari wdtv?
TV je panasonic LCD TX-37LC85P
WDTV je obican onaj, kupljen prije jedno mjesec dana cca, kako da Vam pogledam koji model?

Idem stavit DIVX neki obican pa probat s njim i audio neki da vidim jel radi.

Zadnje izmijenjeno od: Gjuro. 12.12.2009. u 17:14.
Gjuro je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2009., 11:23   #184
Gjuro
Premium

Uglavnom, DIVX radi, audio radi.

Ovi blueray filmovi nerade.

WDTV Live novi podrzava te blueray da radi kako spada?
Staro 12.12.2009., 11:41   #185
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
prvo izbrisi nazive filmova iz svog posta jer ne smijes navoditi piratske stvari

svi navedeni filmovi imaju zvuk u dts obliku. moras ga prekodirati u neki drugi ili wdtv spojiti sa nekim receiverom da on vrti zvuk.
rendula je online   Reply With Quote
Staro 12.12.2009., 17:14   #186
Gjuro
Premium

UZet cu WDTV live i gotovo
Staro 12.12.2009., 17:57   #187
CeRmA
Premium
Moj komp

CeRmA's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
Pa stari ne , WDTV je tema. On ne podrzava DTS , ja isto mislim da je do toga.
iako mi to nije sasvim jasno , nabaviti tak neki HD player pa onda gledati na CRTu malom ili zvuk imati na zvucnicicima od TVa

meni se bas svidja ovaj WDTV , cjenovno jos kad dodje na nekih 500 kn..DTS downmix mi netreba , mreza mi netreba , kolko sam skuzio u ostalom je isti kao nasljednik a ipak je razlika u cijeni.
pali me i ovo sto svi kazu da je bolja slika na WDTVu nego sa HTCP kombinacija. Trenutno koristim lap sa HDMIjem i slika je prilicno dobra, nis ne trza , podesavam sve kak hocu , titlovi , fullscreen itd. .zivo me zanima kak bi onda izgledalo na tom wd-u.

e
jel netko probao playat mt2s fileove?
Probao sam ja, skinuo par fullhd demo-a od panasonica mt2s i sve radi bez problema.

Samo pazi 500kn ti dođe WDTV Mini, a WDTVa nema novog ispod 750 kn.
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 |
CeRmA je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2009., 11:43   #188
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
ma racunam da ce neki pomodni mačak koji posjeduje wdtv se ic ponovit sa live-om pa da usicerim nesto oko 500kn , to bi bio fair price za polovni.

znaci i mt2s podrzava..jebenica.

btw
mislim da novi , bas novi primjerci WDTV-a unazad mjesec dana pordzavaju DTS downmix!nekakav novi firmware tvornicki dolazi .. pa ak nekom ko znaci, nek si provjeri jos , ustedi se par sto kuna s obzirom na live-a..

edit:
jel ima netko da je dikrento usporedivao kvalitetu jednog te istog filma na HTCP kombinaciji i na WDTVu? konkretno kod mene se radi o ati3470 grafickoj u laptopu , hdmi ima . Filmovi mi izgledaju prilicno dobro na 37hd-ready plazmi . Kolko bolje moze biti?

Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 13.12.2009. u 17:45.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2009., 12:05   #189
Gjuro
Premium

Ovaj problem sa zvukom, to je rijeseno na WDTV liveu?

Tnx
Staro 14.12.2009., 12:27   #190
theobromine
Premium
Moj komp

theobromine's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
edit:
jel ima netko da je dikrento usporedivao kvalitetu jednog te istog filma na HTCP kombinaciji i na WDTVu? konkretno kod mene se radi o ati3470 grafickoj u laptopu , hdmi ima . Filmovi mi izgledaju prilicno dobro na 37hd-ready plazmi . Kolko bolje moze biti?
probao sam isti film gledati s kompa (720p mkv HD rip), graficka 4870 (komp iz siga) spojena preko HDMI-a, na panasonic 42x10y, te WD spojen s istim televizorom također preko HDMI-a. moram priznati da je slika preko WD-a puno cisca, s ljepsim bojama i boljim kontrastom. na TV-u su PC i WD imali iste postavke (boja, kontrast, svjetost, toplina, ostrina). mozda sam se jos malo mogao poigrati s catalistom i "postelati" sliku na PCu, ali WD se ne grije, manje trosi i zauzima manje mjesta, tak da je HTPC otpao.
theobromine je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2009., 18:19   #191
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
može li taj wdtv propoznati exFAT datotečni sustav ili je ograničen samo na FAT32 i NTFS?
domis je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2009., 13:21   #192
Gjuro
Premium

Citiraj:
Autor Gjuro Pregled postova
Ovaj problem sa zvukom, to je rijeseno na WDTV liveu?

Tnx
Moze mi netko odgovorit? Da opet ne kupim pa neradi
Staro 15.12.2009., 15:32   #193
Nani
hdtelevizija.com editor
Moj komp

Nani's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Idite na Mede8er za nesto malo visu cijenu i sve za 5.
Staro 15.12.2009., 17:38   #194
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Gjuro Pregled postova
Moze mi netko odgovorit? Da opet ne kupim pa neradi
Live podržava DTS.
Dosad nisam naletija na niti jedan format kojeg mi nije čitao.
Staro 15.12.2009., 17:43   #195
Gjuro
Premium

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Live podržava DTS.
Dosad nisam naletija na niti jedan format kojeg mi nije čitao.

Ok hvala. Uzeo sam ga maloprije, jel moram stavljat neki novi firmware?

Trenutno je 1.01.00

Tnx
Staro 25.01.2010., 11:11   #196
theobromine
Premium
Moj komp

theobromine's Avatar

U petak mi je "prdnuo" wd tv. Ne radi daljinski ili je krepao senzor na samom uređaju (uređaj radi, ali šta vrijedi kad su sve komande na daljincu). M Sanu treba minimalno 3-4 tjedna da mi riješe problem. Jel imao netko sličan problem i koliko je čekao na novi (ili popravljeni uređaj)?
Staro 26.01.2010., 21:52   #197
leteci
Premium
Moj komp

leteci's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor theobromine Pregled postova
U petak mi je "prdnuo" wd tv. Ne radi daljinski ili je krepao senzor na samom uređaju (uređaj radi, ali šta vrijedi kad su sve komande na daljincu). M Sanu treba minimalno 3-4 tjedna da mi riješe problem. Jel imao netko sličan problem i koliko je čekao na novi (ili popravljeni uređaj)?
Meni je bia crka WD TV Live i trebalo im je 4tjedna da ga zamjene, ali to je prvenstveno bilo zbog toga jer Live-ova nije bilo u HR, pa kad im je došla nova pošiljka odmah su zamjenili.
Staro 01.02.2010., 21:16   #198
P_KAMENi
Premium

Datum registracije: Nov 2006
jel jos uvijek ova stvarcica best buy na trzistu?
potreban mi je slicni aparat za pustanje .mkv, divxa, mp3ca i ostalog ripanog sranja

jel cita prekopirani video dvd? cisto c/p...

kolko sam vidio u postovima, mrak igracka kad se stavi novi firmware. malo spor odaziv na daljinski ali inace sve 5. bilo bi najbolje spojiti zvuk na receiver preko optickog kabla da sve normalno svira. ispravite me ako sam sta krivo shvatio
Staro 10.02.2010., 11:26   #199
theobromine
Premium
Moj komp

theobromine's Avatar

Dobio danas uređaj s popravka, 2 tjedna je bio na servisu, što je dosta kraće nego što sam mislio i što su mi najavili. Dečki u ADM-u super ljubazni, svaka čast

@P_KAMENI
ne znam za DVD-e nisam probao c/p, ali sve drugo što si naveo je istina, za DTS izlaz ga moraš spojiti na receiver (moj je bio spojen optikom). mp3ce bolje zvuče na WD TV-u nego preko LG BD390.
Staro 10.02.2010., 14:31   #200
..::Matej::..
Premium

..::Matej::..'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ima li smisla kupovati WD HD TV s obzirom da imam CRT televizor, nekih 80-ak cm? Htio bi gledati filmove na tvu ( divx, dvd, HD materijale [720p;1080p]) te eventualno glazba i fotografije.
..::Matej::.. je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2010., 14:48   #201
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor ..::Matej::.. Pregled postova
Ima li smisla kupovati WD HD TV s obzirom da imam CRT televizor, nekih 80-ak cm? Htio bi gledati filmove na tvu ( divx, dvd, HD materijale [720p;1080p]) te eventualno glazba i fotografije.
Ja mislim da ima. Jebena će ti bit slika prek component kabela.
ojpi je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2010., 14:50   #202
rendula
Registered User

ja sam za crt-a uzeo wdtv live jer mi je skoro sve u mkv formatu, i to na serveru, i nisam nikad pozalio
Staro 11.02.2010., 09:54   #203
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
sad je izašao novi firmware za WDTV Live koji rješava neke bitne stvari a nas koji smo kupili WDTV gen2 ko hebe....super WD
gnomisa je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2010., 10:47   #204
rendula
Registered User

Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
sad je izašao novi firmware za WDTV Live koji rješava neke bitne stvari a nas koji smo kupili WDTV gen2 ko hebe....super WD
?
firmwire za live koji je izasao rjesava stvari vezane za youtube, kojeg nema na gen2.
http://www.wdc.com/wdproducts/update...y=wdfwdtv_live
Staro 11.02.2010., 15:21   #205
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
?
firmwire za live koji je izasao rjesava stvari vezane za youtube, kojeg nema na gen2.
http://www.wdc.com/wdproducts/update...y=wdfwdtv_live
rješava i neke stvari vezano za npr. probleme sa audiom....na to sam mislio....naravno da gen2 nema net....ali ima problema sa npr. audiom koje treba riješiti...iste koje su mučile i LIVE...a kak se radi o istom hardveru (LIVE=gen2, samo live ima net podršku) nije mi jasno zašto nisu izbacili i novi firmware za gen2....
Staro 11.02.2010., 15:23   #206
rendula
Registered User

Citiraj:
rješava i neke stvari vezano za npr. probleme sa audiom....na to sam mislio....naravno da gen2 nema net....ali ima problema koje treba riješiti...
po sluzbenom popisu novosti nema nikakve veze s audiom, ne vjerujem da bi bas u wd-u zataskali da su nesto uspjeli popraviti
Staro 12.02.2010., 09:20   #207
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Citiraj:
po sluzbenom popisu novosti nema nikakve veze s audiom, ne vjerujem da bi bas u wd-u zataskali da su nesto uspjeli popraviti
ne bi vjeroavao ali ne napišu sve kaj su promijenili....a ja vjerujem userima sa foruma koji su reportirali da više nemaju problema sa nekim fajlovima (mislim primarno je bio problem sa nekim .mp4 filmovima)....
Staro 12.02.2010., 10:21   #208
rendula
Registered User

Citiraj:
ne bi vjeroavao ali ne napišu sve kaj su promijenili....a ja vjerujem userima sa foruma koji su reportirali da više nemaju problema sa nekim fajlovima (mislim primarno je bio problem sa nekim .mp4 filmovima)....
to im je malo glup potez, po mom misljenju jer rjesavanje problema s audiom vecini usera znaci puno vise od jubitoa. valjda budu uskoro i za gen2 izdali onda, mislim, logicno bi bilo
Staro 12.02.2010., 15:05   #209
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Citiraj:
to im je malo glup potez, po mom misljenju jer rjesavanje problema s audiom vecini usera znaci puno vise od jubitoa. valjda budu uskoro i za gen2 izdali onda, mislim, logicno bi bilo
pa što očekuješ od firme čiji ljudi iz službe za korisnike preporučuju instalaciju novog firmwarea od LIVE verzije za gen2....onda kad sam im javio kakvu su mi nebulozu napisali onda su prešli preko toga kao da nije ništa bilo...debili
Staro 21.02.2010., 13:56   #210
soprano
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
može li neko pomoći oko b-rad fimware-a? u pitanju je wdtv gen.1 i fimware B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.8.1. insatliran je bez problema i sve to radi ok poveže se na ruter dobije ip adresu ali mi nije jasno kako na njega instalirati slimrat da bih mogao raditi download sa rapidshare. ovde ima uputstvo neko ali mi engleski i linux nisu jača strana.
ako neko koristi ovo i zna kako se može instalirati bio bih puno zahvalan.
soprano je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na