|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Jul 2002
|
ISPRAVAK NETOCNOG NAVODA :)
Nakon vise dana isprobavanja na 703/980, skuzio sam da nesto ipak tu ne stima...ocito prije nisam dovoljno dugo drzao graficku u igrama...naime nakon jedno 45min u igrama (konkretno FEAR i COD2) mi pocinju lagano pucati teksture sto je jako zivcirajuce (u biti to su neke crne linije kao fleke i linije koje se pojavljuju po ekranu)...tako da sam kroz nekoliko dana isprobavanja dosao do 640MHZ GPU i 1980MHZ RAM kao max postavke na kojima uz visesatno igranje (preko 10h konstantno) graficka prede kao najsretnija maca. Ide ona do 700mhz i sve je ok neko vrijeme a onda...svasta. Nisam prije to skuzio jer sam samo iprobao 4-5 igrica na krace vrijeme pa se problem nije javljao. Neznam sto uvjetuje te "fleke", temp. ne moze biti nikako jer je GPU na oko 70-75C max.
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#183 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ako temp nije problem onda ostaje samo napon gpu-a. pretpostavljam.
![]() |
#184 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ja sam jučer probao sa ati toolom (zadnja beta verzija 0.27) find max core i otišlo je do 639 mhz i onda bsod. jel to zato kaj je beta ili općenito nvidia kartice ne rade s tim programom?
![]() |
#185 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Procesor te koci,isto ko i u 05 i 06,u 05 se vidi jos vise. @tommy__ I meni se zblokalo kad sam trazio s Ati-toolom, doslo je isto negdje do 640, a mem je zblokirALA na 2060. No,zato je 3dm06 loop odvrtila bez ikakvih problema na 650/2000.
![]() |
#186 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
8800 series fan?
Jel zna netko jesu se počeli kod nas prodavat cooleri (aktivni ili pasivni) za seriju 8800?
![]() |
#188 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ma ovaj stock je solidan na 70% je još koliko toliko tih a hladi solidno.
![]() |
#189 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#190 |
The Dark Side of Moon
|
a zašt bi klokao?Meni recimo na 8800GTS rade sve igre na 1680x1050 sve ultra high+AA+HDR bez beda i štekanja.I sad ja pitam ponovo čemu klokanje,ovo je inače na defaultu.Jedino što ti je pametno napravit je naklokat procesor,jer ti je grafa ograničena procesorom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
Slažem se da trenutno sve igrice rade do j.ja na full detaljima, ali razmišljam unaprijed...za cca. 2-3 mjeseca pitat ću te ponovo. A sada ću je kloknut privremeno, samo da vidim koliko još soka mogu izvuć iz nje...tek toliko...
![]() |
![]() |
#192 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#193 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#194 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
To je ipak nvidin higend segment on će sasvim sigurno biti dosta jak da bilo što što će izaći ove godine tjera na maksimumu svega, barem što se grafe tiče... A vjerojatno i procevi, doduše to ovisi o tome koja vrsta igre je u pitanju, ja predviđam da će naglo narasti apetiti za ramom, kako grafičkim tako i sistemskim i lako bi to moglo biti ono što će ove godine određivati stvari... Zato ko još nema 2gige - u kupovinu prije nego počnu stvarno skakti cjene... ![]()
![]() |
![]() |
#196 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Zapalio sam se za ovu grafu opasno ![]() sredinom četvrtog bi trebao uzimat novi kompjuter i ona će pošto poto ići u konfiguraciju. Da bar još ATI(AMD) izbaci R600 prije toga pa bi im cijene bile još manje ![]() E... i još bi bilo ljepo kad bi intel izbacio početkom četvrtog nove procesore(1333mhz) pa da stari padnu za skoro pola cijene. No nećemo pretjerivat ![]() Mene zanima kako će ona stajat sa 1680x1050 jer kako vidim tu je granica pada preformansi u odnosu na model sa 640mb. Jel ima neko iskustva iz prve ruke? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#198 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Spiderpig
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#202 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
STALKER MP_DEMO, testirano bez protivnika, na obje mape sve na max i AA i AF do kraja radi ko beba, niti jedan put nije zatrzalo a kolko tocno ima fpsa ti nemogu reci jer neznam koja je komanda u stalkerovoj konzoli. A kada se iskljuci neki advanced lightning, neznam sada tocno kako se zove ali igrica tad izgleda preglednije, bolje za mp, lakse za igranje i fpsi dobiju dodatni osjetni skok, sigurno ne pada ispod 100fpsa. (Moguce da to ima neki drugi naziv za HDR, no meni to izgleda bzvz) |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
Nego konkretno bi me zanimao oblivion ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
8800gts problem
e cao ljudi pratim forum vec neko vrijeme neregistriran sve pohvale naravno ali evo sad nazalost moram se i ja regat...zasto nazalost slijedi u nastavku ![]() uglavnom nedavno sam uzeo komp konfiguracija je ovako nesto soprano dx, enermax liberty 500w,gigabyte ds4, 2 gb ram geil na 800, xfx 8800 gts narucio iz njemacke sve fino xp sam instalirao sve super radilo nego sam ga odlucio ovih dana formatirat zbog neki gluposti i kad sam ga digo pojavio mi se problem sa grafickom... nece da je prepozna, drivere od maticne sam instalirao i u device manageru mi se pojavi graficka ali sa onim upitnikom uglavnom treba je instalirat ali vga device je tu... e sad kad pokusam instalirat nece da je nadje ni sa xp cd-a ni sa najnovijih drivera nvidie...kad pokrenem spomenute samo mi kaze da ne posjedujem nvidinu grafu bla bla... uglavnom komp nece da je pozna a prije formata je radila u biosu sam stavio sve na default kako je pokrenuto i radilo probao sam je vadit iz pci slota pa je vracat i dalje ista prica jos sto imam u planu da je premjestim na drugi pci slot ali to cu sutra jer moram pomjerat disk jer je ogromna... pa eto ako netko ima neko rjesenje i vec dolazio u kontakt sa ovakim problemom nek se javi ![]() sva rjesenja su pozeljna...eto toliko od mene unaprijed zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Ne znam šta da napišem
|
Jesi li išao po redu s instalacijom?? SP, DirectX, driveri matične, driveri grafičke... Ili se DirectX zadnji instalira, sorry nisam siguran...
![]() |
#206 |
Born among beast's
|
DirectX se instalira prvi ( ja tako radim več godinama ). Probaj u Device Manegeru uninstall pa zatim scan for hardware changes pa kad te zatraži drajvere ubaci one koje si dobio sa karticom. Naravno prije toga deinstaliraj sve drajvere za karticu s kompa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Gamer 2 the Bone
|
Probaj premjestit u drugi PCI-E slot, ali on ti radi samo na 8x, ne na 16x. A nisi otvarao konfu? Slučajno ozljedio sirotu grafulju?
![]() |
#208 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
a evo rjesio sam problem instalirajuci drivere koje sam dobio uz graficku izgleda da oni sto sam skino nisu radili a ja pokusavo sa njima vidim nece pa nisam htio ove od graficke ni probat...dobro je dobro radi tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
jesi probao možda sa ovim driverima: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.92.html ? probaj s njima ali ipak instaliraj vistu ima da radi ko zmaj!
![]() |
#210 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Testiranje BFG 8800 GTS OC 640MB
Eto, upravo sam dobio dotičnu VGA na testiranje pa ako koga zanima štagod oke te grafulje nek napiše. info: http://www.bfgtech.com/8800GTSOC_640_PCIe.html Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|