|
![]() |
#182 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Izgleda da ce svi regani dobiti keyeve za PC betu: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
da sad sam skonto defintivno No1 za kupnju kod mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
loool ja to neću igrat bogami....jednu od najboljih ratnih igara će pretvorit u sranje ako budu zombiji,jebemu krenilo je s realnom radnjom od prvog djela,a završit će sranjem.Nemam komentara više. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() veri najs ![]() Citiraj:
http://www.mahalo.com/Call_of_Duty_W...ar_Zombie_Mode |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
P.E.B.K.A.C.
|
Pih.... dobio token za betu ali za hebeni Xbox360.... ima tko za posuditi Xbox360 ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Malo me muči kaj to toliko čakamo a to će biti MP beta za PC. Pitanje je koliko će servera biti dostupno kod nas u Europi za igranje jer vidim da je preko 400000 ljudi regano na COD HQ........... ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
P.E.B.K.A.C.
|
Ma bit ce servera... nego bi rade da nisam nis dobio nego za Xbox360 activation code.... ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
baš pogledo trailer i brijem da će igru zeznut do kraja. ako je zombi mod opcija to je ok da nije nametnut da moraš ja volim cod 2 i njemu fale vozila... tak da izgleda ko cod 4 engine i ima vozila što je super ali ako neće biti slićan codu 2 onda će igra biti banana.... nadam se da ta firma zna šta radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Premium
|
posto dosta visim po zombie serveru, ovo mi se sviđa <3 I fora je, ono umjesto helica (za 7 killova u nizu) mozes pozvat pse koji onda ganjaju druge igrace po serveru xD
![]() |
#202 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Solo kampanja sa max 4 igraca WTF??? Ovi vampiri na kraju mi se cine ok i ti nastavci za solo, bar ce solo kampnja trajati duze od cod2 i cod4 (valjda) MP: Glupi LS je jos uvijek sa nama, bacac plamena ce vjerojatno bit omrazen kao GL sada. 65 nivoa ce se brzo preci kao i na cod 4, A ovaj zombi dio ce mi se vjerojatno svidit. 3 kill strike je valjda neki radar nesto, cucki su s nama umjesto helica (valjda ce bit razlika izmedju broja cuceka u HC i obicnoj igri ak uopce bude HC) A za 5 kill strike??? bas me zanima sta ce biti.(ako bude ista) Valjda bude ok igra.
![]() |
![]() |
#207 |
P.E.B.K.A.C.
|
Jel tko zaigrao na Xbox360 betu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
|
Don't shoot me, al ja sam se baš nadao da će bit WWII. ![]() ![]() Puno mi je draži taj period od nekih modernih inačica. Mislim, modern warfare je brutala, bez greške ak se mene pita, al previše je to rafala i fancy gadgeta, kak da se izrazim...oružje obavi najteži dio posla. A sa WWII oružjima nema toga, teže je ipak... CoD2 i dan danas zaigram, igro sam ga paralelno sa četvorkom, i svaki put onak zamišljam kak bi to izgledalo sa nekom kick ass grafikom ![]() A ovaj zombie mode, kolko sam shvatio, samo u co-op će se moć igrat? Nećeš moć solo sa AI timom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |