Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.04.2008., 15:25   #181
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
ma kubica ce se na startu okrenut i krenut odmah prema box-u da ne ostane bez goriva

nije on taj kojeg ferrari treba pobjediti. (barem ne josh)
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2008., 15:30   #182
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Momir Pregled postova
Mislio sam da ce ova sezona biti jako dosadna, ali kolko vidim BMW je iz utrke u utrku sve brzi i bolji. Mislim da bi i oni mogli ove godine nesto napraviti
M. Schumaher mu je prognozira još da će bit do pola sezone OK, dalje da će gubit.

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Hm, oba Ferrarija su na prljavoj strani. Bojim se da ce i Massa i Kimi izgubit po jedno mjesto na startu. Cista strana je ovdje jako vazna. Za Kimija neki vjeruju da je tezak sto bi dodatno otezalo start. No Ferrariji u zadnje vrijeme dobro startaju tako da ne mora znaciti da ce prljavija strana staze presuditi.

@Tekla: ako se Massa jos nije prilagodio na voznju bez TC-a, nece nikad. Mnogi vozaci u slabijim timovima su se prilagodili, pa ne znam zasto bi on. Jos kad se sjetim onih najava "iduce godine cu se borit za prvenstvo"...
Ma svakako je važna strana, ali isto tako i što bolji start. ž

Što se tiče TCa, Massa je luzer jer ako može Webber i sl. se naviknut a o nemože onda je sam kriv. Isto tako malo je frustriran kad gubi pa mu je to isto razlog da izleti....
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.04.2008., 15:31   #183
Tekla
Premium
Moj komp

Tekla's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
neka, prilagodit ce se on. a sto se tice slabijih vozaca oni imaju i slabije formule. lakse kontrolirati itd.
Staro 05.04.2008., 15:52   #184
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Tekla Pregled postova
neka, prilagodit ce se on. a sto se tice slabijih vozaca oni imaju i slabije formule. lakse kontrolirati itd.
Kao prvo slabiji vozači imaju i manje iskustva i znanja (čast iznimkama), a slabiji bolidi my ass jer su razlike male.
Staro 05.04.2008., 16:07   #185
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
bolidi nisu slabiji ali su zato dosta nestabilniji i teze im je voziti nego ovima sa su slozili TOP bolide,,,,

Ferrari je na prljavijoj strani staze ali oni ipak imaju najbolji start i to bi moglo stvoriti probleme Lewisu,,,,, za Massu i nebrinem previse taj ce se izvrtit cim vidi da mu Kubica bjezi i da ga Lewis napada,,,,, ili jos gore Kimi da prede Lewisa pa se pojavi Massi u retrovizoru hehe
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2008., 18:03   #186
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
ma kubica ce se na startu okrenut i krenut odmah prema box-u da ne ostane bez goriva

nije on taj kojeg ferrari treba pobjediti. (barem ne josh)
Potpis na ovo.
Massa je bio prebrz ovaj vikend da bi mu Kubica s jednako goriva u rezervoaru preoteo pole position. Očito je napunio do čepa i računa na barem 0,4 prednosti po krugu u utrci. U kalkulaciju je valjda uračunao i bar jedno izvrtanje...čemu rušiti prosjek.
Sve u svemu bit će zanimljiva borba za 3 mjesta na postolju...
Staro 05.04.2008., 20:18   #187
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
Ferrari je na prljavijoj strani staze ali oni ipak imaju najbolji start i to bi moglo stvoriti probleme Lewisu,,,,, za Massu i nebrinem previse taj ce se izvrtit cim vidi da mu Kubica bjezi i da ga Lewis napada,,,,, ili jos gore Kimi da prede Lewisa pa se pojavi Massi u retrovizoru hehe
Massa će opet izletit...

Nego što se tiče Kubice mislim da će on probat napravit prednost prije boksa pa će mu nestat goriva, ima on taj peh.
Staro 05.04.2008., 20:33   #188
Spoljarik
Premium

Spoljarik's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
bogme se opizdio jebeno u zid, nije mu bilo svejedno kasnije, i to bočni udar.. uff..
jebo ih pijesak ko izletna zona, točno se vidi da bolid još ubrza kad je došao na pijesak..
to nije pjesak to je asfalt s nekim sranjima i kenjkavim prebojan a ono je prasina koju nosi pustinja posto je staza u pustinji....
Spoljarik je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2008., 20:34   #189
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ne bih rekao da je Kubica prazan, obzirom koliko su bili sretni u BMW-u. Da su ciljano isli lagani, ne bi se onoliko radovali.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2008., 20:40   #190
Spoljarik
Premium

Spoljarik's Avatar

Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Potpis na ovo.
Massa je bio prebrz ovaj vikend da bi mu Kubica s jednako goriva u rezervoaru preoteo pole position. Očito je napunio do čepa i računa na barem 0,4 prednosti po krugu u utrci. U kalkulaciju je valjda uračunao i bar jedno izvrtanje...čemu rušiti prosjek.
Sve u svemu bit će zanimljiva borba za 3 mjesta na postolju...
Dobro si me nasmijao
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.04.2008., 20:42   #191
Spoljarik
Premium

Spoljarik's Avatar

Citiraj:
Ne bih rekao da je Kubica prazan, obzirom koliko su bili sretni u BMW-u. Da su ciljano isli lagani, ne bi se onoliko radovali.
To im je prvi pole u njihovoj povijesti...Eto zasto su se radovali...
Staro 05.04.2008., 20:53   #192
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
PRVI??

ma o čemu vi pričate o privikavanju na vožnju bez TC-a?

definitivno bi moglo bit zanimljivo, ali ja ne mogu Blažićka smislit, kakve taj greške govori za vrijeme prijenosa, nije humano.. ponekad mi se čini da uopće ne gleda u trku niti pamti tko je iza koga, pa buba napamet...
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2008., 20:54   #193
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

ok sa nije kubica pokupio 2. startnu poziciju na jednoj od prijasnjih utrka,,,, i isao poslje Ferrarija i McLarena u boks??

mislim da i BMW moze dobro i brzo bez obzira na kolicinu goriva
Staro 05.04.2008., 21:00   #194
Spoljarik
Premium

Spoljarik's Avatar

Mislio sam na povijest BMW od 2006. ak se tak gleda to im je prvi pole, jel me kuzis?
Staro 05.04.2008., 21:08   #195
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
definitivno bi moglo bit zanimljivo, ali ja ne mogu Blažićka smislit, kakve taj greške govori za vrijeme prijenosa, nije humano.. ponekad mi se čini da uopće ne gleda u trku niti pamti tko je iza koga, pa buba napamet...
Fini Premiere. Ugasim komentatore skroz, samo cujem bolide, a vecinu utrke gledam sa kamere na nekom od bolida
Staro 05.04.2008., 21:27   #196
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Fini Premiere. Ugasim komentatore skroz, samo cujem bolide, a vecinu utrke gledam sa kamere na nekom od bolida

Sta je to? Ne znam o cemu se radi, a po tvom opsi mi se cini jako privlacno.
Staro 05.04.2008., 21:51   #197
Spoljarik
Premium

Spoljarik's Avatar

imas Premiere program. Oni ti pustaju F1 ali bez komentatora i vecinom Onboard snimke
Staro 05.04.2008., 21:57   #198
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor Spoljarik Pregled postova
To im je prvi pole u njihovoj povijesti...Eto zasto su se radovali...
A gle, mogli bi oni puno cesce imati pole da idu prazni na pocetku. Ovo sto su se radovali mi je izgledalo kao da nisu ni oni ocekivali pole, jer da su ciljano isli po pole sa praznim bolidom, ne bi bilo nekakvog razloga za srecu.
Staro 06.04.2008., 13:36   #199
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Koji start lol. Massa je car, hamilton bedak...

domy1 je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2008., 14:08   #200
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Sta je to? Ne znam o cemu se radi, a po tvom opsi mi se cini jako privlacno.
Premiere je njemacki paket programa. Danas na 5 kanala prenose F1. Moze se birati 3 vrste zvuka na svakom kanalu - njemacki (tu imaju komentatori) - bez komentatora (samo zvuk sa staze) i 5.1 njemacki.
1, 2, 3, 4, 5
Staro 06.04.2008., 15:16   #201
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Ham preloš start, svaka čast Kovalainenu. Rai je potvrdio da može dobro vozit ali mi je žao što Massu nije natjerao na "pogrešku". Kubica OK samo malo mu treba bolidu da budu konkurentniji. Svi ostali onako srednje su vozili. Primjedba na Sata koji je dosta smetao!
Staro 06.04.2008., 15:18   #202
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Ukupno gledajuci, dosadna utrka, barem za mene. Vise sam surfao nego gledao telku.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2008., 15:19   #203
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Hamilton idiot na startu, pa se pored sto ne starta na vrijeme zabija u Alonsa. Massa pak suprotno. Sasvim zasluzena pobjeda, sto jest jest. Kimi klasika, nije se pretrgao i vozio je hladne glave.

Najveci dobitnik - BMW. Ljudi vode u konstruktorskom, mada ostaje za vidjeti kakva ce forma biti na nekoliko iducih utrka.

Hamiltonov problem je bio mali broj odustajanja, kao i to sto nije izasao nijedan SC. Da je kojim slucajem bilo bar 5-6 odustajanja i da je bar jednom izasao SC, Hamilton bi zasigurno bio u bodovima. Stavljam ruku u vatru za to.

Kovalainen tek prosjecan, a u zadnjem dijelu je pokazao da McLaren (ipak) ima brzinu, i ovo predstavlja dokaz kako je tesko biti iza, odnosno kako je lako biti ispred i kontrolirati utrku. Hamilton mu je pokvario start kad nije krenuo na vrijeme, tako da ni to ne treba zaboraviti.

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Ukupno gledajuci, dosadna utrka, barem za mene. Vise sam surfao nego gledao telku.
Da, utrka je bila vrlo dosadna. Premalo desavanja, premalo toga se rijesilo kroz bokseve, premalo sudara, premalo ispadanja, nijedan SC, jedino sto smo vidjeli par preticanja.
Staro 06.04.2008., 15:32   #204
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

uzhas za Lewisa,,,,,, ok za Kubicu od ovoga bolje nije mogao jer Ferrari ih sve totalno owna
Staro 06.04.2008., 15:33   #205
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Kovalainen tek prosjecan
Pa, taman da je prosječan-bolji je od Hamiltona

Fakat ne znam kaj znači to "prosječan" kad je od početka sezone brži od kolege-ista spika kao i prošle godine kad je Alonso mislio da je on car u momčadi...

Nek je dečko tamnoput-ima klasičnu englesku spiku i bahatost (pogotovo ovo drugo) i baš mi je drago kaj ga je netko malo prizemljio

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2008., 15:38   #206
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
U kalkulaciju je valjda uračunao i bar jedno izvrtanje...čemu rušiti prosjek.

hehe ovo si dobro pogodio malcice je Massa pogrjesio ali ostao je No.1
Staro 06.04.2008., 16:27   #207
Funkenstein
Premium

Funkenstein's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Hamiltonov problem je bio mali broj odustajanja, kao i to sto nije izasao nijedan SC. Da je kojim slucajem bilo bar 5-6 odustajanja i da je bar jednom izasao SC, Hamilton bi zasigurno bio u bodovima. Stavljam ruku u vatru za to.
Da je ( šupak ) Scumacher kojin slučajen onda bi proša. Nema još njegovu reputaciju tako da će pričekat još koju sezonu pa će onda bit puštanja ka u priči. Sa 17. na 3. misto? WTF?

Hamilton meni nije ništa posebno, odma prvu sezonu dobija odlično auto, ne može nikoga prić, ...

Funkenstein je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2008., 16:48   #208
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
hehe ovo si dobro pogodio malcice je Massa pogrjesio ali ostao je No.1
Kada sam vidio da vrti volan lijevo desno rek'o evo ga na...al ostao je u sedlu.
Utrka ništa ekstra zanimljiva. Šteta Hamiltona, bilo bi zanimljivija borba za 2-5 mjesta ali šta je tu je.
Živi bili pa vidjeli šta će biti u Barceloni. Mecedes će, čini mi se, imati najviše posla u ova tri tjedna.
Staro 06.04.2008., 16:51   #209
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
glupost od utrke danas.

alonso opet popusio ofkors
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2008., 16:54   #210
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Da je ( šupak ) Scumacher kojin slučajen onda bi proša. Nema još njegovu reputaciju tako da će pričekat još koju sezonu pa će onda bit puštanja ka u priči. Sa 17. na 3. misto? WTF?
hmm, cek MSC nezna vozit?

Citiraj:
Hamilton meni nije ništa posebno, odma prvu sezonu dobija odlično auto, ne može nikoga prić, ...
kako nemoze?
pa zar nije imao za timskog kolegu DVOSTRUKOG WDC-a i DOBRO ga oprao?
danij3l je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno