|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ma kubica ce se na startu okrenut i krenut odmah prema box-u da ne ostane bez goriva ![]() nije on taj kojeg ferrari treba pobjediti. (barem ne josh) |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Što se tiče TCa, Massa je luzer jer ako može Webber i sl. se naviknut a o nemože onda je sam kriv. Isto tako malo je frustriran kad gubi pa mu je to isto razlog da izleti.... ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#184 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
bolidi nisu slabiji ali su zato dosta nestabilniji i teze im je voziti nego ovima sa su slozili TOP bolide,,,, Ferrari je na prljavijoj strani staze ali oni ipak imaju najbolji start ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Massa je bio prebrz ovaj vikend da bi mu Kubica s jednako goriva u rezervoaru preoteo pole position. Očito je napunio do čepa i računa na barem 0,4 prednosti po krugu u utrci. U kalkulaciju je valjda uračunao i bar jedno izvrtanje...čemu rušiti prosjek. ![]() Sve u svemu bit će zanimljiva borba za 3 mjesta na postolju...
![]() |
![]() |
#187 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Nego što se tiče Kubice mislim da će on probat napravit prednost prije boksa pa će mu nestat goriva, ima on taj peh. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
to nije pjesak to je asfalt s nekim sranjima i kenjkavim prebojan a ono je prasina koju nosi pustinja posto je staza u pustinji.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
PRVI?? ma o čemu vi pričate o privikavanju na vožnju bez TC-a? definitivno bi moglo bit zanimljivo, ali ja ne mogu Blažićka smislit, kakve taj greške govori za vrijeme prijenosa, nije humano.. ponekad mi se čini da uopće ne gleda u trku niti pamti tko je iza koga, pa buba napamet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
|
Mislio sam na povijest BMW od 2006. ak se tak gleda to im je prvi pole, jel me kuzis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#196 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#197 |
Premium
|
imas Premiere program. Oni ti pustaju F1 ali bez komentatora i vecinom Onboard snimke |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
A gle, mogli bi oni puno cesce imati pole da idu prazni na pocetku. Ovo sto su se radovali mi je izgledalo kao da nisu ni oni ocekivali pole, jer da su ciljano isli po pole sa praznim bolidom, ne bi bilo nekakvog razloga za srecu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
1, 2, 3, 4, 5
![]() |
![]() |
#201 |
Banned
|
Ham preloš start, svaka čast Kovalainenu. Rai je potvrdio da može dobro vozit ali mi je žao što Massu nije natjerao na "pogrešku". Kubica OK samo malo mu treba bolidu da budu konkurentniji. Svi ostali onako srednje su vozili. Primjedba na Sata koji je dosta smetao! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ukupno gledajuci, dosadna utrka, barem za mene. Vise sam surfao nego gledao telku. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Hamilton idiot na startu, pa se pored sto ne starta na vrijeme zabija u Alonsa. Massa pak suprotno. Sasvim zasluzena pobjeda, sto jest jest. Kimi klasika, nije se pretrgao i vozio je hladne glave. Najveci dobitnik - BMW. Ljudi vode u konstruktorskom, mada ostaje za vidjeti kakva ce forma biti na nekoliko iducih utrka. Hamiltonov problem je bio mali broj odustajanja, kao i to sto nije izasao nijedan SC. Da je kojim slucajem bilo bar 5-6 odustajanja i da je bar jednom izasao SC, Hamilton bi zasigurno bio u bodovima. Stavljam ruku u vatru za to. Kovalainen tek prosjecan, a u zadnjem dijelu je pokazao da McLaren (ipak) ima brzinu, i ovo predstavlja dokaz kako je tesko biti iza, odnosno kako je lako biti ispred i kontrolirati utrku. Hamilton mu je pokvario start kad nije krenuo na vrijeme, tako da ni to ne treba zaboraviti. Da, utrka je bila vrlo dosadna. Premalo desavanja, premalo toga se rijesilo kroz bokseve, premalo sudara, premalo ispadanja, nijedan SC, jedino sto smo vidjeli par preticanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa, taman da je prosječan-bolji je od Hamiltona ![]() Fakat ne znam kaj znači to "prosječan" kad je od početka sezone brži od kolege-ista spika kao i prošle godine kad je Alonso mislio da je on car u momčadi... Nek je dečko tamnoput-ima klasičnu englesku spiku i bahatost (pogotovo ovo drugo) i baš mi je drago kaj ga je netko malo prizemljio ![]()
![]() |
#207 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Hamilton meni nije ništa posebno, odma prvu sezonu dobija odlično auto, ne može nikoga prić, ...
![]() |
![]() |
#208 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Kada sam vidio da vrti volan lijevo desno rek'o evo ga na...al ostao je u sedlu. Utrka ništa ekstra zanimljiva. Šteta Hamiltona, bilo bi zanimljivija borba za 2-5 mjesta ali šta je tu je. Živi bili pa vidjeli šta će biti u Barceloni. Mecedes će, čini mi se, imati najviše posla u ova tri tjedna.
![]() |
#210 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
pa zar nije imao za timskog kolegu DVOSTRUKOG WDC-a i DOBRO ga oprao? |
||
![]() |
![]() |
|