|
![]() |
#2041 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kad nemaš di drugdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ajde no? U 15.00 na dozu svi ![]() Pa u laganini da vas fragam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2043 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#2045 |
Premium
|
evo athe na zidu joj kad bi tako mogli objesiti ![]() http://img431.imageshack.us/my.php?i...hot00000mr.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2047 |
Premium
|
čisti head shoot ![]() ![]() evo jedan screen shoot sa dawna http://img129.imageshack.us/my.php?i...hot00019gj.jpg ovdje smo pretežno derali sa sačmama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma meni ide tako na kurac ona prasina u igri i magla da je za POPIZDIT! igra je tako zahtjevna, a izgleda isto kao i COD1 i COD:UO zašto se njih ne igra koji su po meni bolji! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2051 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Welcome to my truth... Redovito išao na dm, tdm i s&d na mađarske servere jer ipak ima najviše igrača, pa je zanimljivije... A sad...ybg, ja igram dosta dugo cod, još kad se poklopi sa dobrim raspoloženjem, imam osjećaj da mi nitko niš ne može. I odma vidiš kak padaju komentari: roller coscog, roller cheater...lameri... A najžešće mi je kad me kickaju sa servera zato što sam nakupio 50 killova dok je prvi ispod mene nakupio jedva 20, i dobro, aj, onda igram sa kar98 ili lee enfield, al opet...samo mi se poveća broj koliko puta sam ubijen... Dok ne izađe patch + punkbuster, više ne idem na masovne makljaže. Zato lijepo derem UO gdje te nitko ne može optuživat za niš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2052 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() smanji malo
![]() |
![]() |
#2054 | |
Premium
|
Citiraj:
LOL! Ovo je istina...jednom mi se desilo da me lik strefio pumpericom u mapi carentan sa onog "poznatog" prozora sa pumpericom, a ja sam bio kod onog auta...strašno:clap: A ima istine i toga oko cheatova, ne može tebi pomoći wallhack ako ne znaš nanišanit, pa ti ništa niti ne znači to što znaš unaprijed iza kojeg je zida, kao što ti niti aimbot može pomoći ako nisi dovoljno brz na okidaču ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Premium
|
uuufffff pa vi znate sve čitove i njihove funkcije pa čovječe.........ma znate kaj mislim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2058 | |
Premium
|
Citiraj:
Možemo se mi okušat 1 vs 1 u starom UO. Predlažem mapu aim...nowhere to run, no where to hide. I naravno, gremo samo z riflama: goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2062 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() a kaj mi ono treba da COD>UO mogu igrati na allseeingeye serverima? cijeli 1.5 patch od kolko 300 mega ili kaj?? i jel bi neko mogel mi TO pri Babeku donesti na cedejceku tam oko gablec tajma???? jucer sam grickal spekec i lukek uz COD2 i uopce me nisu tangirali ovi zaprasivaci komaraca i spidermani...ja popeglam 2-3 klopnem si malo, onda mene zviznu 3-33 x ..pa si opet malo prigriznem,pa me Gabre kritizira da sam spoor, pa i njega koknem,pa prigriznem.... tja,moja droga pali za smirenje zivceka,ak i gubis gubi ko pravi Zderonja,UZ KOJU TABLU SPEKCA I PAR -DVA KLOBASA LAKSE JE I PORAZE TRPITI... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
DoZa
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2069 |
Premium
|
ipak je mitzek žderonja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2070 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: huh??
Citiraj:
Stavil sam najlon preko tipkovnice da ju ne zamastim. Jedino mi je miš malo presklizak tak da dosta često gledam u krivom smjeru. I slažem se s tobom da se nemre igrati na prazan želudac. Prvo se treba dobro najesti i popiti gemišt. Onda sam lud, ubijam sve redom i ne završi dobro, ako netko stane ispred mene. Tokom igre dobro je imati pri ruci kakve grickalice tipa čvarci i naravno sve lagano zaljevati gemištom. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|