|
![]() |
#2012 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Postovanje,... Evo, cijena RAMa pala. Upiknuo si jos 2GB i pokusavam prec na x64 vistu ... Instalirao sam i to sve ... Nijedan BSOD, sve kaj sam stavio mi se cini da radi najnormalnije. Jedino sta me zanima je jedan feedback koji jedino mogu dobiti preko foruma. Naime, zanima me tko je sve imao problema sa odredenim programima i Vistom x64? I koji su to tocno programi. Pa ako bi mi netko mogao pomoc... many thnx ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2013 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2014 |
Re-Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2015 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
no uvijek postoji vmware i onda takav nekakav softver staviš na XP... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Premium
|
Igra sve igre bez problema. Nisam imao nikakve konflikte s nikakvim igrama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#2020 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
pa skidam mnogo sa neta i puno obradjujem video zapise pa mi se desaava da xp nakon nekih 4-5 mjeseci pocinje stekati uzasno a i poznato mi je da se xp tusi u svom s*anju,a neki kazu da kod viste nije takavg slucaj, pa me zato zanimalo, u svakom slucaju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2021 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Radim s Adobeovim paketom programa i do sad nisam imao nikakvih problema. A ostali "popratni" programi i igre također nikad nisu zezale. Za sad. Nadam se da će tako i ostati.
![]() |
#2022 |
Re-Registered User
|
Ipak sam ocekivao neku zayebanciju sa tim 64 bitnim OS-om. Evo za sada sve sljaka, nikakvi errori. Sad brzina,... Hmm... Ne igra mi ulogu bas da budem iskren ... Ionako sam sad upalio komp i kad cu stavljat novi RAM ili nesto cu ga prvi put ugasiti ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2025 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Kako obrisat XInput9_1_0.dll tj. zamjenit ga sa istim...neda mi a admin sam,samo baci acess is denied..
![]() |
#2027 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Vista SP2 beta za sve Windows Vista Service Pack 2 Beta se može skinuti s Microsoftovih stranica. Windows Vista Service Pack 2 Beta - Five Language Standalone for x64-based systems Windows Vista Service Pack 2 Beta - Five Language Standalone Veličina SP2 za 64-bitnu Vistu je 614.4 MB, a za 32-bitnu Vistu 388.3 MB. Instalacija je kod mene trajala pola sata i za sada radi bez problema. Novosti koje donosi SP2 za Vistu: - Hardware support for new form factors and the new VIA 64-bit CPU - Security improvements - Reliability and performance improvements in resume and RSS feeds sidebar - Fewer resources needed for sidebar gadgets - Better support for Spysweeper and Zone Alarm - Compcln.exe removes outdated files when they are replaced by SP2 - Better handling of errors, incompatible hardware warnings, and system event logs - Fixes DRM problems caused by updates to Windows Media Player - Bluetooth 2.1 Feature Pack - Native Blu-Ray recording - Windows Connect Now support for easier Wi-Fi connections - UTC timestamp support in the exFAT file system to enable correct file synchronization across timezones Copy/paste sa bug foruma |
![]() |
![]() |
![]() |
#2029 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo malo poduze: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2030 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..pitanje kako spremiti postavke u registriju, F5 ne pomaze ![]()
![]() |
#2031 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nešto sam prčkao sa themama i sad mi fale tipke za restart i gašenje, jel ima rješenj kako da ih vratim..? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2032 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ne mogu reći baš odma, ali nakon drivera za audio i grafiku, te par instaliranih programa (Daemon Tools, Firefox, QuickCam, MozBackup) iznosi ~5GB ![]() btw. radi se o winsxs folderu EDIT: čista instalacija Windows Vista x64 SP1 ima 8,91GB winsxs folder ovo me odbilo od Viste, i opet stalno nekaj šteka pobogu, i opet i opet, vraćam se na XP. očito sam bio lud kad sam mislio da će na Visti raditi kak se spada ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 22.12.2008. u 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2034 |
Premium
|
Ili skines ovo http://gallery.live.com/liveItemDeta...deba&bt=1&pl=1 i radi bez greske |
![]() |
![]() |
![]() |
#2035 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ne da mi vragec mira, idem opet pokusati Vistu stavit! Zadnji puta nisam mogao instalirati drivere od grafe...i "fiziku"....pokusao na sve moguce nacine, ali ne ide i gotovo... Idem sada pokusati opet i ako necu moci bacam Vistu u PM. ![]() Instalirao sam Vistu sada i naravno opet onaj problem sa driverima od graficke i fizikom. Kada dode do djela kada se treba instalirati fizika, stoji jedno par minuta i onda izbaci nesto ovakvo otprilike:"...your system has not been modifyed please try again...". Nakon toga napravim restart i instaliram "rucno" fiziku i stvar radi...driveri uredno prepoznali, ali u nVidiinom control panelu to izgleda samo ovako.... ![]() ![]() Isto tako imam problem da mi se kada upalim komp nesto ugasi i onda me help vodi do performance -> Data Execution Prevention (DEP). Zapamtiti cu sta se tocno ugasi pa postam to ovdje da vidim dali mi moze netko pomoci oko toga. I u control panelu od Viste uopce nema "fizike" kao sto je to slucaj kod XP-a. Dali je to normalno ili...!? Evo pojavi se ovo na pocetku.... ![]() Moze pomoc ekipa, jer inace odustajem od te Viste....i opet na XP. Stvarno bi to htio rijesiti da sljaka kako treba. I da, instaliran je SP1 i svi najnoviji driveri.
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 27.12.2008. u 17:54. Razlog: Postanje jedne poruke za drugom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
ja imam drugačiji problem, nemrem odvrtit win. experience index do kraja, uvijek prestane radit kad počne ispitivat HDD, al to je valjda zato kaj sam na disk sa postoječim sistemom stavio novu ploču, i proc. tj obrnuto... ko ga j... to nije ralzog za reinstalaciju sve drugo radi ko urica koristim Vista Ultimate x64 SP2 beta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2037 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo nakon godinu i pol i jako puno premišljanja, odlučio sam se vratit na vistu (x86). Mogu reć da sam stvarno ugodno iznenađen koliko se to sve skupa poboljšalo. Prijašnja vista (bez sp1) mi je radila takve probleme da neznam... ali eto sad sa sp1 mi radi odlično ![]() naravno, poslje instalacije sam se igrao isključivanjem servisa i dosta sam toga isključio, onda sam natrpao sa svojim pizdarijama (programi, dokumenti itd...) i uzima mi 300mb memorije :O, naravno kad tek dignem sustav... kad upalim razne programe i gluposti uzima doduše cca 800mb ali ništa ne brejka, sve radi kao na xpu, čak i bolje. Ne vrtim nikakve čmarkove i komp mi služi za surfanje, slušanje mjuze, prženje, rad u wordu i tak, eventualno zaigram cod4 (koji radi bolje nego na xpu wtf?) i nekad fotošopiram. Ne mislim se vraćat na xp jer nemam nikakve potrebe. A ak je fakat istina da nova 7-ica(beta) radi bolje od viste, onda neznam... bit će to savršenstvo ![]()
![]() |
#2038 |
Re-Registered User
|
Moze pitanje? Imam problem sa kopiranjem fajlova sa DVDa na disk,... Naime ide UZASNO sporo (cca 2MB/s),... Thumbsi iskljuceni, svaki DVD uredaj je na svom kanalu i dalje je sporo? Ima neki fix za to? Probao sam vise DVDova, sa raznim velicinama fajlova i isto?! Koja P.M.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2039 | |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Prvo, ne može se istovremeno imat zvuk na digitalnom i analognom izlazu sa Realtek onboard zvučne. Drugo, sporija je od XP-a u 3dmark-u (time i u dosta igara), WinRAR-u (za nekih cca 100KB/s, u Everestu je isto sporije ali ne znatno. To sam sa svojim kompom mjerio.
![]() |
![]() |
#2040 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Everest ti pokaze sta....ili 3dmark!? Mislim da su to sve sitnice....IMHO... Do nedavno nisam ni pomisljao na Vistu, no evo sada sam Visti Ultimate 64bit koja mi radi super...ne mogu reci da je "zakon" ili nesto sl., ali radi dobro svoj posao. Naravno, ako imas 512 MB ram-a, nekoga semprona ili celerona naravno da ce bit njesra.....ovako za danasnje strojeve je super....nije kao OS X stabilna i dobra, ali je ok.....malo osvjezenje nakon XP-a. Nisam neki ne znam kako napredni i zahtjevni korisnik, vecinom samo igram i tu radi kao beba, a to je bar meni najvaznije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|