|
![]() |
#2012 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Uskoro možemo očekivati službeni update i za Lumiu 620 ![]() I za one iz Tele2 ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2018 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Sto se istovremenog synca tice osobno mi je takodjer smetalo sto nema ta opcija, ali kasnije sam shvatio da mi je apsolutno nepotrebna. Scroll bar ne kontam uopce zasto bi ti trebao kada samo stisnes na slovo i on te prebaci. Ako bas imas tonu kontakata onda bi ti možda dobro dosao onaj scrollbar sa slovima ali mislim da je razlika u 1,2 sec. Sto se boja i wallpapera tice o tome necu jer mislim da svatko ima svoj neki ukus, meni osobno ne fale i nikada si nebi stavljao wallpapere na ovaj os, no kontam da je nekim ljudima crno i bijelo dosadno i da vole da sve "šljašti". |
|
![]() |
![]() |
#2019 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Gotovo je s instalacijama aplikacija preko proxya. Već drugi mobitel sređujem u zadnjih par dana i iako dobijem mogućnosti instalacije, kod downloada mi baca error kodove. Tko je uspio, nek ih ne briše.
#2020 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2021 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo bi moglo biti zanimljivo - L720 dual SIM http://www.unwiredview.com/2013/09/1...in-the-making/
#2022 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2023 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2024 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
nego manualno upišeš product code od firmewarea koji želiš skinuti i skineš ga. |
|
![]() |
![]() |
#2026 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Meni samo nije jasno kako je Vipov Amber došao prije regionalnog za L520? ![]() @1v@n Jesi možda kojim slučajem vidio dali drugi FW skida SIM lock, nažalost nisam u mogučnosti isprobati jer nemam microSIM kartice drugih operatera pri ruci? Zadnje izmijenjeno od: doky. 12.09.2013. u 18:04. |
![]() |
![]() |
#2027 | ||
The mighty pirate
|
Citiraj:
Na listi jednostavno filtriraš koji ti treba (VIP, T-Mobile, Adriatic, Hungary...) i skineš koji ti treba. Puno vremena uštediš ovako. Citiraj:
Probat ću sutra ubaciti svoju karticu (Tele2) u curin 520 (VIP) pa javim jel skinulo lock. (kad ovo opet čitam, zvuči čudno) ![]()
![]() |
#2028 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2029 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#2031 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Za gmail moraš otići na "advanced" kod kreiranja (dakle, ne odabrati gmail nego odvrti listu do dna) i onda odabrati Exchange ActiveSync. Onda ćeš imati i tu opciju - barem dok god google ne odluči ugasiti activesync... |
![]() |
![]() |
#2032 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#2035 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
L1520 će biti najavljen 26.09. http://www.theverge.com/2013/9/11/47...ber-26th-rumor
#2036 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
jel primio već tko naručenog Ativ S s amazona? ![]()
#2038 |
Premium
|
Da, p.s. @ivo ja sam ga narucio ![]() Stigao mi je prije 2 sata taman sam ga updateao na GDR2 i nisam dobio data sense ![]() Internacionalna sim unlocked verzija. Ukratko sto se moba tice, predivan je, taman za moju ruku, nabacim neki mini review navecer ili sutra tokom dana. |
![]() |
![]() |
#2040 |
Premium
|
cca 1600 kn Sam uredjaj je bio nesto ispod toga i platio sam onda dostavu u njemackoj 6 € i jos onda iz Splita za Osijek 10 kn tiskom. Ovo u njemackoj se može izbijeći ili smanjiti na 3€ čini mi se, ali ja nisam htjeo riskirati pa sam uzeo premium shipping za 6€. Inače dostava u Hrvatsku dodje čini mi se 20€ i dolazi za 1-22 dana xD Meni je ovako bilo brže jer taman sam si narihtao da kada buraz odlazi iz njeme za split da uredjaj dodje tako da sam ga dobio relativno brzo. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|