|
![]() |
#1981 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Al stvarno mi fali Double Tap to Wake - kada vozim bike, ne mogu dohvatiti preko nosača mobitel, jer mi zatvara pristup tipki. Jel to do HW-skog ograničenja, jer vidim da 520 ima tu mogućnost, a 620 ne. |
![]() |
![]() |
#1986 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kažu da je hardverski i moš se slikat. Isto tako su rekli i da je FM radio nedostupan na 620, 810 i 928 zbog manjka određenog hardvera i eto, nema FM radija. Kupi 820 i imat ćeš sve ![]()
#1987 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Oj ekipa, evo jedno možda glupo pitanje. Znači ako je uređaj zaključan na vip tj radi samo na vip i tomato sim Dali postoji sansa da se otkljuca/stavi drugi fw ili nesto pa da radi recimo na sve ili T-mobile mrežu. Pitam jer bih možda uzeo polovnu lumiu 620 za staru. |
![]() |
![]() |
#1988 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#1989 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
moj samsung omnia 7 je otključan na sve mreže (originalno bio na vipu), vjerujem da i za lumie postoji neki postupak
#1990 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Možda nekoga zanima nekoliko činjenica o Nokia mobitelima ![]() http://www.nokiapoweruser.com/2013/0...icism-promise/ |
![]() |
![]() |
#1991 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Jep, Nokia je zakon. Vidjet ćemo što će sad biti u narednih par godina i hoće li vratiti staru slavu. |
![]() |
![]() |
#1996 |
The mighty pirate
|
#1997 |
Premium
|
Imam par pitanja za vlasnike Lumie 520. Preko VIP-a bi je mogao kupiti za dosta sitne novce preko webshopa za produženje ugovora. Kako sam do sada imao android LG P350 koji je počeo lagano rikavati, a ne bi uzimao ništa skupo, naletio sam na ovu Nokiu. Ono što me zanima je: 1)kako rade GPS i neki tracker programi poput Endomonda, Mapmyride i sl. (za Runkeeper sam negdje pronašao kako postoji za w8,ali više nema updatea) 2)koliko vam u prosjeku traje baterija. Na ovom mom LG-u jedva jedvice izdrži (ako!) od 7-21 navečer (bez pretjeranog pimplanja po njemu) 3)kakvi su internet preglednici, jer se često zaletim pogledati mail i sl. |
![]() |
![]() |
#1998 |
The mighty pirate
|
Uspio sam izvući više od 3 i pol dana iz baterije na 820. Napunjen je 07.09 u 19:40 i trenutno ima još 7% baterije (4+ sati). Kao što sam napisao prije, korišten je normalno (pozivi, poruke, pokoji film i igra), ali su WiFi i 3G gašeni kad se ne koriste. Od ponoći do 8 ujutro stavljan u airplane mode.
#1999 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Da ljudi ne kupe mobitel i onda kažu da im ni dan ne izdrži ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2000 |
Premium
|
Nokia/WP8 su dobili nagradu za 'Business choice' ![]() http://www.wpcentral.com/nokia-domin...ice-awards2013 |
![]() |
![]() |
#2001 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
2. Dan i pol srednjeg korištenja. 3. Nema ih puno za sada zbog restrikcija MS-a u vezi browsera, ima UC, Xpress i IE10. Xpress nisam probao no ova dva vrhunski prikazuju stranice i ultra brzi su. Za email možeš i postavit profil pa koristit built-in aplikaciju od OS-a ako tako želiš. |
|
![]() |
![]() |
#2002 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
1. GPS trackeri rade odlično - satelit nađe u sekundi. Koristim Endomondo. Mapmyride i Runkeeper nisam do sada koristio, ali isto tako Here+ navigacija radi odlično i instantno nalazi satelit. Za razliku od Desirea i Xperije J koje nekad traže satelit i po 5 min što me osobno jako živciralo. 2. U prosjeku sa normalnim korištenjem dan i pol. Ako intenzivnije koristiš, onda jedan dan. Kako sam na godišnjem sad i ne koristim mob, evo već treći dan stoji na stolu, pri kraju je. Dakle realno gledajući, dan, dan i pol. 3. Imaš IE koji je dobar, i UC browser, i on je ok. Mail ne čitaš preko browsera, ali imaš osiguranu podršku za sve mail klijentove tako da ne moraš brinuti u vezi toga. |
|
![]() |
![]() |
#2003 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2005 |
Xulos :)
|
Primjetio sam da mi na wifi poruke ne dolaze i ne odlaze na viberu i whatsappu. Resetirao sam ruter i mob i dalje ista stvar. Na mobilnoj mrezi rade ok al tu vjerujem da viber i whatsapp zezaju jer su katastrofalno lose isprogramirani. Dali je netko isto primjetio ? Kad misle napraviti to da se mail instantno synca ? najmanje moguce vrijeme je 15 min sto mi je predugo, na androidu je to bilo instantno. Fali scroll bar u imeniku, fale nove boje za live tileove i definitivno fali wallpaper.
#2006 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ukoliko složiš exchange na mobitelu sa svojim željenim accountom, odmah će ti dolaziti email poruke. Što se tiče wifi-a i poruka, meni je ista stvar.
#2007 |
Premium
|
Hvala dečki na informacijama. Upravo sam malo prije naručio Lumiu 520. Platio sam je 99 kn, a uz to sam dobio godinu dana 50% popusta na tarifu Bez limita 111. Nadam se kako će mi mobitel biti ok. Ukoliko mi pak bude WP8 čudan u odnosu na android, prodat ću Nokiu i uzeti nešto drugo ![]() |
![]() |
![]() |
#2008 |
The mighty pirate
|
#2010 |
The mighty pirate
|
Definitivno. Ja sam spasio curi 520 i tu mi se već isplatilo tih 3 eura. Da ga je nosila u servis, čekala da vide što mogu napraviti, možda dobila novi...potrošila bi i vremena, živaca i tramvajskih karata ![]() Definitivno must have program.
|
|