|
![]() |
#2012 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne zauzima duplo nego ti u photo librariju prikazuje sve slike koje uopce imas u mobu a dolje su ti albumi koje si napravio. Pa nisu mutavi ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#2018 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2019 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#2020 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
I baš kad pomislite da vam JB ne treba... :P |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2021 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#2023 | |
Banned
|
Citiraj:
Nije free. |
|
![]() |
![]() |
#2024 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Wifi je kod mene isto stalno upaljen. 3G stalno palim i gasim jer je pokrivenost losa u PZ i stalno salta 3G - Edge i trosi bateriju. Kada zelim biti nedostupan - Airplane mode, pa brigtness switch, pa switch za gasenje vibre kada je na silent...
#2025 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2026 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Znam, ali nikad nisam stavio tethered, niti necu ![]()
#2027 | ||
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
al sto se tice aplikacija kupio sam sve sto sam htio i to je to. telefon jednostavno radi 15% brze bez jb-a da nespominjem da se manja crasha itd... na 4.3 i 4.5 softwareu jb je bio puuuuuuuuno bolji.
![]() |
#2029 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() kod mene je ovakvo stanje, iako je ovo bio iOS 5.0.1 sa JB-om ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2031 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Tipa ovaj QuickLock 2 bubnem dole kao petu ikonu na docku u sredinu.... Isto tako u Sbs na 4s mogu iskljuciti 3g, dok nesurfam ili nekoristim mob edge mi je dovoljan za appove tipa viber, mail, im+ itd, jos malo sacuvam bateriju...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#2032 | |
Banned
|
Citiraj:
A sta se tice sbs, opet kazen stalno san online sta zbog maila sta zbog socilanih featurea. Od ostalih five icon koristin jer mi je bas jedna dodatna triba... Ove ostale nisan ni gleda ali kasnije cu pogledat. |
|
![]() |
![]() |
#2033 |
Guest
|
iTunes instalacija na win 7 ne ide
..na laptopu, sve krene, dodje skoro do kraja i prekine..zasto?? |
![]() |
#2035 |
Guest
|
|
![]() |
#2036 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Jel funkcionira AT&T iphone na Tmobile kartice? Gledam kupiti maticnu negdje vani pa me zanima da se ne moram sa geveyom zezat. Jel ijedan od njih moze na Tmobile ili bas moram trazit Tmobile? |
![]() |
![]() |
#2037 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Tmobile i garancijski list
Kupio sam u Tmobileu iphone4 prije 2mj. i pri punjenju mi se odjednom ugasio ekran i vise mi ne zeli upaliti. Odnio sam ga u tmobile i oni su mi rekli da taj mobitel nema vazecu garanciju, a imam garancijski list sa njihovim pecatom ali nigdje ne pise imei na tom papiru. Rekao sam im da sam kupio taj mobitel kod njih prije 2mj, a oni meni da to nije njihov mobitel i da ovaj nema garanciju. Racun nazalost ne mogu naci, ali pri provjeri imei broja na apple stranici mi takoder ne izbacuje da telefon ima garanciju, dok mi za drugi uredno sve napise. Takoder mi je zenska tamo rekla da mobitel ne izgleda kao da je star 2mj vec 2g na vrlo bezobrazan nacin(klasicne ogrebotine sa zadnje strane i par malih sa prednje). |
![]() |
![]() |
#2038 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
koliko sam upoznat, ako ne posjeduješ račun možeš ga zatražiti u prodajnom mjestu gdje je uređaj kupljen.. a sad tko se ovdje pravi grbav? uostalom ako si im donio cijelu kutiju od iphona, s njihovom naljepnicom.. čudni ishod bome ![]() |
![]() |
![]() |
#2039 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Ako na apple stranici ne prikazuje ništa, telefonu je istekla jednogodišnja garancija. |
|
![]() |
![]() |
#2040 |
Banned
|
iOS5.1 wooow. Tresla se brda rodio se mis, iman osjecaj da baterija manje traje nego na 5.x.x. Uz kotistenje umjereno niti 12 sati ![]() Brze se prazni nego puni ![]() Btw ima neko lumiu 800 za test drive? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|