|
![]() |
#1981 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Inače iOS 5.0.1. je sranje, pa možeš svašta očekivat. |
|
![]() |
![]() |
#1983 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#1986 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mislim da je to ok.
#1990 |
Banned
|
Amo ljudi iman problem. Ne znan koji mi je PRVI PC na koji san synca 4S. Sada bi napravio jedan music sync i sve, ali prije toga oću 100% backup, jer ću ga roknit o zid ako sve izgubim. Ideje dobrodošle. |
![]() |
![]() |
#1992 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
jedna uslugica tko ima iphone 4, meni za ~4 minute prčkanja po mobu ode 1%, pa ako može netko isto tako prčkat malo safari, fejs..i vidit kolko minuta traje 1% baterije tenks ![]()
#1993 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#1995 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
kontakti u iphone / vcf -> csv
Stari je kupio iphone i sad bi mu trebao prebacit kontake unutra. Problem je što ima 300injak .vcf kontakata pa da bi to stavio u outlook trebao bi prvo prebacit u .csv file, ali nisam uspio naći niti jedan besplatan program na netu koji pretvara .vcf u .csv, a da se nemora jedan po jedan oznacit. Jel ima koji besplatan program s kojim se to rijesi u par klika? |
![]() |
![]() |
#1996 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
stavi sve kontakte u google i onda iz googla u outlook. e inace imam ip4 5.01 jailbreakan i mogu reci da telefon radi cca 15% sporije nego bez jailbreaka, dapace vise se smrzava itd itd . nakon cca 3 mjeseca sa jailbrejkom sam ga restorao i mogu reci da je telefon gro brzi baterija traje sitno dulje i appovi manje crashaju. dali tko ima ovakovih iskustava ?
#1997 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1998 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Jb je sranje postao, al apsolutno :/ . Btw danas dolazi dugo ocekivani 5.1 ![]()
#1999 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
evo najavljen Ipad3 Citiraj:
quad core A5X cpu podrzava 4G LTE 5mpx zadnja kamera sa 1080p snimanjem videa + softverskom stabilizacijom istoga baterija traje jednako kao i na Ipad2 (10h, 9h za 4G) ista cijena kao i Ipad2 doista prave najbolji tablet na trzistu kad sam ja uhvatio u ruke prijateljev galaxy tab 10 (kupljen prije 5mj), boktemazo koji srot sve steka po meni neupotrebljivo. morao bi ga rootat da bi instalirao neki posten ROM na njega a s time bi izgubio garanciju.. |
|
![]() |
![]() |
#2001 | |||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
#2005 | |
Banned
|
Citiraj:
@JB Bez njega telefon je koristan kao i kamen, s njim je koristan ali i sugav. Kombinacija za ubit se. Jos dan danas zin sta nije bilo Lumie 800 kad san prodava 4... |
|
![]() |
![]() |
#2006 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako kome, meni je otkad imam visu electron na racunu za ovih par appova koje trebam, JB potpuno glupa i beskorisna stvar i nemam ga vec dugo ![]()
#2007 |
Banned
|
Ma jeba appove, tu je zbog tweakiva tipa five dock icons i sl. Sta ga cini korisnijim, ionako iman 2 aplikacije komercijalne (tweetbot i clear) sve ostalo je free. |
![]() |
![]() |
#2008 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
#2009 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
napravio sam potpuni restore bez backupa, i sad želim jedan folder sa slikama prebacit s kompa na iphone, i prebacim ali kreira mi 2 foldera, taj folder recimo ''slike'' i još jedan isti takav i zove se Photo Library, i u uba ima isti broj (400) slika, i nikakod a samo 1 folder uspijem dobit na ajfonu, uvijek 2 kreira :S koja je šema?
|
|