|
![]() |
#2011 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Mali info: Crobytes ima odličnu rls grupu OPiJAT koja izbacuje domaću i stranu muziku vrhunske kvalitete..(FLAC i V0). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2012 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Bok ![]() Može li netko neukoj seljančuri objasniti čemu sav taj hype oko tih trackera, kad se torrenti mogu normalno skidati bez trackera? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2013 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Oćeš ukratko ili malo duže? a.) probaj na javnim treckerima naći film stariji recimo 5-10 godina da ima seedera b.) nađi na javnim trackerima boxsetove bilo DVD bilo BD c.) probaj na javnim treckerima pronalazit FLAC glazbu ali probranu po ukusu nekom ... d.) nađi na javnim trekerima domaćeg materijala .... da idem dalje ili ti je dosta? Skraćena verzija: private trackeri imaju bolju ponudu, velike brzine i ajmo reć zajednicu koja stoji iza svega toga - znači mnoge stvari ostaju dostupne i kad prestanu bit aktualne na javnim treckerima I još jedna korekcija: torrenti se ne mogu skidati bez treckera bilo javnog ili privatnog. Možeš do javnih doći i preko DHT mreže ali opet treba ti tracker neki koji će ti reći gdje se sve nalaze klijenti - to je jednostavno takav protokol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2014 |
Banned
|
Ja uvijek bez teškoća nađem na TPB sve što me zanima, a radi se isključivo o muzici. Ima tamo dosta i u flac-u... Domaći materijal ne bih ni štapom ![]() Kad dodajem torrent za skinuti uvijek ručno zbrišem sve one predložene trackere, uključim dht, local peer discovery i te opcije. Koju minutu tako stoji i onda se počne skidati najnormalnije. Pa zato pitam ono. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2016 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2018 | |
Banned
|
Citiraj:
Ono maknem jer su me tak učili, stvar navike. A što se "praćenja" tiče - uvijek se može opalit neki vpn za slučaj paranoje, tako da o toj materiji već znam ono kaj mi treba. Eto, čuli ste sad sve što vas je zanimalo. Gori ste od znatiželjnih kućanica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Pa oprosti, avatare ne gledam (ne doživljavam) a rijetko se 'ona' pojavi tu po forumu, pa je obično 'on' u postovima. A sad moram pitat: tko te tako učio, da mičeš trackere i u konačnici zašto. Njihov cilj i je da ti osiguraju da torrent brze ide i da se skida, dht mreža je samo backup i oni susjedni pearovi. Šta se vpn.a tiče tu bi ti portovi mogli biti problem u teoriji ako sama ne postavljaš VPN mrežu. Eh da prednost privatnih je još i u tome što se promet može enkriptirat i na taj način navodno osigurat povjerljivost materijala koji se skida, iako moram priznat to nisam probavao/testirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
Banned
|
A pusti sad, nije važno tko, kako, kada, gdje zašto... Ontopic: meni su ti private trackeri dosta konfuzni, ne znam koji da izaberem s obzirom na ono kaj me zanima, kakva je procedura etc etc... Pa se zato držim TPB-a ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2022 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
šerif je osigurao pametniji način obračunavanja s 'privatnicima', osigurat dovoljno resursa nadobudnom ddos-eru i eto nevolje. :/ javne(tpb i slični) izbjegavam jer tu se često ne zna šta je tu, kako, zašto...
![]() |
#2023 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2024 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() kakve konfuzije ima u činjenici da ti je sve razvrstano po kategoriji, kvaliteti, izvoru... stalno sam bia uvjeren da je konfuzija pojam usko vezan za javne, gdje ti 'i'm feeling lucky' opcija izbaci otprilike 18 stranica pretrage... ![]()
![]() |
![]() |
#2025 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2030 |
Guest
|
sad ce alfa muzjaci da ti udijele invite ![]() |
![]() |
![]() |
#2031 |
Guest
|
Istina, what.cd, najjaci tracker za mjuzu su ubijali tjednima...navodno je sad back na zeleno |
![]() |
![]() |
#2033 |
Premium
|
@Drug Brko: obe opcije su u opticaju ![]() @vorda22: da, izgleda da je ok sad. ![]()
![]() |
#2034 |
Banned
|
Danke schon na inicijaciji za torrrenthaer ![]() Ali nije mi jasno kako oni znaju seedam li ja nešto ili ne? Da još nekaj krivo ne uradim pa me hite van ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2035 | |
DIY DILETANT
|
Citiraj:
Ak te zanima kako oni znaju jel seedaš ili ne prouči tehničku stranu samog BT protokola. Eh, da a što se tiče VPN-ova i šerifa: http://torrentfreak.com/vpn-provider...orrentfreak%29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: Valley7. 09.03.2014. u 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2037 | ||
DIY DILETANT
|
Citiraj:
http://www.reddit.com/r/trackers/com...e_recent_ddos/ Citiraj:
Toga nema na TPB-u. Ak te zanima mjuza, baci pogled na ovo: http://i.imgur.com/X54mWAF.png Zadnje izmijenjeno od: kopija. 09.03.2014. u 19:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |
DIY DILETANT
|
sorry neznam još multi- kvotat nakon 218 postova, treba me banat po kratkom postupku izbrisati molim Zadnje izmijenjeno od: kopija. 09.03.2014. u 20:02. Razlog: diletantizam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
Premium
|
klikneš ikonu s 'navodnicima' ispod svih postova koje želiš quoteat ![]()
![]() |
#2040 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |