|
![]() |
#20251 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
e kad smo kod pekmeza... mercator na vukovarskoj, delikatese dio sa adnormalno velikim mlincima za sol/papar od 300kn ![]() sa druge strane su neki brijem francuski pekmezi i crni ribizl je na akciji nekih 18kn 400g mi se čini... naprijed piše 100% prirodno, bla bla... okrenem iza, a ono stoji: na 100g proizvoda je utrošeno 97g voća. sastav: crni ribiz, šećer, sok od grožđa, sok od limuna i još nekaj ne sjećam se. okus je takav ftw da je to brutalno. hf ždere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20252 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jucer na poslu za rucak pala rostiljada, pa pijanka do dugo u noc ![]() http://img.skitch.com/20100805-gxpns...da5iekna1c.jpg
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20253 | ||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Na roštilju ne ispadnu baš najbolje jer se raspadaju. Najbolje ih je ubacit u brašno, jaja, prezle pa da ih to drži kad se ispeče. Fileti imaju s jedne strane hrskavicu i na hrskavici je meso. Ovo su male raže i u principu bi ih ribari trebali bacat u more, ali šta je tu je. Bilo bi bolje da je raža od preko kile jer onda je to lijepi file. Kupio sam ih za 25 kn oko 2 kile. E da i zajebancija ih je čistit jer treba gulit kožu. Ali meso je fino. ![]() Trebao bih idući tjedan bacit parangal pa ćemo vidjet ili ćemo se zaletit u ribolov na palamide. ![]()
![]() |
![]() |
#20254 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 07.08.2010. u 13:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20255 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Vidi se da si neupućen. Raža se mora gulit jer je koža žilava i tvrda i kasnije nakon termičke obrade neda se lijepo skinut već prilikom skidanja trga sa sobom dio mesa. Ali ona nije niti predviđena za pečenje na roštilju. Granitna ploča nije roštilj već umotvorina lijenčina i neznalica da se mogu pohvalit kak su pekli roštilj. Pečenje na granitnoj ploči je meni isto ko pečenje u tavici bez masti. A i di si vidio dalmatince da ribu peku na granitnoj poloči. ![]() Danas vratina na naglo, a za večeru možda bude kakva ribica.
![]() |
#20258 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#20259 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Vrganji Evo, jedno 4 sata smo buraz i ja pobirali plodove Vukomerickih gorica... ![]() Ima jedno kilu, mozda i vise...taman. Slinim po coolinarki, ali nista posteno. Znam da budem ostavio par komada sutra za pizzu, ali ovak...imam osjecaj da cu sloziti sa tjesteninom ono standard umak?Ili u tepsiju sa krompirom i povrćem?
![]() |
#20260 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Moja ih stara uvijek priprema pržene.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20261 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20263 |
Super Moderators
|
Danas sam na dijeti-izbacio sam prilog ![]() Dva debela komada teleće vratine sa roštilja, matovilac, raženi i Pšenično ![]()
![]() |
#20264 |
Super Moderators
|
Ubio se jučer na brdu zdravo-seljačke hrane...odojak, raženi, pol kile špinata i za promjenu Osječko ![]()
![]() |
#20265 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
danas oko 17,30 se hranim s ovom tikvom
![]() |
#20267 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer sam za galbec pojel faširanac punjen sirom veličine dvije šake i još sam na njega stavil dimljenog sira te ga fino zagrijal u mikrovalnoj. ![]() Uz to ajvar, papriku i paradajz. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20268 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.pohrani.com/f/2U/w9/4wt5T...099-custom.jpg Vrganji su pali. Jedan je bio oko 25cm klobuk, pa možda i vise. Ugl., uspiješna berba, cekam kisu za vikend a onda opet u branje. Računam jos par puta ovako, i kila sušenih će otići za 400 kn sam tak ![]() Vec primam rezervacije... Ugl., vrganj ko vrganj, ja pokraj Sunčanice i to samo na ulju lagano posoljene nemogu nista drugo usporediti, makar to bio i gralj gljiva Vrganj, ili pak kraljica Gnojištarka. Inace sam maloprije riješio 2 runde graha nevjerojatno ukusnog...i sad sam zategnut u predijelu želudca. ![]()
![]() |
#20269 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Naručil sam si iz cateringa vox pohani sir. Dobil sam dva velika komada pohnaog sira, pomfača, tartar i lepinju. ![]() Ubijo sam se ko njasvi i jedva dišem. Cijena je 30kn što je ok s obzirom da neki naplate više, a pol sira ostane kod njih jer iscuri kod pohanja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20270 | |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Lijepo sastrane stoji prazna vrećica ugljena belišće d.d. Ponos mog mjesta... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20271 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20272 |
Super Moderators
|
Sendviči danas-lizika, podriguša (Piko), majoneza i kiseli krastavci ![]()
![]() |
#20277 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hebote koliko imas kila ![]() danas su bile lignje ![]()
![]() |
#20278 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
U pecnicu upravo sletila pizza. ![]() Sjedim i cekam. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#20279 |
Super Moderators
|
Stoko ![]()
![]() |
#20280 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ah kad smo vec kod pizze sjela je jedna "capone" sir, gljive, svjeza paprika, vrhnje, mogu reci da je bas taman sjela.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|