|
![]() |
#1982 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
[QUOTE=Fundowsky;2118504]GO keyboard Final verzija mog moda. Crna je pozadina u meniju i crna pozadina u imeniku i kontrole u notifikacijama. ROM je brz, stabilan i fluidan. -android 2.3.5 -podržava swap i ext -OC stabilan 711-729, benchmark na 600MHz se vrti oko 1450 -najnoviji adreno driveri -a2sdgui darktremor -5mp kamera -Launcheri: LauncherPro, Huawei 2 i 3 -integriran flash player11 -kontrole u notification baru Ja dosad nisam primijetio neke bugove, ali ako ih ima, sve pohvale i pokude su dobrodošle, jer ipak mi je ovo prvi izlet u modanje... kakav je s baterijom....., meni obični 2.3.5 izdrži 16h na bateriji al s time da je prikaz ekrana 7h, wifi 3 sata, a od ovih 7 sati sto je ekran upaljen jedno 4 sata otpada na internet , tako da je to dosta dobro po mom... svaka čast na trudu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1983 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Baterija bi ti trebala izdržati 24-36 sati po mome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1984 | |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1986 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Fundowsky...taj rom kojeg si ti sredio... jel oerclockan il se moze stavit na 600mhz?? Jer stvarno dobro izgleda!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1988 |
Registered User
|
hvala na brzom odgovoru, u medjuvremenu sam instalirao rom i jako mi se svidja ![]() sve pohvale na rom. mala zamjerka sto nema ono za on/off wifija, gps-a u notification baru i to sto kod tipkanja mob vibrira... pa jel bi mogo stavit jedan rom sam ispravkom toga?? zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1989 |
Registered User
|
Muke po pitanju ROM-a
Cilo vrime pratim forum pa eto odlučio sam se i registrirati. Od svih ROM-ova koje sam isproba (zadkyn, beneru, awar sa OC i bez OC, GGR Next Gen, Sonic Clean, Sonic Clean app2ext, Geno ili kako se već zove) uvik se vraćam na Sonic Clean app2ext. Odličan mi je bio CM 7.2 ali ipak je primarna funkcija telefona razgovor, kako Beneru ne rješava taj problem njegov rom mi od svih ostaje zadnja opcija. Ovaj rom od lean man -a, Sonic Clean app2ext zasad mi se pokazao najboljim, evo zašto: - aplikacije uredno sprema na ext particiju, ako koju i ne spremi ima app i pomakne se - rom je stabilan, kvalitet zvuka u slušalici više nego odličan - prilikom otvaranja bilo koje app ne osjeti se lag u odnosu na originalni rom - sa Antutu (meni) stabilno radi na 748 MHz, sve preko na zahtjevnijim app prouzrokuje rušenje sistema - swap radi uredno i osjeća se pomak prilikom učitavanja već učitani aplikacija čak i na mojoj class 4 SD kartici, najprije sam swap particiju stavio na 328 MB i osjetio sam da nakon nekog vremena više gubim nego dobijam, istestira sam 32 MB swap i čini mi se premali, sad testiram 64 MB swap iako mi se čini da ću taj swap morat podesit negdi između 32 i 64 Na telefon sam instalira brdo app, telefon uredno radi. Dnevno odvrtim sigurno po 1 sat na internetu putem wifi ili 3g, dnevni razgovori mi se svode u okvir od 15 minuta, takvom uporabom originalna baterija uredno izdrži 2 dana (tj. ujutro isključena s punjača, drugi dan navečer priključena na punjač znači 36 sati). Ako iz vašeg iskustva imate neki bolji rom spreman sam postojeći mijenjat |
![]() |
![]() |
![]() |
#1990 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() A vibriranje tipkovnice se da isključiti na sljedeći način: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1991 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1992 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 09.03.2012. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1993 |
Registered User
|
ja sam stavio onaj 1.1 final i nema mi.. neznam zasto! :/ jel doslo do greske kakve ili?! da stavim 1.0? daj mi link od roma koji ima notifikacije (: btw rom ti je odlican!! SVE POHVALE!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1994 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: provjeri ovo: postavke-prikaz-postavke obavijesti (kvačica) Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 09.03.2012. u 18:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1995 |
Registered User
|
idem na postavke pod prikaz al tamo nemam tu opciju! Edit: i da ono sto se tice vibracije nanpritisak slova. iskljucio sam al je vibracija i dalje tu :/ edit2 : pise da je flash player instaliram, ok pa odem na youtube i tamo radi al ak odem na neku npr...p*rn stranicu da provjerim flash onda mi tamo pise da ako zelim gledati video da mi treba flash player Zadnje izmijenjeno od: tincha95. 09.03.2012. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
Registered User
|
Meni sve spomenuto radi. Koji rom je bio prije? Mislim da je nešto ostalo. Slijedi upute par postova gore. Zadnje izmijenjeno od: nino. 09.03.2012. u 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1997 |
Registered User
|
ok... napravit cu sad kopiju sd kartice pa cu onda sve obrisat ![]() EDIT: ovak mislim da sam nest sjeb*!! i neznam kak fixat! posto mi nije htjelo da obrise stvari sa sd kartice ja sam obrisao na kompu tako da sam formatirao.. i sad sam ponovio proceduru onu opisanu iznad 2 posta i sad mi se mob nece upalit! dodje do znaka HUAWEI U8650 i tamo stoji! jel zna ko kako da to popravim?! EDIT2: uspio sam slozit tako da sam stavio official rom! Zadnje izmijenjeno od: tincha95. 09.03.2012. u 21:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1999 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2000 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
zasto mi nemamo nfc dok neki imaju..evo video http://www.youtube.com/watch?v=9I7da...e_gdata_player |
![]() |
![]() |
![]() |
#2001 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
Registered User
|
Da je meni objašnjenje čemu sve ovo Kupiš mobitel i od prvog dana "drkeljati " po njemu da bi dobio ovo ono a zapravo ne dobiješ ništa posebno i izgubiš pun k. živaca....od fiće dobiti mercedes.....možeš mislit..ali sory ,ukusi su različiti pa nije moje da sudim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2003 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
čuj ljudi kupe i iPhone koji je deseterostruko skuplji pa ga jailbreakaju prvi dan. neki od nas se jednostavno vole igrati i zanima nas tehnologija. u svakom slučaju prosječnom korisniku ne treba custom rom, nit mu se da zajebavat i to je sasvim u redu ![]() ja sam zlostavljao svoje mobitele na ovaj način još od prvog symbiana kojeg sam kupio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2005 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2006 | |
Registered User
|
Citiraj:
e i da te pitam, nema mi u postavkama bežičnih veza opcija uključi stalno uključenu podatkovnu vezu ... i vidio sam da su tele 2 postavke automatski postavljene za internet i mms Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 10.03.2012. u 16:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2007 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2008 |
Registered User
|
evo jednog, bar meni dosta zanimljivog rezultata, iako je s sd karticom, ali nisam jos nikad dobio ovako visok rezultat. pogotovo kad se sjetim prvog benchmarka na tele2 romu i kad je mob imao samo nekih 1200 bodova ili tako nesto. inace je na njemu trenutno ICS CM7 ROM. http://tinypic.com/view.php?pic=jrbrpj&s=5 Zadnje izmijenjeno od: Uzemljivac. 10.03.2012. u 22:57. Razlog: reupload slike: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2009 |
Registered User
|
Gledao sam ovaj telefon zadnje 2 nedelje i konacno sam ga danas uzeo, u mnogome zahvaljujuci vama i vasim komentarima! ![]() Imao sam par sati na raspolaganju da ga istestiram jer je baterija bila pri izmaku i jako sam zadovoljan onime sto sam video, obzirom da mi je ovo prvi Android. Lepo radi, brz je (mada, to cemo jos videti kad pocnem da ga punim aplikacijama). Jedino sto me iznerviralo (i zato se obracam vama ovde) je tastatura! Da li postoji mogucnost da se kao default tastatura za kucanje poruka i svega postavi ona klasicna, sa po 3 slova na svakom broju? Mnogo mi je sitna ova full qwerty. Jos jednom, hvala svima koji su post-ovali ovde bilo sta u vezi ovog telefona, bili ste zaista od veeeeelike pomoci. Srdacan pozdrav svima iz Srbije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2010 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|