Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.03.2012., 18:10   #1951
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor androidfan Pregled postova
a s time se valjda dobiju tipke u notification baru...
Rješenje problema s kontrolama u notification baru.
Otvorite folder data u zipu nekog roma i u njega stavite folder cust iz cust.zip http://dl.dropbox.com/u/64281684/cust.zip.
I dalje recovery, wipe sve i instalacija updateanog zipa.
Fundowsky je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2012., 18:16   #1952
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
nisam ga ni ja stavljao prvi put, al onda je neko napisao da se s njime dobiju one ocije za wifi itd u notification baru, pa sam ga stavio pravilnim postupcima kako su napisali na huaweijevoj stranici, i sad neicim se nemoze maket, neznam kako opisat neg sto je rad njega mob u teškoj kur**** u pohranjivanju tamo gdje piše unutarnja sd kartica meni piše 0.00kb a svima vama piše normalno 17mb, fleshao sams to puta svime i svačim al opet ma kakvi neče sve se sjeb* ...mogu ga u kantu bacit sad
goranszd je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2012., 18:37   #1953
dudum48
Registered User
Moj komp

dudum48's Avatar

Citiraj:
Autor goranszd Pregled postova
ja sam izbrisao vendor root explorerom, restartam mob i on se ponovo stvori, nista izbrišem ga ponovno igasim mob onda sve ono reset wip itd, stavim onaj originalni 2.3.3 upalim mob nema vendora onda opet preko njega stavim original 2.3.5 bez vendora ,znaci stavljam samo onaj file u dloadu i kad ga instalira i upalim mob sve je isto koda sam stavio vendora .... kako se rijesit toga pomozite...jucer sam sve custom romove stavljao brisao pa vracao 2.3.5. al vendor koda se sam instalira...pet put sam nanoovo skidao originalni 2.3.5. s huwijeve stranice al opet nista MOLIM POMOZITE...OCU SAMO DA MI BUDE OPET 2.3.5 BEZ NOTIFIKACIJA U BARU I 5MP KAMEROM i BEZ onih indijskih applikacija
A wireless?
dudum48 je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2012., 18:59   #1954
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:
Autor dudum48 Pregled postova
A wireless?
ma wireles radi odlico, evo tri roma sam isprobao 2.3.3 onda supersonicgenov4 i zadkyinov nijedan neočitava usb pohranjivanje, znači kad spojim mobitel s kompjuterom i na mobitelu stisnem uključi usb pohranjivanje, samo učitava i neče... drajveri su intalirani, debug nije ukljčen .... mogao bih ga ja na servis pa ako prođe prođe...naravno 2.3.3 rom cu mu stavit... ma kakvi nista neće bog zna sto mu je.. sad stavljam originalni rom hrv radi rootan od awara ja mislim itd ..ono kroz backup clockwork moda ako i tad nebude sve šlakalo, brišem recovery i nosim na garanciju.... e da ako može netko kratko reč kako se briše recovery (znači ne da ga maknem nekim update.app romom nego bas da ga izbrišem...

Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 07.03.2012. u 22:51.
Staro 07.03.2012., 21:32   #1955
Uzemljivac
Registered User

Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Jel se isplati stavljat umjesto cyanogen ICS. Mene baš i ne zanima teme mene zanima brzina i opčenita stabilnost sustava Jel dok promjenim rom i podesim ga ode mi 2 sata pa neda mi se svaki drugi dan mjenjat. Koje su tvoje preporuke?

ej sipe, jel te mogu samo malo zagnjaviti da mi kazes kakav to tocno rom ti koristis, jer i sam koristim cyanogen ali onu 7.1 verziju od lean&meana sto ju je on jos nesto doradjivao, i zasad mi stvarno dobro radi, cak i slusalica je ok u razgovorima, mogu cuti druge a i oni mene dobro cuju, malo slabije od stock roma al opet radi.
koja verzija cyanogena je tvoj rom i postoji li velika razlika u odnosu na taj 7.1 ? i jel imas neki link da vidim kako to izgleda?
Uzemljivac je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2012., 23:14   #1956
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Ja sam ga stavio,i sad imam notifikacije i iza mobitela,nevjerojatno,šta to napravi gore,neko sranje,ja nemam problema ko goran,ali notifikacije gdje hočeš,ne mečite to gore-prokleti vendor i huawei koji ga je dao u opticaj.
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2012., 23:26   #1957
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:
Autor dulesbj Pregled postova
Ja sam ga stavio,i sad imam notifikacije i iza mobitela,nevjerojatno,šta to napravi gore,neko sranje,ja nemam problema ko goran,ali notifikacije gdje hočeš,ne mečite to gore-prokleti vendor i huawei koji ga je dao u opticaj.
evo stavio originalni tele 2 rom.. i onda opet preko njega ovaj originalni 2.3.5 samo dload bez vendora, al ma kakvi opet ista stvar ko prije..uzas ko ce znat.. nema mi u opcijama ono unutarnja sd kartica 17mb, steka itd.. nista vratit opet tele 2 originalni, izbrisati cwm.. i ide na garanciju
Staro 07.03.2012., 23:40   #1958
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
evo stavio originalni tele 2 rom.. i onda opet preko njega ovaj originalni 2.3.5 samo dload bez vendora, al ma kakvi opet ista stvar ko prije..uzas ko ce znat.. nema mi u opcijama ono unutarnja sd kartica 17mb, steka itd.. nista vratit opet tele 2 originalni, izbrisati cwm.. i ide na garanciju
Ne znam kako se to ne da izbrisati,sa ničime,strašno,kud se to uglavilo?
Staro 07.03.2012., 23:42   #1959
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ajde probajte tocno ovaj postupak:

http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1397

znaci skinita OVAJ original file koji se spominje u postu i onda dalje valjda znate...

a sto se tice garancije, mozda prvo napisati mail direkt u huawei China ili di vec....
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 00:07   #1960
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Ajde probajte tocno ovaj postupak:

http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1397

znaci skinita OVAJ original file koji se spominje u postu i onda dalje valjda znate...

a sto se tice garancije, mozda prvo napisati mail direkt u huawei China ili di vec....
ok probat ću, al da kad to završim odmah stavljam 2.3.5 ovaj koji me sjebao za vendora koji ga izgleda sam instalira ili da stavim sonic clean mada sam njega imo vuče bateriju ko lud
Staro 08.03.2012., 00:10   #1961
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Uzemljivac Pregled postova
ej sipe, jel te mogu samo malo zagnjaviti da mi kazes kakav to tocno rom ti koristis, jer i sam koristim cyanogen ali onu 7.1 verziju od lean&meana sto ju je on jos nesto doradjivao, i zasad mi stvarno dobro radi, cak i slusalica je ok u razgovorima, mogu cuti druge a i oni mene dobro cuju, malo slabije od stock roma al opet radi.
koja verzija cyanogena je tvoj rom i postoji li velika razlika u odnosu na taj 7.1 ? i jel imas neki link da vidim kako to izgleda?
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=343775
Zasad me super služi zadnja verzija s updejtanim driverima za grafičku karticu. Stavi supercharger i vozi radi super, čak i baterija se super drži. Sve ima u startu stavi i vozi
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 00:21   #1962
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

o bože dragi sto je ovo... ovako bilo mi je zablokiralo na boot logu kad sam stavljo onaj od tele 2, i stavim novi recovery s5.0.2.7 se spustim na onj 5.o6 itd kao vec ide, i stavim samo factori reset i mobitel se upali, ima sve kao od tele 2 i verzija androida je 2.3.3 broj međuverzije je u8650v100r001hrvc102b832 znači originalni kao iz dućana, ali u čemu je stvar... luncher i i aplikacije se one koje mi je donosio vendor u romu 2.3.5 aaaaaaa
Staro 08.03.2012., 00:28   #1963
Uzemljivac
Registered User

Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=343775
Zasad me super služi zadnja verzija s updejtanim driverima za grafičku karticu. Stavi supercharger i vozi radi super, čak i baterija se super drži. Sve ima u startu stavi i vozi
gledam malo te slike i izgleda isto kao moj 7.1, i ja sam skinio s marketa tu ics temu i koristim 360 launcher. stavio sam sad da se skida rom pa cu to ujutro picnut, ne da mi se sad s tim zezat.
jel mi mozes ukratko samo reci sto se dobije s tom skriptom, jer cuo sam da neki imaju dosta problema s njom, pa sam ju zato nekako izbjegavao. jel ju vrijedi stavljat?
Uzemljivac je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 02:15   #1964
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Uzemljivac Pregled postova
gledam malo te slike i izgleda isto kao moj 7.1, i ja sam skinio s marketa tu ics temu i koristim 360 launcher. stavio sam sad da se skida rom pa cu to ujutro picnut, ne da mi se sad s tim zezat.
jel mi mozes ukratko samo reci sto se dobije s tom skriptom, jer cuo sam da neki imaju dosta problema s njom, pa sam ju zato nekako izbjegavao. jel ju vrijedi stavljat?
Tko ima problema s njom? Skripta je priznata od strane xda, tema ima oko 870 stranica i skripta stvarno RADI. Mjenjaju se cjeli sisstem multitasking-a, prioriteti i ostale stvari možeš s tim samo dobiti. Oni koji imaju problema nek se malo potrude iskonfigurirati je, makar se nema što iskonfigurirati. Instaliraš scripts manager, skineš zadnju verziju na xda, odabereš opciju 10 (supercharger skripta izgenerira na temelju slobodnog ram-a optimalne vrijednosti i njih postavi) i to je to. Preporučam ti da skineš ZEAM launcher i zamjeniš ga s 360 (govorim o romu kojem skidaš) jer 360 je glomazan i spor, ZEAM launcher ima svega pola megabajta i preporučuje se za low-budget mobitele. Što god te zanima samo pitaj
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 02:32   #1965
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
o bože dragi sto je ovo... ovako bilo mi je zablokiralo na boot logu kad sam stavljo onaj od tele 2, i stavim novi recovery s5.0.2.7 se spustim na onj 5.o6 itd kao vec ide, i stavim samo factori reset i mobitel se upali, ima sve kao od tele 2 i verzija androida je 2.3.3 broj međuverzije je u8650v100r001hrvc102b832 znači originalni kao iz dućana, ali u čemu je stvar... luncher i i aplikacije se one koje mi je donosio vendor u romu 2.3.5 aaaaaaa
Jedino što mi pada na pamet je da su ti te aplikacije završile na kartici (ili da ti je izmjenjeno nešto na kartici). Pa probaj lijepo sve iskopirat sa kartice na komp, formatiraj ju i ponovno instaliraj ROM.

Nije mi jasno kako ti uopće i ostanu te modifikacije od vendora kad običan wipe data/cache iz CWM ih pobriše na Tele2 ROM-u (a prema nekoj logici ne bi trebao).
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 03:07   #1966
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Jedino što mi pada na pamet je da su ti te aplikacije završile na kartici (ili da ti je izmjenjeno nešto na kartici). Pa probaj lijepo sve iskopirat sa kartice na komp, formatiraj ju i ponovno instaliraj ROM.

Nije mi jasno kako ti uopće i ostanu te modifikacije od vendora kad običan wipe data/cache iz CWM ih pobriše na Tele2 ROM-u (a prema nekoj logici ne bi trebao).
jesam formatiro sam je 5 puta ako ne i više čak sam pokušavao i s drugim karticama imam ih bar 10 od 2gb, ma sve isti vrag evo cijeli dan to radim, nista na kraju sve se pomjesalo izmjealo i onda sam ovako, stavio kineski stock rom onaj bez google appsa itd, pa onda preko njega stavio ovaj update 2.3.5 isto sam ga stavljo bez vendora al ga je on opet instalirao koda je s vendorom, al na svu sreću više mobitel nije spor, vratila mi se ona opcija u postavka unutarnja sd kartica 17mb al moro sam je prije formatirat jer je pisalo formatirajte unutarnju sd, i sad šljaka sve odlično, s root eplorerom sam izbrisao te neke indijske aplikacije, massage +, itd sad je fluidan rom..i za sad radi sve odlicno.. samo sto nije 5mp kamera jer nesto je vendor sjebo duboko u android sourc codu mozda... hvala svima koji su pokusali pomoc.... samo mi se još market nije sam updejtao nagoogle play al nema veze sve radi...

E da i imam pitanje.. na ovom novom romu stalno mi u task manager pokaziva da Push service radi i nemou ga iključit, što je to, jer mi mozda taj push moze skidat kune s računa itd da ide sam na net, a i izgleda ono plava je ikonica s oblakom
Staro 08.03.2012., 07:52   #1967
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Dan svima.
Ispričavam se prije svega ukoliko postavljam pitanje koje je već netko upitao ili je odgovor naveden, ali vidim kako zaista ima brdo stranica prije.
Naime sestra je kupila ovaj mobitel u tele2 paketu i sad ima problema sa internetom. Wlan odlično radi, ali mobilni internet ne funkcionira.
Postavke u samom mobitelu su bile već unesene. Pokušao sam ručno iste te postavke namjestiti (APN) koje sam našao na tele2 stranici, ali i dalje ne funkcionira.
Pojavi se gore u status baru onaj znak za promet (inače sam na X10 normalno koristio kad je taj znak bio prikazan), ali u preglednik i ostale aplikacije se ne ulazi.
Hvala unaprijed.
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 08:22   #1968
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
svi vi koji imate problema sa software-om i update-ima, da li ste napravili ovo?:

"5- Format Boot, Format Cache, Format Data e Format System."

meni je isto znalo takvih slicnih problema biti, ali sam onda radio bas korak po korak, i nakon toga mi je sve proradilo ok

Citiraj:
vi koji niste instalirali vendor na romu 2.3.5 originalnom jel vam but animacija ona plava android ili ona od huaweia kao kad ste prvi put upalili mobitel kad ste ga kupuili....

nisam instalirao vendor i logo mi je od Huawei-a, original onaj crveni...

Citiraj:
Autor Hidetada Pregled postova
Primjetio sam i ja razliku u MAC adresi.
Stock ROM i a.war-ov su imali istu adresu, a jučer sam instalirao ICS CM7 - teammat3 i MAC adresa se promijenila.

Također imam sx763 i koristim MAC address filtering (za brdo uređaja.... od 3 stolna računala, 4 laptopa i 4 mobitela od kojih je jedan stock U8650 a drugi sa ICS CM7, jedan SE i jedan HTC) i sve radi u najboljem redu te nisam imao nikakvih problema sa upisivanjem MAC adresa.
Ti mozes upisati MAC adresu u filter koji pocinje na 1C:1D:XX:XX:XX ??? pa koji firmware imas? meni je na 2 routera (SX763) izbacilo poruku da je 1C:1D:XX:XX:XX rezervirana adresa te je ne mogu staviti u filter. jedino rjesenje mi je da ga iskljucim no to mi se ne svidja. (hidden SSID, WPA2, i MAC filter, to mi je zadovoljavajuca zastita. Ako netko i to probije, onda slobodno neka koristi net do mile volje, skidam mu kapu na obavljenom poslu )
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 09:30   #1969
Hidetada
Registered User
Moj komp

Hidetada's Avatar

Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova

Ti mozes upisati MAC adresu u filter koji pocinje na 1C:1D:XX:XX:XX ??? pa koji firmware imas? meni je na 2 routera (SX763) izbacilo poruku da je 1C:1D:XX:XX:XX rezervirana adresa te je ne mogu staviti u filter. jedino rjesenje mi je da ga iskljucim no to mi se ne svidja. (hidden SSID, WPA2, i MAC filter, to mi je zadovoljavajuca zastita. Ako netko i to probije, onda slobodno neka koristi net do mile volje, skidam mu kapu na obavljenom poslu )
Evo gledam, na oba Hawei-a (jedan stock ROM, a drugi klurosuMOD) imam MAC 80:B6:XX:XX:XX
Jedino se sa CM7 ICS bila promijenila MAC adresa.
Očito nisam imao do sad slučaj sa 1C:1D:XX:XX:XX, al ću probat popodne upisat.

EDIT:
@alengrosevic

evo za probu sam probao upisat 1C:1D:XX:XX:XX MAC adresu i router dopušta bez ikakvih problema (Firmware version: 4.3.52.11.310 )

Zadnje izmijenjeno od: Hidetada. 08.03.2012. u 17:04. Razlog: dodan EDIT
Hidetada je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 09:43   #1970
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ima li tko screen protector(e) viska za ovaj mob? Svoj protector sam izgrebao toliko da vec smeta u radu , sreca da je bio na mobu. Moze i na PM
Inace nije mi jasno kako ste uspjeli ispisat skoro 70 stranica o rom-ovima, ja koristim a-war OC rom vec mjesec dva i sve 5
Staro 08.03.2012., 09:43   #1971
spider3
Registered User

Pozdrav

Načitao sam se ovih stranica da me bole oči,na kraju sam sve isprintao da mi bude lakše..

Sve što me zanima (pošto mob. koristi mulac a davi svaki dan) dali je na ovom mobitelu ( tvornicke postavke od tele 2, samo je skinuta sa službenih stanica nova verzija androida 2.3.5 zahvaljujući vama instalacija prošla bez ikakvih problema) se može igrati ove novije igre poput need for speed,GTA.....jedino što znam da fifu 12 i pes 12 vrti normalno ali ove druge navedene neće,pa me zanima ako uđem u sve ovo o čemu pišete,da li će taj mobitel to moći vrtiti. Meni je mob osobno u redu ali mulac pored kruha hoće i kolača.

ZAHVALJUJEM UNAPRIJED I SUPER STE EKIPA
spider3 je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 10:45   #1972
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

svi vec znate iz prijašnjih postova koliko me je sjebo vendor i nekako stavim opet taj 2.3.5 bez vendora i rom izgleda isto kao s njime...ap hvala bogu sad je sve fluidno...kamera je 3mp a treba bit 5mp. E sad ljudi čuda intaliram lgcameru apk i u mobitelivoj tvorničkoj kameri prikaziva 3mp a u lg cameri pokaziva da mob ima 5mp... stvrno se čudim kako....i boot logo mi je onaj crveni huawei i kad se on makne nije vise onaj android plavi nego bude ona animacija od huaweia ista ko kad ste kupili mob.... kako sad tvornicka kamera pokazuje 3mp a kad iđem u lgcamera onda je 5mp ????? uvijek sam pravilno radio wipe data bot sistem dalvik factory itd....al mogu kedno rec neznam ni sam kako ke ispalo jer sam jucer od 4 popodne do 3 ujutro sve zivo pokusavao ...i rom mi je jebenooo brz
Staro 08.03.2012., 12:30   #1973
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
stavio sam ovaj zadnji klurosu 2.3.5 rom. Brz je i super radi api imam par problema. Nakon sto sam titqniumom vratio svoje appove nestali mi oni switchevi iz notificationa (to mogu prezivjet jer ih ni prije jisam imao) i brlja mi nes u log-u i prikazu brojeva. Ne prepoznaje mi brojeve iz imenika ukoliko nisu upisaji zajedno s 00385. jel ima kakav fix za to osim prepravljanja imenika?
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 13:46   #1974
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
svi vec znate iz prijašnjih postova koliko me je sjebo vendor i nekako stavim opet taj 2.3.5 bez vendora i rom izgleda isto kao s njime...ap hvala bogu sad je sve fluidno...kamera je 3mp a treba bit 5mp. E sad ljudi čuda intaliram lgcameru apk i u mobitelivoj tvorničkoj kameri prikaziva 3mp a u lg cameri pokaziva da mob ima 5mp... stvrno se čudim kako....i boot logo mi je onaj crveni huawei i kad se on makne nije vise onaj android plavi nego bude ona animacija od huaweia ista ko kad ste kupili mob.... kako sad tvornicka kamera pokazuje 3mp a kad iđem u lgcamera onda je 5mp ????? uvijek sam pravilno radio wipe data bot sistem dalvik factory itd....al mogu kedno rec neznam ni sam kako ke ispalo jer sam jucer od 4 popodne do 3 ujutro sve zivo pokusavao ...i rom mi je jebenooo brz
Ista stvar i kod mene sa kamerom,ja imam klurosu mod,i mobitel leti,jedino mi neradi huawei launcher2,trojka radi,i žao mi je što ne radi onaj stream u biraču,za facebook u porukama,mislim ne koristim ga,ali kad sam ga vidio na original romu,žao mi je što ga tu nema.
Staro 08.03.2012., 14:13   #1975
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor dulesbj Pregled postova
Ista stvar i kod mene sa kamerom,ja imam klurosu mod,i mobitel leti,jedino mi neradi huawei launcher2,trojka radi,i žao mi je što ne radi onaj stream u biraču,za facebook u porukama,mislim ne koristim ga,ali kad sam ga vidio na original romu,žao mi je što ga tu nema.
Da li i ti imas ovaj problem kad te zove broj koji imas u imeniku zapisan bez prefixa (+385) pa da ti u logu ne pise ime iz imenika nego samo broj?
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 14:38   #1976
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
Da li i ti imas ovaj problem kad te zove broj koji imas u imeniku zapisan bez prefixa (+385) pa da ti u logu ne pise ime iz imenika nego samo broj?

nemam,sve mi prepoznaje
Staro 08.03.2012., 22:26   #1977
tincha95
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Imam 2 molbe
1. Koji rom bi preporucili/trenutno koristite???
2. Par musthave aplikacija?!

EDIT : dosad sam isprobao onaj ICS, zad 1.5 i cm7 i sa svima sam zadovoljan
tincha95 je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 23:45   #1978
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
stupid pitanje ali - kako staviti običnu (brojčanu) tastaturu? imam samo qwertz, nema one klasične 1 2(abc) 3 (def)... jer sa ovime nema teorije da napišem poruku.
nisam mijenjao softver, originalni je unutra.
sasuke_the_king je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 23:53   #1979
srkee
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
instaliraj better keyboard ili smrt keyboard i u opcijama imas T9 keyboard, to je to sto ti hoces...
srkee je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2012., 01:15   #1980
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Citiraj:
Autor tincha95 Pregled postova
Imam 2 molbe
1. Koji rom bi preporucili/trenutno koristite???
2. Par musthave aplikacija?!

Za rom ti preporučam svoj mod klurosua.
Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
stupid pitanje ali - kako staviti običnu (brojčanu) tastaturu? imam samo qwertz, nema one klasične 1 2(abc) 3 (def)... jer sa ovime nema teorije da napišem poruku.
nisam mijenjao softver, originalni je unutra.
GO keyboard

Final verzija mog moda. Crna je pozadina u meniju i imeniku i kontrole u notifikacijama. ROM je brz, stabilan i fluidan.

-android 2.3.5
-podržava swap i ext
-OC stabilan 711-729, benchmark na 600MHz se vrti oko 1450
-najnoviji adreno driveri
-a2sdgui darktremor
-5mp kamera
-Launcheri: LauncherPro, Huawei 2 i 3
-integriran flash player11
-kontrole u notification baru

Ja dosad nisam primijetio neke bugove, ali ako ih ima, sve pohvale i pokude su dobrodošle, jer ipak mi je ovo prvi izlet u modanje...

KlurosuMOD_1.0 by fundowsky final

i još ako netko želi KlurosuMOD original s kontrolama u notifikacijama

EDIT:
U međuvremenu sam ispekao i 1.1 verziju. Razlika je što su integrirane neke, barem meni korisne aplikacije:
-Root Explorer
-Antutu Benchmark
-EX Dialer (dobra zamjena za Kontakte i Birač, preporučam skidanje Dark teme)
-Facebook
-SD speed increase
-Sense Widget Clock (meni najbolji, ima i prikaz podataka o sustavu)
-Youtube
-HR keyboard

Nakon instalacije 1.1 imat ćete slobodno cca RAM 78MB, ROM 83MB
Uživajte...
KlurosuMOD_1.1 by fundowsky final

Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 09.03.2012. u 06:41.
Fundowsky je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na