|
![]() |
#1951 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Rješenje problema s kontrolama u notification baru. Otvorite folder data u zipu nekog roma i u njega stavite folder cust iz cust.zip http://dl.dropbox.com/u/64281684/cust.zip. I dalje recovery, wipe sve i instalacija updateanog zipa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1952 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
nisam ga ni ja stavljao prvi put, al onda je neko napisao da se s njime dobiju one ocije za wifi itd u notification baru, pa sam ga stavio pravilnim postupcima kako su napisali na huaweijevoj stranici, i sad neicim se nemoze maket, neznam kako opisat neg sto je rad njega mob u teškoj kur**** u pohranjivanju tamo gdje piše unutarnja sd kartica meni piše 0.00kb a svima vama piše normalno 17mb, fleshao sams to puta svime i svačim al opet ma kakvi neče sve se sjeb* ...mogu ga u kantu bacit sad |
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Registered User
|
ma wireles radi odlico, evo tri roma sam isprobao 2.3.3 onda supersonicgenov4 i zadkyinov nijedan neočitava usb pohranjivanje, znači kad spojim mobitel s kompjuterom i na mobitelu stisnem uključi usb pohranjivanje, samo učitava i neče... drajveri su intalirani, debug nije ukljčen .... mogao bih ga ja na servis pa ako prođe prođe...naravno 2.3.3 rom cu mu stavit... ma kakvi nista neće bog zna sto mu je.. sad stavljam originalni rom hrv radi rootan od awara ja mislim itd ..ono kroz backup clockwork moda ako i tad nebude sve šlakalo, brišem recovery i nosim na garanciju.... e da ako može netko kratko reč kako se briše recovery (znači ne da ga maknem nekim update.app romom nego bas da ga izbrišem... Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 07.03.2012. u 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1955 | |
Registered User
|
Citiraj:
ej sipe, jel te mogu samo malo zagnjaviti da mi kazes kakav to tocno rom ti koristis, jer i sam koristim cyanogen ali onu 7.1 verziju od lean&meana sto ju je on jos nesto doradjivao, i zasad mi stvarno dobro radi, cak i slusalica je ok u razgovorima, mogu cuti druge a i oni mene dobro cuju, malo slabije od stock roma al opet radi. koja verzija cyanogena je tvoj rom i postoji li velika razlika u odnosu na taj 7.1 ? i jel imas neki link da vidim kako to izgleda? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Ja sam ga stavio,i sad imam notifikacije i iza mobitela,nevjerojatno,šta to napravi gore,neko sranje,ja nemam problema ko goran,ali notifikacije gdje hočeš,ne mečite to gore-prokleti vendor i huawei koji ga je dao u opticaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
Registered User
|
evo stavio originalni tele 2 rom.. i onda opet preko njega ovaj originalni 2.3.5 samo dload bez vendora, al ma kakvi opet ista stvar ko prije..uzas ko ce znat.. nema mi u opcijama ono unutarnja sd kartica 17mb, steka itd.. nista vratit opet tele 2 originalni, izbrisati cwm.. i ide na garanciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ajde probajte tocno ovaj postupak: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1397 znaci skinita OVAJ original file koji se spominje u postu i onda dalje valjda znate... a sto se tice garancije, mozda prvo napisati mail direkt u huawei China ili di vec.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1961 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Zasad me super služi zadnja verzija s updejtanim driverima za grafičku karticu. Stavi supercharger i vozi radi super, čak i baterija se super drži. Sve ima u startu stavi i vozi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1962 |
Registered User
|
o bože dragi sto je ovo... ovako bilo mi je zablokiralo na boot logu kad sam stavljo onaj od tele 2, i stavim novi recovery s5.0.2.7 se spustim na onj 5.o6 itd kao vec ide, i stavim samo factori reset i mobitel se upali, ima sve kao od tele 2 i verzija androida je 2.3.3 broj međuverzije je u8650v100r001hrvc102b832 znači originalni kao iz dućana, ali u čemu je stvar... luncher i i aplikacije se one koje mi je donosio vendor u romu 2.3.5 aaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 | |
Registered User
|
Citiraj:
jel mi mozes ukratko samo reci sto se dobije s tom skriptom, jer cuo sam da neki imaju dosta problema s njom, pa sam ju zato nekako izbjegavao. jel ju vrijedi stavljat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1964 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Nije mi jasno kako ti uopće i ostanu te modifikacije od vendora kad običan wipe data/cache iz CWM ih pobriše na Tele2 ROM-u (a prema nekoj logici ne bi trebao). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 | |
Registered User
|
Citiraj:
E da i imam pitanje.. na ovom novom romu stalno mi u task manager pokaziva da Push service radi i nemou ga iključit, što je to, jer mi mozda taj push moze skidat kune s računa itd da ide sam na net, a i izgleda ono plava je ikonica s oblakom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1967 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Dan svima. Ispričavam se prije svega ukoliko postavljam pitanje koje je već netko upitao ili je odgovor naveden, ali vidim kako zaista ima brdo stranica prije. Naime sestra je kupila ovaj mobitel u tele2 paketu i sad ima problema sa internetom. Wlan odlično radi, ali mobilni internet ne funkcionira. Postavke u samom mobitelu su bile već unesene. Pokušao sam ručno iste te postavke namjestiti (APN) koje sam našao na tele2 stranici, ali i dalje ne funkcionira. Pojavi se gore u status baru onaj znak za promet (inače sam na X10 normalno koristio kad je taj znak bio prikazan), ali u preglednik i ostale aplikacije se ne ulazi. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1968 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
svi vi koji imate problema sa software-om i update-ima, da li ste napravili ovo?: "5- Format Boot, Format Cache, Format Data e Format System." meni je isto znalo takvih slicnih problema biti, ali sam onda radio bas korak po korak, i nakon toga mi je sve proradilo ok Citiraj:
nisam instalirao vendor i logo mi je od Huawei-a, original onaj crveni... Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1969 | |
Registered User
|
Citiraj:
Jedino se sa CM7 ICS bila promijenila MAC adresa. Očito nisam imao do sad slučaj sa 1C:1D:XX:XX:XX, al ću probat popodne upisat. EDIT: @alengrosevic evo za probu sam probao upisat 1C:1D:XX:XX:XX MAC adresu i router dopušta bez ikakvih problema (Firmware version: 4.3.52.11.310 ) ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hidetada. 08.03.2012. u 17:04. Razlog: dodan EDIT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ima li tko screen protector(e) viska za ovaj mob? Svoj protector sam izgrebao toliko da vec smeta u radu ![]() Inace nije mi jasno kako ste uspjeli ispisat skoro 70 stranica o rom-ovima, ja koristim a-war OC rom vec mjesec dva i sve 5 ![]()
![]() |
#1971 |
Registered User
|
Pozdrav Načitao sam se ovih stranica da me bole oči,na kraju sam sve isprintao da mi bude lakše.. Sve što me zanima (pošto mob. koristi mulac a davi svaki dan) dali je na ovom mobitelu ( tvornicke postavke od tele 2, samo je skinuta sa službenih stanica nova verzija androida 2.3.5 zahvaljujući vama instalacija prošla bez ikakvih problema) se može igrati ove novije igre poput need for speed,GTA.....jedino što znam da fifu 12 i pes 12 vrti normalno ali ove druge navedene neće,pa me zanima ako uđem u sve ovo o čemu pišete,da li će taj mobitel to moći vrtiti. Meni je mob osobno u redu ali mulac pored kruha hoće i kolača. ZAHVALJUJEM UNAPRIJED I SUPER STE EKIPA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
Registered User
|
svi vec znate iz prijašnjih postova koliko me je sjebo vendor i nekako stavim opet taj 2.3.5 bez vendora i rom izgleda isto kao s njime...ap hvala bogu sad je sve fluidno...kamera je 3mp a treba bit 5mp. E sad ljudi čuda intaliram lgcameru apk i u mobitelivoj tvorničkoj kameri prikaziva 3mp a u lg cameri pokaziva da mob ima 5mp... stvrno se čudim kako....i boot logo mi je onaj crveni huawei i kad se on makne nije vise onaj android plavi nego bude ona animacija od huaweia ista ko kad ste kupili mob.... kako sad tvornicka kamera pokazuje 3mp a kad iđem u lgcamera onda je 5mp ????? uvijek sam pravilno radio wipe data bot sistem dalvik factory itd....al mogu kedno rec neznam ni sam kako ke ispalo jer sam jucer od 4 popodne do 3 ujutro sve zivo pokusavao ...i rom mi je jebenooo brz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1973 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
stavio sam ovaj zadnji klurosu 2.3.5 rom. Brz je i super radi api imam par problema. Nakon sto sam titqniumom vratio svoje appove nestali mi oni switchevi iz notificationa (to mogu prezivjet jer ih ni prije jisam imao) i brlja mi nes u log-u i prikazu brojeva. Ne prepoznaje mi brojeve iz imenika ukoliko nisu upisaji zajedno s 00385. jel ima kakav fix za to osim prepravljanja imenika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1974 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Da li i ti imas ovaj problem kad te zove broj koji imas u imeniku zapisan bez prefixa (+385) pa da ti u logu ne pise ime iz imenika nego samo broj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1976 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Imam 2 molbe ![]() 1. Koji rom bi preporucili/trenutno koristite??? 2. Par musthave aplikacija?! EDIT : dosad sam isprobao onaj ICS, zad 1.5 i cm7 i sa svima sam zadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
stupid pitanje ali - kako staviti običnu (brojčanu) tastaturu? imam samo qwertz, nema one klasične 1 2(abc) 3 (def)... jer sa ovime nema teorije da napišem poruku. nisam mijenjao softver, originalni je unutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1980 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Final verzija mog moda. Crna je pozadina u meniju i imeniku i kontrole u notifikacijama. ROM je brz, stabilan i fluidan. -android 2.3.5 -podržava swap i ext -OC stabilan 711-729, benchmark na 600MHz se vrti oko 1450 -najnoviji adreno driveri -a2sdgui darktremor -5mp kamera -Launcheri: LauncherPro, Huawei 2 i 3 -integriran flash player11 -kontrole u notification baru Ja dosad nisam primijetio neke bugove, ali ako ih ima, sve pohvale i pokude su dobrodošle, jer ipak mi je ovo prvi izlet u modanje... KlurosuMOD_1.0 by fundowsky final i još ako netko želi KlurosuMOD original s kontrolama u notifikacijama EDIT: U međuvremenu sam ispekao i 1.1 verziju. Razlika je što su integrirane neke, barem meni korisne aplikacije: -Root Explorer -Antutu Benchmark -EX Dialer (dobra zamjena za Kontakte i Birač, preporučam skidanje Dark teme) -SD speed increase -Sense Widget Clock (meni najbolji, ima i prikaz podataka o sustavu) -Youtube -HR keyboard Nakon instalacije 1.1 imat ćete slobodno cca RAM 78MB, ROM 83MB Uživajte... KlurosuMOD_1.1 by fundowsky final ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 09.03.2012. u 06:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|