|
![]() |
#1891 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@Mitzek Ti koristiš zabranjena sredstva samo kaj to još niti neznaš. Teško je dokazati kad se netko naždere kobasa i špeka sa lukom i popije par žuja. Takav igrač niti nezna da ima par rupa na sebi. ![]() A leti ko Betmen. ![]() ![]()
![]() |
#1892 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ne bi se petljao u vašu svađu,ko chita a tko ne,ali moram reči da sam i ja 100 puta posumljao da me netko ubio uz pomoč chiteva(wallhach,aimbot) al kad pogledaš killcam vidiš da ne vara.A i ja sam puno puta ubio nekog a da ni sam nisam skontao kako,pogodim ga u stopalo a on mrtav(nije bio ranjen).Jednostavno je igra puna BUGOVA i to je to.Ima chitera naravno ali ima i puno bugova.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1893 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa i prvi Cod je bio pun bugova kad je izašao...kao i UO.Da več jednom naprave pošteni patch i izdaju PB stanje bi se puno popravilo.A onaj fog i dust,ne znam koji stupanj retardacije je potreban za to staviti u igru,koji je to kreten ubacio ![]() Danas sam bio na jednom nofog serveru i strava je igrati,igra LETI,puno je ljepše sve a taj fog su valjd ubacili da pokupujemo grafe od 3000kn ![]() Evo i par slika bez foga ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
DoZa odmah sada odmah? ![]()
![]() |
![]() |
#1897 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
***************************** anyone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
*********************** |
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Mrkonja il netko drugi, kak da bindam tipke da mi pukne sejvan tekst? Pozdrav domovini npr ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1901 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Npr: bind F3 say Pozdrav domovini ( i enter) Ili za team spek only : bind F5 say_team Bjezmo kuci - ![]() Mislim da je slash potrban za bindanje slova. NEMOJ BINDATI F1, F2 I F12. To ti je vote yes i no te srcreenshot
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1903 | |
Zule
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Samo upozorenje: Rak je jucer cheatao vidjeli smo Mitzek i ja... ![]() ![]() ![]() Ja sam jucer bio "optuzen" za kempanje no nisam ja kriv: Izvirim kroz prozor a vas 5 trci niz ulicu...skinem ih svih i oni se respawnaju i ponovno kroz istu ulicu,a znaju di sam...bio bi glup da sam se maknuo kad sam imao jos 4-5 cistih killova... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() kaj se mene tiče--- EOD ....nemrem se ja s Rakom natezat,jel on je u penziji i imaa cajta, ja jadan kad stignem malčice pripuckat, taman kad se zaigram mi zvoni telefon, ili žena/djeca/cucak/mačke nekaj trebaju..pa si mislite.. ![]() ![]() a i na kraju krajeva, uvijek ja NJEGA trebam, pak moram bit kuš ak hoću NJEGOVU pomoć.. a kaj mislite zakaj mu puštam da me kokne 22x.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a da sam cheatal,jesam---kresnul sam 3 prsta špeka pisanoga, pol klobase suhe i puknul 2x Žuja(TM) i PEEERIIII MIŠKOOOOOO... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
imam pitanje? da li se mogu bindat glasovne naredbe tipa :Yes Sir! Attack left flank i slično? za bindanje riječi, to koristim već odavno, al ja bi baš ove glasovne naredbe bindao ![]()
![]() |
#1908 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Skini att za nvidiu i u njemu bi trebo moć pod OSD uključit šta da ti pokazuje
![]() |
![]() |
#1917 |
M.U.P.
|
Postoji ![]() Ne zove se ati tt nego nvidia tt al u biti je isti drek i isti frajer je napravio(valjda)
![]() |
#1919 |
M.U.P.
|
Niko ne igra ![]()
![]() |
#1920 |
Zule
|
Hoce netko jedno kratko napucavanje s puskicama na ovom serveru koji je Zond naveo? Ajmo brzo ![]() EDIT: prevelika je gužva tamo, ne da mi se |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|