|
![]() |
#1861 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
I ja sam gledao onaj u Egiptu...katastrofa... covjek je ispod svih i vidi cijelu mapu(gleda kroz pod,teren i zidove koji su prozirni) i samo dere po protivnicima, ne micuci se s mjesta...Meci prolaze kroz pod, zid sve,a killovi rastu...jadno! Bemti, cat...nisam znao da si tako dobar... jucer si me na ovoj mapi koknuo 20 puta (od ukupno 29): ![]() A ni ovdje nije bilo drugcije-tek se spojim killed by CatKiller i tako prvih 6-7 puta: ![]() A ovu nas je Sputnik unistio sa svojom 1000 metaka u sekundu puskicom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
27 Mb.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1863 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
ET bilo je zadovoljstvo igrati s tobom. ![]() Ne volim se natjeravati sa PPShovcima, mi stvari rjesavamo na daljinu, ko prava gospoda ![]()
![]() |
#1866 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1867 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
r_smp_backend 1 nakon skidanja patcha 1.01 (možete i dalje igrat na 1.00 serverima) donosi jedinu promjenu da omogućuje upotrebau drugog pravog procesora ili "virtualnog", dakle za Pentiume 4 sa HT, DualCore, multiprocessor mašine ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Premium
|
uzmite si laptope, kamp prikolice i doselite u domašaj D.WiFi wirelessa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1871 |
al se nekad dobro jelo...
|
... ili Tomija koji spava uz svoj Carbine ![]() BD i moja malenkost smo tek prosjek... be afraid, be very affraid. PS. Nikako da se sjetim onog zaboravljenog igraca koji se jednom tako sakrio u cosak, da smo morali resetirati server da ga izvucemo ![]()
![]() |
#1872 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Imam par pitanja: 1.Zasto na NOB-u stalno iskacu one poruke? 2. Tko je nepoznati junak? :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() nazove me Rak usred mape, i veli:Mitzek,khhmmmmmm.......jel igraš? igraš Čisto,jeeldaaa???mislim,ono ,kao da si laganu košuljicu oblekel od kevlara i to... daklem.. ![]() ![]() ![]() veli on..neee, pa možda JR je nekaj napravil a da ti neznaš... ![]() e sad, to kaj je mali dobar ko i ti,to je tvoj problem,velim mu ja.... a uostalom ,vidi mi se i po screenshotsima kak sam #dobar# ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() jesi ti vidio kakve on mahnite poteze ima. ![]()
![]() |
![]() |
#1877 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Evo danas na Railyardu i to samo s sniperom! sniper maniak (ovo pise 85, slika je slabije kvalitete pa se ne vidi!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
E moj ćiber, trebao sam doći ja, pa ne bi ti samo tako sa snipeom ![]() Kad se nas dva nađemo, imamo privatan snipe party ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Yep! Nego morao si vidjeti e nisam mogao tako brzo reloadati koliko su dolazili! I to točnim redosljedom! LOL Ko neka arkada iz onih automata! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1881 | |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1882 | |
Feldwebel
|
Re: ja sam stvarno počaščen!!!
Citiraj:
Istina je da bi ti u pravoj situaciji pucao iznad glave i ne bi te pogodio, ali ovo je igra i vidio se pogodak (krv, romb, trzaj). Nemojte me vući za jezik da ne počnem objavu filmića naših ultrapoštenih članova. Sve se lijepo vidi kako se igra. Ajdemo igrati pošteno, pa me pošteno i skenjaj. To barem nije teško. Inaće ću stvarno poluditi i bacati dokaze o varanju. A kolekcija je sada već respektabilna. Drugi komp nije bog-zna-što ali za tu svrhu je sasvim dobar. Adj Živjeli.
![]() |
![]() |
#1883 |
PizzoZder
|
Aaaaa, sad znam zasto je RAK toliko vremena kao spectator iliti Big Brother. Ma i meni su neke stvari cudne ali valjda ce to neko rjesit ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Feldwebel
|
Nije zato spectator. Malo se odmaram, pa gablam, pa mi netko uleti i tako. Zašto za to vrijeme gasiti igricu kada mogu imati live prijenos događaja na bojnom polju. Ono isto što su i ameri htjeli napraviti u Iraku, ali bez cenzure. Iskreno, meni se oduvjek nisu dale igrati igrice. Više sam volio gledati kako netko igra i komentirati. Kao da je film na televiziji.
![]() |
#1885 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja i vlatko smo na NOBu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1887 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: ja sam stvarno počaščen!!!
Citiraj:
khmm.. ponovo ponavljam da sa čitanjem nemam nikakve veze.5000 x se i meni dogodi isto,sprašim nekom sa 5 metri 20 komada iz pljuce,on se okrene i BANG u čelo... i kaj sad ,kaj da si i ja mislim? odgovorno tvrdim da niti Ja niti moj JR ne koristimo nikakve fejkove ni čiteve da bi se zabavljali sa ekipom,naime ponavljam po Nti puta;igram radi ekipe i zabave, ne da budemPRVI i NAJBOLJI... ako treba, SNIMAJ NAS JOŠ 1000 X ali MI NE VARAMO ! EOD ps: kaj me vlečeš za nos i tražiš Mitologiju,da SERVER prekontroliraš ![]() ![]() ![]() btw-----a zakaj nebi objavil tko od nas vara i mulja i s kojim modifikacijama, jel se i ja 10000 x razpizdim kad nekom treba 2 šarzera iz MP44 da NAPOKON padne mrtav??? uostalom otvori NAS server,JR i JA protiv MR M I TEBE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
LOL Još bute se i posvađali zbog igre ![]() Rak ajd pukni 2-3 najzanimljivja filmeka
![]() |
#1889 |
Prigorec po defaultu
|
![]() Rak je drekmešalica i pizdek koji nezna gubit, pa sad ak sam mu preblizu sa killovima veli da muljam..a ja danonoćno treniram posvuda uživo i virtualno sam da Raka stepem 2 x zaredom..jes da on mene onda pošica 22x..al gušt je moj.... ![]() ![]() ![]() ![]() a kaj se tiće filmića.i ja bi gljedal...:clap: a biće i Žderonje prije Uskrsa pa ...heeeem...bumo raspravili o ovom probljemčeku.... ![]() Rak......: hello2 : : CoolRamb : CoolRamb : sniper : : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Premium
|
... a mislim koji gušt je varat ? Ono uzmeš i čitaš koga varaš ? Pa sebe sine ... ko vara je duplo jadan pogotovo i ako umre ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|