|
![]() |
#1831 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() joooj od onoliko ppšanja sam jučer zamalo sanjao da sam njemac pred nakupinom poludjelih rusa ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1832 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ljudi molit cu malo REDA na serveru. Pocnete li spamat ili tipkat nebuloze ide direktan kick...ako sam loshe volje onda dobijete ban, ako sam jos losije volje onda cu vam puknut ban na IP i na GUID pa se pozdravite sa igranjem na NOB serveru. Isto vrijedi i za cheatove...ako na nekog na serveru budem sumnjao (i budem imao jako dobre dokaze (da budem jasan da necu kikat radi toga sto je netko rekao da ovah koristi sifre ili nesh)) da koristi cheat...ide direktan ban, bez upita ikakvog, dal on to koristi ili ne... Dalje, sto se tice ppsh i ostalih polu-lame oruzja...necu ih ukidati, za sada, ali istina je da ubiju igru. Ne znam kako vama, al meni je veci gust igrati sa kar98 nego sa ijednom drugom puskom u igri. Shotgun nema sanse da se vrati tako da to i ne trebate pitati. SFSN.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1833 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
shto su opet uradili na serveru? kako rekoh, mislim da bi bilo dobro da promijenish pass, i da dash samo onima koji ne rade probleme. cisto da ti (i ostali NOB-ovci) imash vishe mira.
![]() |
#1834 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
pa veće je ppsh sranje nego shotgun:mad: bolje ga ukini nego da ide neki interni dogovor i sve je OK dok netko ne uleti i opet se počne izdrkavati s njim -onda svi drugi opet ispadaju budale ![]() Edit: i meni je osobno najveću gušt rifle only, al kojeg to ima smisla kad te trojica rusa čim se spawnaš napadnu sa ppsh-ima..nastranu "nije najvažnije pobijediti" ali nije nikakav gušt igrati ![]()
![]() |
#1835 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Khm [dolazi puzeći] jel može malo CTF-a ili S&D-a, da se ljudi malo smire ![]() Tamo se pazi šta se radi, pogotovo na SD, nema kamikaza uletanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1836 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
podržavam sve u potpunosti. stvarno nije fora kad ti se zalete dvojica sa pps-ima i pucaju bezveze i ubiju te. za gađat s puskom ipak treba imat nekog skilla a pogotovo kad ti neko dođe na pol metra s pps-om
![]() |
![]() |
#1837 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Pa dobro kad se igra rifle only onda neka se i igrac krece, bilo bi dobro da se ukljuci ako je neaktivan vise od 5-10 sec ili kickanje u spectator mod ili odavanje pozicije. Jer neki kad igraju rifle ne da kampiraju, nego dignu privremene nastambe ... kašljuc Veki .. kašljuc ![]() ![]()
![]() |
#1838 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Da, to mi je super. admiral mod: ako se ne pomakneš 20 sec označi se protivnicima tvoja pozicija na mapi ![]() A ona si naj*bo. a kaj se tiče ppsh, to je nekima jednostavno stil igre...Ja tako igram-kamikazovski ![]() ![]() A ako se dogovorimo rifle only onda je druga stvar. Onda se tako igra i gotovo. ![]() Edit: Istu stvar mogu reć za bombe. Meni npr. to kvari doživljaj igre. Netko pobaca 2-3 bombe tamo di se spawnaju protivnici i svi se razlete...Ili kad je neka šora pa te svakih 2 sec ošamuti bomba, a onda slijedi brza smrt ![]() Al šta'š...To je igra i svatko je igra na svoj način, koji mu najbolje paše i ide...Ostalo su finesse. Dobar rifle-man će kad su ovakve šore (puno ljudi na malom mjestu) negdje pritajiti na udaljenoj i povišenoj poziciji i skidat... A kak će netko sa ppsh skinut nekog na recimo 50-75-100 metara? Tak da ja smatram da se nitko nema pravo žalit na nečji stil igre. NHF Do čitanja, Pozz. Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 02.02.2006. u 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1840 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1842 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Moram se NE složiti sa Sam Fischer-om. Nema skill bas nekog utjecaja sa automatima, zato se i zove spray and pray (iliti "moli se da ces nekoga pogoditi" ) Najbolji protuotrov protiv prasinara je snajper sa scope, nema bjezanja kad te taj pogodi ![]()
![]() |
#1843 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
bok, ljudi... ja sam novi ovdje.. i ispricavam se zbog onog ispada jucer na NOB-u... i ako mi dopustite, nick ubuduce na cod2 ce mi bit .:PCE:.Trsta . pozdrav
![]() |
#1844 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam sad malo bio opet na Staljingradu, i to sa tim PPSh nije normalno... ja mogu sa kar igrat, ali njih 9 naleti sa ppsh, lete bombe, ja pokušavam njih skinut, i onda me neki snajp njihov skine ![]() Jednostavno, protiv toga se jako teško može... I da, još uvijek apeliram na CTF, da za nečim jurimo, a i treba malo koordinacije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Ajd da mi ne bude više ovaj nesretni broj postova ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
@MadBoy U ovom mjesecu bi trebao izaci patch za CoD koji navodno sprecava varanje u igri. Ne znam jesi li cuo o tome ali vrijedi baciti oko ako ce to pomoci da se cistije igra. @ostatak rasprave Sto se tice PPsh i slicnih pljuca nisam bas obozavatelj, jer kad vidim da neko sa tim sranjem poroka nas 3-4 a njemu nista dodje mi da napustim igru ali stvar izbora. Osobno preferiram tip igre Only guns. Ali najgora stvar koja se dogadja kada pocne zaje..... konekcija. Bas imas nekog na nisanu ili bijezis u zaklon a ono te vrati 10 metra nazad i adio mare. Popi...m. Sta ces valjda sve to ulazi u vojni rok ![]()
![]() |
#1851 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Onda bu to fina igra ![]() ![]() Kaj se tiče oružja ja osobno naviše volim Garand. Ali ako vidim da je sranje uzel bum PPSh. ![]() BTW igrao sam danas TDM na nekom nizozemskom serveru koji ima neki mod ono - urlici, kostantna baraža granata i slično - ali najbolja je fora da ako tri puta skenješ svog suigrača ( pazi 40 slotova ) budeš kažnjen - pandne ti klavir na glavu ROFLMAO: lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1853 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Catkiller, slažem se potpuno, spray and pray je smiješan do bola. Iz principa rifle all to the end ![]() Poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1854 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() IP - 62.67.42.69:28960 Samo opaska - imaju opakog admina ako i pomisli da cheatas - BAN ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ko zna na koju foru se uopće skidaju ti čitevi nikad nisam imao niti jedan ali sam otišao na švabski server i sprašio u lika cijeli šanžer ppsh sa 5 metara i liku ništa
![]() |
#1858 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1859 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1860 |
al se nekad dobro jelo...
|
@MisterM Daj neke linkove
|
|
Oglas