|
![]() |
#1801 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1802 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pozdrav ljudi! Jel mi moze netko objasniti kako do bolje parice i vece brzine, kome vise daj*** mater, jer sam stvarno vise frustriran, na optimi sam i povecaju mi brzinu sa 10mbits (max mi mjerilo 9.6mbits) kao na 16mbits i sada mjeri 10.3mbits, a prije 5 godina sam na t-comu bio i mjerilo mi je 10.6mbits+ a isto sam imao 10mbits (nista se tehnicki nije mjenjalo osim rutera).. Stvarno sam vec ljut ko vrag i godinama se natezem s njima i nikako do vece brzine da dodjem.. I prije su govorili nema sanse da prodje kroz ove linije vise od 1mbits, a nista nije mjenjano i prolazi 10mbits, tako da sam poprilicno siguran da me muljaju... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1803 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Prije spajanja ht korisnika na fttc: http://i.imgur.com/g6QKHAn.jpg Poslije spajanja ht korisnika na fttc: http://i.imgur.com/s1WsnTd.jpg Profitirao sam čisto malo. Izgleda da se moram selit ili na HT ili na b-net. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1804 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
29dB nije baš mala atenuacija.... ima taman. uplink možda mrvu veći bi mogao imat - froxy si tražio annex M? a za duhovnu facu - nemamo kristalnu kuglu da ti pogledamo u modem, pa kopiraj dsl info. 10mbit je čisto realno ako si oko 1.5km od centrale, nije da ti onu mogu stvorit veću brzinu ako ne ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1806 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1807 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Prvi SS - stanje prije mijenjanja parice i nekih skraćivanja iste s moje strane: ![]() Drugi SS - stanje poslije: ![]() Šta mislite, može li se izvući išta više ? Sad mi daju 25Mbit/2Mbit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
nema šta ne funkcionirat. annex m ti samo "Proširi" uplink tonove na one koji su inače rezervirani za POTS, koji se ne koristi. na mojoj staroj parici, mi je uplink dignut sa 0.9 mbita na 1.7mbita, a na novoj parici sa 5 na 7.5mbita. downlink ostane isti. Matta - piše ti attainable 30down, 5 up. doduše to je maksimala, vjerojatno bi bilo nešto manje. meni je max 32mbita, modem je sycnan na 30, i imam milijarde errora u downlinku, iako nisam primijetio da mi zbog toga šteka net. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Registered User
|
ok budem zvao teh. podršku pa da vidim kako će ispasti.. Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Mozda je bolje da ne zoves jer ovako je OK pa bi se to moglo lako smrdati ako krenu prekapati po profilima.... nemoj rec da nisi upozoren ![]() Mislim da mozda vec imas prosireni annex aktivan... Skini si dslstat pa mozemo provjeriti prije nego zoves i upustis se u avanturu. Ovo trazi pa okaci tu: Discovery Phase (Initial) Band Plan US: (6,63) DS: (95,857) (1218,1959) Medley Phase (Final) Band Plan US: (6,63) DS: (95,857)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1811 |
Registered User
|
Budem slikao i posaljem cim stignem ali ostavit cu kak je. Jer realno ako sam imao jedva 20mbps kad sam tek presao na iskon prije 2 god a sad imam 27mbps. a i upload mi se makar malo popravio. Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
Registered User
|
Nista ne mogu se spojiti na router niti preko telneta. A sad sam prosao kraj kabineta i vidim ovi jos uvijek sjede kraj raskopanih parica u jarku. I to nisu ericssonovi vec neki telemont sisak Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Registered User
|
da bar me hoce zabunom spojiti na dlsam u fttc-u Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Premium
|
![]() |
#1816 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Registered User
|
pa citaao sam tamo na zyxel forumu da prije logiranja treba iskopcati telefonski kabel iz rutera Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1821 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogledaj koji fw imas, nadji si supervisor lozinku za tvoj fw, logiraj se u njega kao supervisor, ukljuci telnet i onda sa dslstat se logiras u router. Cas posla je to, duze treba dok to napisem nego dok to obavis.
![]() |
![]() |
#1822 |
Registered User
|
evo ga našao... Discovery Phase (Initial) Band Plan US: (7,60) (871,1205) DS: (65,859) (1216,1961) Medley Phase (Final) Band Plan US: (7,60) DS: (65,859) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Premium
|
![]() |
#1824 |
Registered User
|
ok to je onda to. ![]() Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Registered User
|
Taman mi istječe krajem ovog mjeseca ugovor pa da pređem na paket 20-50 da iskoristim makar ovih 7mbps više u downloadu. Jedino što ću izgubiti upload jer je najniži razred 0.7-1mbps. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Registered User
|
Nego sa fejskbuka... HT "Pozdrav Josipe. Proces testiranja vectoringa je u tijeku i završava danas, a svi korisnici koji su bili obuhvaćeni testiranjem su obaviješteni o istome pismom prethodne obavijesti. Vjerujemo da će po završetku tog projekta VDSL brzine biti dostupne za veći broj korisnika, ali ti zasada nemamo mogućnost potvrditi niti navesti detalje o novim brzinama i promjena koje će se dogoditi, osim da će biti pozitivne. 🙂 Mario" Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2017
|
Zna netko gdje se mogu i mogu li se uopće vidjeti Line Attenuation i Noise Margin podaci na Innbox V45 routeru? Ja ih nigdje ne uspijevam naći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2016
|
Ako je maksimalna brzina downloada na parici 40 Mbps, a uploada 10,5 Mbps pri profilu 8b, što bi se moglo očekivati prelaskom na profil 17a? Da li bi povećalo maksimalnu brzinu downloada/uploada ili bi ju smanjilo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|