|
![]() |
#1802 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Žalosno je kad TD mora u napad. Lako je ić u napad sa Ferdinandom ili onim djub....m šts ima prednji oklop reko 200.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1803 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 25.03.2013. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Danas se svi žale na MM,svi puše naveliko...slučajnost? hmm...da,i ja upisao 15 poraza minusa danas,al' takav je bio i tim danas,svaki! niti jednom u boljoj ekipi danas,same kretenčine ![]()
![]() |
#1806 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() rijetko igram u platoonu tak da me libo lulek,kako bi ante reko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Guest
|
Dečki, možda sam praznovjeran, ali probajte switch-ati server nakon što nanjušite "crni niz", četiri zadnja dana padam na 20-30% i to uvijek na EU1, prelazak na EU2 i stvari se normaliziraju, manje-više. Četiri dana, kako to može biti slučajno?? Probao sam i disconnect pa nazad na EU1-kifla. EU2 od početka- u granicama normale... Svašta. |
![]() |
![]() |
#1808 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Jedan od mogućih objašnjenja zašto sam dobio Ace Tanker s M3 Lee "ni-vrit-ni-mimo" tenkom.
![]() |
#1809 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1810 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
M3 Lee je ok tenk, jos ako si u vrhu s njim, i dobro se postavis. Je da je kao TD kod okretanja tj. mali luk ima ali svasta busi i probija. Meni osobno ne tako lose iskustvo s njime. Evo skidam 8.4 klijent, pa nakonpoduze pauze opet cu zaigrati WoT. Nadam se da se posada dobro odmorila.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1812 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Od jučer do sada 30 poraza više od pobjeda... XVM u prosjeku mi daje 30 % šansi za pobjedu...užasan MM.. sami idioti. neznam koji qrac? igram s ista dva tenka duže vremena i nikad ovakav niz... ostavljam se WOT-a na neko vrijeme previše sam se iživcira |
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Banned
|
ma nema to veze. ajde, igra je iskomercijalizirana do bola, svaki tenkre koji ne zna kaj ce igra WOT. jedini lijek je igrat CW ili platoon. mada ni on ne spasi od idiota. solo random, to je cisti mazohizam. wot se pretvorio u hebenu kamilicu. ne mogu povezat tri dobre partije, mislim ne svoje, nego da team valja bar malo.. kad naletim na bomba team ono, van sebe sma ne vjerujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 | |
Banned
|
Citiraj:
igram od 2011 i prosao sam veliku vecinu svih faza WOT-a ovo kaj se dogadja nisam vido nikad do sada. evo konacno da sma se ispucal na nekom. prva danas kolko tolko normalna partija. ![]() Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 25.03.2013. u 22:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja stvarno neznam o cemu vi pricate. Kak sam pocel paziti kak igram u zadnjih mjesec-dva polako mi se win rate dize, a ne igram s gay tenkovima nego pomalo otkljucavam sve i grindam sa t34 pare. Bilo je tu od malog m8a1 pa hellcata do t28 prototypa, kineza t1-4, od kv3 do st-i.
Svaku partiju di sam top tier gotovo pa direktno utjecem na pobjedu. Ovo dole je iznimka da se fino poslozilo kak se poslozilo, ali u jako velikoj vecini partija sam velku razliku bio u mogucnosti napraviti sa t28p, a pogotovo u kv-4 tenku s kojim sam bouncao t10 heavy-e, a da negovorim ako sam top tier bio u njemu, strasno kolko batina moze dobiti. Isto tako i ST-i. Kak sad dok zbog svog idijotizma izgubim i ljut sam na sebe sve vise i vise sjedam u m48 primjecujem sve vise kolko sam u biti jadno istog prije igral. Evo friska: st-i, As tenkista! 9 kilova 5500 dmg napravljeno, cca 7500 primljeno ![]() Mogo sam mozda na pocetku partije is-3 spasit, ne da sam mogo nego sigurno sam mogo, ali eto, mislio sam da ce moc bez problema t32 izbušit. nub koji cuci u meni je preuzeo ![]() ![]() SS detaljnog raporta:
![]() |
#1816 |
Guest
|
Ajd' molim te prati ovo malo, zvučim glupo sam sebi, ali... opet slučajno? Meni je problem jedino za "brzance" i poneku mapu sa TD-ovima (snajpanje na veliku udaljenost, Kampinovka i sl.) igrati na EU2, jer trebam svaku milisec., inače sve5 sa EU2, dok na EU1 sam primjetio češći lag, unatoč boljemu pingu, u globalu, i ranije spomenutoj sklonosti ka "crnim serijama" ![]() Sutra opet test, baš me zanima... |
![]() |
![]() |
#1818 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kako da igram kad se dva heavya postave otraga na brdo i glume SPG ili TD, a ja sa TDom moram ić naprijed, ostave me na brisanom prostoru, nemogu se sakrit iza njih. Da stvar bude bolja to rade tier8. Tužno.
![]() |
#1819 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1820 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ako netko misli nabaviti Premium SPG po 50% popusta, nemojte. Radi se o ovom tenku. http://wiki.worldoftanks.com/105_leFH18B2 U 10 borbi, 20% winrate, to je nešto katastrofalno u koju vas momčad stalno stavlja. EDIT : I evo da potkrijepim tvrdnju. ![]() Apsolutno svaka borba je praktički sa ovakvom ekipom. Random my ass.
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 26.03.2013. u 02:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
Guest
|
A ne baš, evo ja na EU2 nikada bolji ukupni w/l, sredio x3 gdje je trebalo...dosta za danas ![]() Ja na tome serveru imam fiksno iznad 50%, a meni je to "puna šaka brade" ![]() Čak se i ping popravio iza ponoći... |
![]() |
![]() |
#1824 | |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Slike nove mape "Pearl River" koja izlazi u 8.5 http://worldoftanks.com/news/2159-tour-pearl-river/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostale slike na linku. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 28.03.2013. u 12:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1826 |
Banned
|
pogledajte me recent, zadnjih 35 partija, pa 7 days pa 1000 pa ostalo, sve do zadnjih 4.5 soma. onda recite jesam li igrao ja ili netko drugi. toliko o serijama...kojih "nema" http://www.noobmeter.com/player/eu/krilnik |
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo nakon poduze pauze odigrao par partija na EU2 serveru, sto da kazem, kao i prije, ili pobjedimo ili izgubimo uvjerljivo. Zadnja s T32, glumio sam scouta po desnoj strani, ostao na 1% i pobjedili 15:1. Ala volim WoT ![]() ![]() ![]() ![]() Prije toga odigrao malo Tier V i VI, nema pravila, ako te slozi u dobar tim pobjeda zagarantirana. I primjetio sam da u svakoj 3-4 partiji ima po 2-3 inaktivna tenka. Samo stoje, nemrdaju, i to samo u mom timu.
![]() |
#1828 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Moj jedini mod. |
|
![]() |
![]() |
#1830 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Da,i nerijetko su takve partije. Ima samo jednu manu(pored nepostojećeg oklopa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|