|
![]() |
#1771 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
fraze sam dobil. pogledam ono lik 25k bitaka. covjece..onak mislim si kupil ebay ovo ono idem rostat i vidim da je tip dilajla sa svakim tankom. nemres tak upropastit ni kupljeni acc. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Dosadio mi je t18 pa uzeo http://wiki.worldoftanks.com/PzKpfw_S35_739_(f) Odličan,reload sličan kao kod t18,2.12sec...t18 1.96sec ![]() Čak i dobro zarađuje,koristim gold ammo za kredite i svejedno sam u plusu 20 000 a ispalio 20tak golda...ostao sam šokiran ![]() Evo jedan top gun al' izgubili...u platonu sam imao curu od frenda koja je krenula igrat i drugi frend koji je inače loš,čak i lošiji od te cure... ![]() Evo da vidite kako mali papa sve živo oko sebe ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 24.03.2013. u 02:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
taj tvoj je jos dobar,ima ih i puno gorih,u tier x borbama,covjek crven kao jabuka,najprije sam mislio da se nije ni ucitao koliko je taman,a eff ispod 300... mnogo ih je takvih,i to ne mozes izbjeci,mozes samo imati srece da upadme u drugi tim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
u 3PM šta me živcira kad ne vidin tenka isprid sebe, puca, i nema ga. Oko njega samo pjesak, nekako i mogu prihvatit kad je iza 3 lista kupusa Maus... Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.03.2013. u 00:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1776 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
samo sreca.. evo kak sma se skrumpal ![]() Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 24.03.2013. u 14:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1780 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Ljudi, jel vozija ko jenki TD T30, ovaj T28 prot. mi se već pomalo gadi, a nisam ni na pola puta u grindu do T30, pa mislim da ga prodam i zaboravim tu granu jer ova sporost me ubija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1781 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Auuu...ova zadnja mi je vratila vjeru u random mečeve,nisam odigrao ništa posebno,ali lijepo je vidjeti kada te tim konačno posluša i ode tamo gdje treba ić...nebi ovo bilo meni toliko nevjerovatno koliko je nevjerovatno jer su to sve redom bili katastrofalni igrači po statistikama,XVM nam je dao 30% šanse za pobjedu...no,kad se male ruke slože,sve se može sve se može ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1784 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
T 30 sa 155 topom ja tu i tamo provozam, dobar je to tenk. Možeš ga igrati ko heavy ili ko td. Po meni se isplati potruditi s 28 prot (iako meni ni on nije loš bio) i otključati t30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 | |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Ono kaj sam ja skuzil probaj naci relativno sigurna mjesta od kud mores bit support heavy tenkovima i cuvat dupe istima, a opet da mores šamarat s topom ko veliki.
![]() |
![]() |
#1786 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Lijepo rečeno, ali znaš i sam da masu puta se heavy skrivaju iza tebe sa TDom. Uopće ne shvaćaju igru i da je bitno da njih dva, tri krenu po jednoj strani a da će im TDovi čistit. Lud sam od takvih igrača i onda većinom popiz..m i odem sam, a to nije doboro. Šta uzet: KV-1S KV-2 T-150
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 25.03.2013. u 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Guest
|
Pa ovisi o tome koji te top tenk zanima. Nećeš uzet T-150 ako ideš po IS-7. ![]() Sva tri su inače super tenkovi. KV-1S se koristi u četama i super je za platoone, pa bi se moglo reći da daje najviše za kredite tj. best buy je. |
![]() |
![]() |
#1788 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Uopće mi nije jasno kako računaju exp i kako računaju pare. Poredak: 1) 834 exp i 1327 domage 2) 749 exp i 2459 domage 3) 607 exp i samo 717 domage 4) 594 exp i 1324 domage .... imaju manje od 900 domage 7)489 exp i 1201 domage
![]() |
#1790 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nije isto zadas li 100 damage jednom Loweu ili T150, sa nekim T6 tenkom. Sa scoutom vise expa dobijes ak razneses artya nego ostale, itd.
![]() |
![]() |
#1792 | |
Guest
|
Citiraj:
Npr. ja sam sa IS-7 dobio samo 700 expa zato što moj tim apsolutno ništa nije uradio, a ja napravio 6 killeva i ako se dobro sjećam 7500 dmga na tier 9 i 10 tenkovima. Sranje, ali takav je sistem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1793 |
Guest
|
Sistem je glup do bola, još jedna kockica u zidu priče o solo play-u...bez tima mo'š se... Ugl, čitavo jutro imam opake lagove na oba servera, treba mi taj x3, ali ovako nema smisla...ništa ne mogu pogoditi ovako...toliko o clusterima, a ovo nije prvi put od kada su ih uveli. Loše. |
![]() |
![]() |
#1794 | |
Guest
|
To je Bojan s WoT Balkan Foruma davno prorekao: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1796 |
Guest
|
Oćeš pravu tehničku definiciju ili može i njubarska? Ovu prvu ne znam. ![]() |
![]() |
![]() |
#1798 | |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
LOL to je i mene zbunjivalo u početku, dok nisam negdje pročitao ovo o čemu govoriš, da kad oštećuješ tenkove višeg tiera, dobivaš više XPa za tu štetu, nego da si oštetio tenk svog ili nižeg tiera. Citiraj:
![]() EDIT: otključao AMX M4 45, 226 partija. Otključao sve module na ARL 44 osim 105mm topa. Sad još samo trebam skupiti za dodatnu opremu, abs, električne podizače stakala i centralno zaključavanje pa mogu van iz garaže! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 25.03.2013. u 15:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Guest
|
Pa eto sad imamo cluster od dva servera. Ako igrate platoone ili čete obavezno se pobrinite da ste svi na istom serveru, jer inače vam bugovi ne ginu. Čuda koja se događaju kad se zakomplicira komunikacija između 30 igrača i 2 servera se zovu clusterfuck. ![]() "Jedinica" je u Njemačkoj, na njoj se igraju klanske i tu mi Balkanci u pravilu imamo manji ping, pa nema razloga za prelazak. "Dvojka" je negdje u Niskozemskoj, vjerojatno Amsterdam. Obično ima 50% manje igrača i veći ping. |
![]() |
![]() |
|
|