|
![]() |
#1801 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ovako imam kingston microsd karticu od 8GB, kupio sam ju za wildfire, radila mi je bez ikakvih problema u njemu. Zatim sam htio napravit update telefona, koji nikako nije uspio, uvijek kao da je bio neki problem sa karticom ? (pretpostavljam, jer prilikom update-a je izbacivao crveni upitnik i znak kartice), vratio sam u mobitel njegovu karticu i update je radio super. E sad taj wildfire sam prodao i uzeo drugi wildfire, i sad kad ubacim tu karticu od 8GB on ju uopće ne prepozna, kao da je nema?? Na računalu mi kartica radi sasvim ok, mogu i kopirati datoteke na nju i sve, i očitava ju... u čemu bi tu mogao biti problem?? Samo za napomenu, ako išta znači, ova kartica iz mobitela je tipa FAT, a ova moja od 8gb je FAT32... |
![]() |
![]() |
#1802 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
pa formatiraj ju u fat i nebi trebalo bit problema |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1803 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Al problem je sto mi na racunalu ne dopusta FAT, samo FAT32 i exFAT (za exFAT pise windows was unable to perform action) .... |
![]() |
![]() |
#1804 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
probaj sa ovim programom |
![]() |
![]() |
#1805 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
@trouble: My apologize ![]() Kako je isti drek? Jesi pogledao settingse od mod verzije? Kažem, estetski je ista kao stock, ali može se puno više kustomizirati nego bilo koja druga tipkovnica dostupna na marketu.
![]() |
#1808 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() koliko sam skužio ne prebacuje se cijeli program, nego dio datoteka koji ne moraju biti u memoriji telefona. odmah prilikom prebacivanja se vidi koliko se mjesta oslobodilo u telefonu. znači desire: settings-applications-manage aplications-odabereš aplikaciju tu dobiješ application info, sa osvijetljenim "tipkama" koje imaš mogućnost odabrati (force stop, uninstall, clear data, ...). tu se vidi i koliko program zauzima memorije u telefonu, a koliko na SD kartici. četvrta opcija je "move to SD card", koja nije moguća za sve programe. ta opcija se nakon prebacivanja aplikacije mijenja u "move to phone", koja je sama po sebi jasna. nadam se da sam pomogao. |
|
![]() |
![]() |
#1809 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
app2sd automatski instalira programe na SD karticu iako pise u settingsima da je aplikacija u memoriji telefona, ona je u biti na SD Kartici bar tako pise na xda forumu. |
![]() |
![]() |
#1810 | |
49%winner
|
Citiraj:
App2sd radi kako je mymoon napisao - to je tzv Froyo app2sd, potpuno "legalna" stvar.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1811 |
Guest
|
Oj ljudovi. Jel netko uspio natjerati HTC Desire da pokrene Ubuntu preko chroota. Ja sve napravim, updateam sve kad se installa, dodam kaj fali ali kad god pokrenem boje su mi spigane (boota mi u nekakvih 64 boje ili tak neš). Takodjer mogu samo staviti 800x480 rezoluciju, a ja bi barem 1024x800 ili 1280x768 pa da mogu scrollat lijepo od dijela do dijela ekrana u miru božjem. Kakva su vaša iskustva. ----- Drugo pitanja ![]() |
![]() |
#1812 | |
Premium
|
Citiraj:
Večeras probam i ako što uspijem javim dojmove.. Svaki MB mi je bitan.. EDIT:Sve je već bilo prebačeno na SD što se moglo prebacit.. Jer otkad je Froyo izasao stavio sam App2sd, i aplikacija te sama obavijesti dal nova instalirana aplikacija ima mogućnost prebacivanja na SD. Al nema veze..živio
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 12.01.2011. u 00:23. |
|
![]() |
![]() |
#1814 |
Guest
|
Nope. Meni vani pod nebom hvata za par sekundi (A-GPS). Čak ga dobro lovi s obzirom na "prepreke". Koji kažu da je razlog na vanjskim forumima? |
![]() |
#1815 | |
49%winner
|
Citiraj:
Izađi na prozor, ako već ne možeš na ledinu. Upali aplikaciju, menu - tools - manage A-GPS state - reset. Ponovi isti korak i umjesto reset klikni download. Program će ti skinuti nekih 5-10 kB podataka s neta. Pričekaj... U roku 30ak sec bi trebao očitati dosta satelita (7-8) i uspostaviti fix sa nekima ili svima njima.
![]() |
![]() |
#1816 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Tko traži odličan home replacement neka obavezno pogleda Go Launcher (besplatan na marketu). Ja sam oduševljen. Predobar launcher. http://www.youtube.com/watch?v=YKr69z1V_7U
#1817 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Aigo A8 / Leo 14 megapixel cameraphone - IS COMING TO EUROPE !*** autofocus camera with a CCD sensor, 720p HD video recording 3x optical zoom xenon flash ----------------------------------------- Ovo bi bilo predobro da je upakirano unutar nekog mobitela koji ima hardware kao Motorola Atrix 4g ... Dream phone ![]() Zadnje izmijenjeno od: viper. 13.01.2011. u 17:07. |
![]() |
![]() |
#1818 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
a od jednostavnijih i prakticnijih mi je Zeam isprobao sam i Go i ADW Ex al nekak se drzim ovih najradje... |
|
![]() |
![]() |
#1819 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Vidim da svi hvale taj launcher pa bi ga htio probati. I da li mob mora biti rootan da bi se koristio LauncherPro? |
|
![]() |
![]() |
#1820 |
Guest
|
Nope. Ništa se ne briše i ne mora biti rootan. Skini si prvo Home Switcher 2.0 ili tak neš Onda skineš LauncherPro (ili ga kupiš) Staviš ga kao default i to je to. Ja osobno čekam novu verziju da dodje (kompletni rewrite koda) pa da vidim kak bu to bilo. |
![]() |
#1821 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Jedino kaj sam ga moral 5,6 stisnut da mi se instalira, al to je valjda do mobitela (lg optimus gt540) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1822 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Zna li netko mozda ime neke aplikacije/widgeta koji bi dozvolio podesavanje kad da se mobitel gasi/pali? Znaci htio bih mu zadati da se pon-pet gasi u ponoc a pali u 8 ujutro a vikendom da se ne pali prije 10h ujutro i slicno. To sam imao/koristio kao default opciju na starom Panasonicu GD-87 i nigdje (proboa sam nesto Samsunga, SE, LG i Nokia nekoliko modela) vise nisam nasao takovu opciju ![]() Hvala.
#1823 |
49%winner
|
Možda postoji app koji bi ga mogao ugasiti, ali teško će ga išta upaliti. Čak ni alarm na Androidima ne radi kad je mob ugašen ![]()
![]() |
#1824 | |
Freelancer
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#1825 | |
|
Citiraj:
Zeam mi je praktički isti kao i defaultni. ADW mi je katastrofa, previše rada treba da se postavi kako treba Ovaj Go Launcher mi se pokazao kao najbrži i najlakši za tweakati do detalja. Yupp. Ja sam ga sinoć ispeglao i izgleda mi fantastično, puknut cu SSove čim stignem.
![]() |
#1826 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Ja sam postigao da mi preko noci trosi 0mA tako sto ga ustekam u struju ![]() ![]()
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
![]() |
![]() |
#1828 | |
Freelancer
|
Citiraj:
Meni je SGS nakon 24h 18min bio na 31% battery (nije bilo puno poziv (svega 3-4) ali bilo je surfanja, par instalacija s marketa, podesavnja raznih widgeta, nesto sitno snimanja videa (oko 2 minute) i 2-3 smsa).
![]() |
#1829 |
|
Star je 8-9 dana. Prošao je tek 4 kompletna punjenja (bateriju iscjedit do kraja dok se sam ne ugasi i onda puniti 7-8 sati) i svjestan sam da se baterija još nije formirala. Mogu se samo nadati da će ovako i ostati. Sinoć oko ponoći sam ga skinuo sa punjača, otada je bilo 2 duža poziva (cca 5 min svaki), par SMSova, nešto Wi Fia i svako malo mrdanje i twakanje homescreena te je sad baterija na 73% Stavim ga puniti navečer, i izdrži 48h bez problema, a svaki dan nekoliko kračih poziva, dosta SMS-a, Wi Fi možda 20 min dnevno za instalacije sa Marketa te koja slika. Na koliko držiš brightness ekrana? Ja na ~20-25%
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 13.01.2011. u 18:10. |
![]() |
![]() |
#1830 |
49%winner
|
Formiranje baterije mi je najdraža tema, pogotovo ako je isto već učinjeno u tvornici ![]() http://batteryuniversity.com/learn/a...ased_batteries
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|