|
![]() |
#1771 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Poslao sam ti reply prije 10ak min ![]() Btw, jako zadovoljan i navteq mapom i myway-em, jedino me zivcira taj neki bug, kad locka satelit i krene navigirat zna mi se ponekad nakon par sek ugasit ekran, onda klasika - power tipka i unlock, i tada dalje radi bez beda. Još netko sa sličnim iskustvom? |
![]() |
![]() |
#1772 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1773 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() E sad pitanje... postoji li za andoid sw koji ce mi prepoznati da sam doma, tj da je dostupan kucni wlan i onda automatski syncat par foldera na mobu s folderima na kompu? htio bi da mi se recimo automatski syncaju folderi sa slikama, titanium backup i nandroid folder i tako jos par sitnica... prepoznavanje wlana moze bit i 3rd party, samo da postoji soft za taj sync. ili mozda da ima kakav prog koji bi sync napravio na neki server na netu, al da ima kakav posten storage, tipa bar gigu.... |
|
![]() |
![]() |
#1775 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1776 | |
49%winner
|
Citiraj:
Edit: Provjereno, MPE nema taj feature :\ Za online storage probaj Dropbox. 2GB spejsa i dobar app.
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 09.01.2011. u 17:56. |
|
![]() |
![]() |
#1777 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1778 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
neznam ja koju titulu nosi al meni ako se dva puta srusio od stavljanja,u dva dna izbrisan je Dolphin s moba ![]() Operu najradije nebi komentirao,pogotovo za Android..... mislim da je tu svaka rasprava suvišna. |
![]() |
![]() |
#1779 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ima li neki nacin za pregledavati Market na Pcu i onda slati na mobitel odredjene widgete/aplikacije (laks eje na velikom ekranu ![]()
#1780 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Appbrain. No meni ne funkcionira qrcode, baca me na njihovu stranicu na mobitelu ![]()
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
#1781 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#1782 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
#1783 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Zna li netko aplikaciju sa kojom mogu stavljati Widgete na lockscreen a da nije WidgetLocker ni Flyscreen? Ne da widgeti budu aktivni (ne želim da se pokreću preko lockscreena) već samo da stoje na njemu?
#1784 |
Lazy person
Datum registracije: Jul 2009
|
Lewis evo ti link forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628 Ukratko: Prvo skines kies sa samsung str., istaliras ga i pokreni ga jedamput da ti ucita galaxy s. Skini registry patch Nakon toga odspoji galaxya te pokreni registry patch Kod registry patch odaberi XEU i pritisni yes. Sada samo pokreni kies, ukopcaj mob i stavi pod update i tamo ce ti pronaci 2.2.1 verziju. |
![]() |
![]() |
#1785 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
#1786 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Malo sam se igrao sa VISIONary app-om za root/temproot. Uspješno temproot-ao Desire HD i koristio aplikacije koje zahtjevaju root. Permroot-ao još nisam, a vjerovatno cu probati u narednih par dana.
#1788 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo, definitivno od svih browsera zasad mi najbolje odgovara Dolphin HD. Ima gesturese, dosta korisne addone (adblock, web switcher...), RSS Skyfire mi se uvijek rušio, nijednom mi se nije uspio pokrenuti tako da otpada, a Opera pa mi pojela 35 MB na telefonu (što mi je preko 25% storagea na telefonu, za usporedbu - dolphin HD sa addonima je ispod 4 MB) i nije ispravno interpretirala par sajtova, pa i od mojega faksa. |
![]() |
![]() |
#1789 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() Kvescn Sta se nemogu appovi instalirati na sd karticu ?
#1790 | |
49%winner
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=663608 preview
![]() |
![]() |
#1791 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
koji program preporucate da ima funkciju kao CCleaner na kompu? dali je bio potreban kakav pravi postupak kod prvog praznjenja/punjenja? imam galaxy s i jedva izdrzi dan samnom pa me zanima dali sam nesto krivo napravio.. stavim da mi se puni kad mi kaze na nekih 15%.. ne skidam ga s punjaca dok se ne napuni, a ponekad ostane i duze.. wifi, 3G i ostlao palim po potrebi.. svjetlina na automatsko prvih par dana sam ga mrcvario isprobavanjem tako da sam ga punio i 2 puta na dan ![]() cuo/citao sam da uglavnom izdrzi dan i pol nekima i 2 dana |
![]() |
![]() |
#1794 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam instaliranu App2SD i prebacit se mogu aplikacije koje imaju tu mogućnost, ali kako napravit to što ti kažeš? Možeš dat neki link.. |
|
![]() |
![]() |
#1795 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1796 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Bateriji treba da se formira određeno vrijeme, i tu će ti realno mobitel i durati dan i pol, što drugim riječima znači da ćeš ga puniti svaki dan. To je tako. ![]()
![]() |
#1797 |
49%winner
|
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 11.01.2011. u 01:20. |
![]() |
![]() |
#1798 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() steta da ne moze bar 2-3 dana izdrzat :/ ovo mi je prvi smartphone tako da sam jos teski neznalac na tom podrucju pa te molim te da podijelis jos koje dobre savjete ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1799 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() BTW,imam Heroa,ova tipkovnica je u mom moddanom Floyu vec(2.2.1) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1800 |
Guest
|
Koja je razlika? Ja sam koristio valjda 4-5 mjeseci HTC-ovu na Desireu i sada koristim ovaj "mod" na mom ROM-u pa mi je isti drek. |
![]() |
|
|