|
![]() |
#1771 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Ja sam uzeo s Amazon.de. Imaš dvije verzije. Europska i korejska (ima rupu za antenu). |
|
![]() |
![]() |
#1772 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1773 |
Fresh Juice
|
Crni: http://www.amazon.de/LG-Guard-Indukt...=lg+slim+guard Bijeli: http://www.amazon.de/LG-Guard-Indukt...=lg+slim+guard Samo nema dostavu u HR pa trebap nekog vani koji bi ti proslijedio. |
![]() |
![]() |
#1774 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
e hvala, istrazit cu malo. Ako naletis slucajno na kakvu akciju, ili na njuskalu opet nekaj, sjeti me se ![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Obrisana spamara i mudrovanje oko Rootanja mobitela. Molimo da se ovakve moralne rasprave ne vode više. To što određena osoba ne vidi smisla u nečemu neka zadrži za sebe, a ne da odgovara takvim stavom osobi koja pita za određeni postupak. |
![]() |
![]() |
#1778 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Zanima me koliko bi me izasao popravak ekrana (screen puknuo, ali touch radi) i mikrofona za LG Optimus 4X? Makar ako mi netko moze reci okvirnu cirfru, da znam jel se uopce isplati popravljati... ![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...y+lcd&_sacat=0 za lg-e displayi su jeftini , ovaj se čak mijenja odvojeno od taća so go for it.. |
![]() |
![]() |
#1780 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Najrađe ne bih ništa imao na mobitelu jer su mi sve te "maskice" ružne. Pošto mi se prošli mobitel razbio a ovaj je jako sklizak trebao bih neku preporuku za zaštitu za G3. Koji tempered glass? Koji case/bumper ili što već? Da bude što tanje (a da opet štiti) i da je ugodno oku.
|
Oglas
|
|
![]() |
#1781 |
Fresh Juice
|
Definitivni LG Slim guard. Napisao sam i linkao par postova iznad (a i prije par mjeseci ![]() |
![]() |
![]() |
#1782 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam si narucio neki jeftini skin, naljepnicu i to sam stavil iza i nemam vise nis gore, osim stakla. Puno mi je bolji ovakav za nosit nego sa bilo cime i djeluje mi puno manje iako sam gore nosil minimalisticke maskice. Dodaju makice malo ruba oko ekrana pa je bez njih ko da furam samo ekran u ruci. Svaka cast LGu na dizajnu, materijal iza je mogao bit i malo prikladniji.. Probal sam CM12 i kamera ne valja. Cini mi se da ni laser i OiS ne rade.. Dok ne smisle nes bolje necu to stavljat... Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.02.2015. u 00:51. |
![]() |
![]() |
#1784 |
The mighty pirate
|
Ako nekom treba tempered glass za G3, ostalo mi je nekih 3 komada jer sam već prvog uspio staviti gore. Samo da ne moram slat nekamo, dođete, financirate mi pivu i to je to ![]()
#1785 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Kako misliš "već prvog"?! Teški antitalenat tribaš bit da nešto tu zajebeš. |
![]() |
![]() |
#1786 |
The mighty pirate
|
Točno tako kako si pročitao ![]() Ja sam antitalent kojem ostane mrvica prašine koja se vidi, pa skinem foliju i zafitiljim je u smeće. Stakla su još gora jer se ne daju svijati i stavljati malo po malo, nego cijela moraju ići odjednom i veća je šansa da će se uvuć prašine ispod. Zato uvijek uzmem nekoliko komada jer ili zajebem jednog/dva ili mi negdje zapne, pa pod rub uđe prašina. Frend ima 30-ak mjehurića i to ga ne dira, mene točkica smeta i eto... ![]()
#1787 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Zato se takve aperacije vrše u kupaoni nakon tuširanja ili nakon kad se pusti vruće vode da para potera svu prašinu prema dolje. Samo pazite, kad ulazite u kupaonu, obavezno skinite gornji deo odeće :let3: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne koristim whatzappe, vibere i sl. ali zato dosta koristim Messenger. A pošto to ne ide bez Facebooka primijetio sam da mi je ogromna potrošnja baterije na konto te dvije aplikacije. G3 u pitanju. Kak to kod vas? |
![]() |
![]() |
#1789 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Molio bi preporuku casea za LG G2. Prije sam ima Samsung S3 sa UAG maskicom i to mi je bila odlična zaštita a dimenzije prihvatljive. S obzirom da UAG nema za LG G2, tražim alternativu. Dvoumim se između Spigen Slim armor i NEKEDA PT Saffiano Sapiano. Isto tako može i neki drugi prijedlozi ![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Fresh Juice
|
Facebook Messanger funkcionira samstalno i nije potrebno imati Facebook aplikaciju. Messanger nema nikakvu potrošnju baterije, dok sama Facebook aplikacija je živi užas. Makni Facebook, ostavi samo Messanger i preporodit ćeš se. |
![]() |
![]() |
#1791 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1792 |
Ili jesi ili nisi
|
![]() Obadvije kvalitetne, obadvije (pre)debele... Evo nakon više od mjesec dana konačno stigli kodovi za otključavanje G2 (skoro da mi je žao jer kako kaže Darinka - za dobru robu isplati se promjenit broj....). A sada kada ga napokon mogu koristiti normalno vidim da je za tih mjesec dana cijena novima pala na 1700kn ![]() Pitanje za ostale vlasnike G2 sa 20h romom: kolika vam je preciznost GPS? Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 01.03.2015. u 16:50. |
![]() |
![]() |
#1794 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() A FB Lite imaš ovdje za skinut: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3951 |
|
![]() |
![]() |
#1795 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Apsolutno nikakva dok nisam stavio bumped recovery i flasho i kernel i sve ostale dodatke koji idu uz stock ali da bude rootano. Konkretno ovaj recovery (ujedno i zadnji) i ovaj flash (kompletni 20h rom s svime i kernelom, rootan). Mirror za flash (rom). |
![]() |
![]() |
#1796 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1797 | |
Ili jesi ili nisi
|
Citiraj:
Nekidan sam se osramotio zbog te preciznosti, išao sam u polju, dakle na ravnu i bez ikakvih prepreka izmjeriti parcelu od 500tinjak m2 trapez oblika (sa aplikacijom Distance and area measurement a koja mi je uvijek bila jako dobra za te stvari i nisam sa prijašnjim mobitelom nikad imao problema) i ispala je u obliku nakaradnog broja osam. |
|
![]() |
![]() |
#1799 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1800 |
Ili jesi ili nisi
|
Ja bi volio znati koliko ta preciznost točno iznosi, pa ako to nije problem da skineš/ete neku aplikaciju kad uhvatite vremena pa da javite. Google mi tu ništa ne pomaže jer "lg g2 gps accuraccy" izbacuje desetke stranica sa problemima mada to više dakako govori o popularnosti uređaja nego o realnim problemima pa... E da, što točno znači bumped recovery? Jel to novi izraz za bilo koji custom recovery ili posebna verzija twrpa? Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 01.03.2015. u 21:43. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|