|
![]() |
#1741 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Čelnici Huaweia se sprdaju sa stavljanjem i forsiranjem 2K i ostalim još većim rezolucijama na tako malim ekranima. Ovdje su svi čoravi i nitko nema vizus 3.0 Jer da ima, letio bi na F 16 a ne lupao po tipkovinici cijeli dan ![]()
#1742 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Sto se mene tice qhd ekrani mi ne smetaju uopce, ali ako ce ih stavljati ubuduce na bilo koji uredaj onda neka poprave i baterije. Ili neka stavljaju veceg kapaciteta ili neka naprave nekakvo brzo punjenje ili nesto. |
![]() |
![]() |
#1744 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dok ce baterija trajat ko na g3 nek rade i 2k ekrane. Evo upravo stavio g3 na punjac nakon 84 sata, a to mi je sluzbeni. ![]() A za ekrane ne treba nis ocekivat kad vec imamo octacorove na fucking mobitelu, to je stvarno neophodno. ![]() Svi moraju stavit na svoj flagship nekaj kaj drugi nemaju i tu lezi najveci problem jer ce svaki morat bit bolji i jaci od starog i konkurencije. Meni osobno bi bilo draze da je ekran manji na g3, malo je ipak prevelik, valjda necemo za koju godinu na tabletima pricat...
#1745 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam svog danas ubio za 16 sati i nepunih 4 sata SOT. 12 sati je bio na Tcomovim valovima od e od 4g. Uploadal sam skoro 1gb na 4G (nije mi se dalo cekat), dva sata BTa u autu, radil sam i neku mini prezentaciju na telki, youtebe i ostalo. Skurio bi i Z3c u jedan dan sa takvim koristenjem, vjerujem posto mi se to polazilo za rukom sa G2 i Z2. Jos uvijek nije auto brightness na nekom nivou i trebam ga stavljat na 80% po suncu. To jedino kaj me malo vise smeta trenutno na G3. Da i Usteda energije se nesto opako kara sa notifikacijama do te mjere da se mora kemijat da se otkljuca mob.. Puno ga i uspori i to vise nebum koristil.. Od 2k najmanje koristi imaju oni sa super vidom a najvise oni sa slabim kaj tegle tablete i Ultre, Flexove i sl... Njima rezolucija solidno nadomjesti velicinu ekrana. Jedan moj kiolega ne moze koristit ni jedan avg. 1080p flasgship sa oko 5 inca. Mislim, moze al mu je muka. Glavni mob mu Je G Flex, samo zbog velicine.. G3 mu je jedini koji mu pase mada mu ni to nije to al veli da je bolje od drugih kaj je probal.. Nebi se uopce cudio da LG izbaci G4 sa 4k ekranom. Cak mislim da je to vrlo moguce.. qFHD SS sa Youtuba, velki. Meni svaki put "sline pocnu curit" kad gledam 1440p video na G3. Za to se ne mora bit corav niti imat 4g vid da se skuzi razlika. Materijala ima puno vise nego prije od privatnih videa do trejlera za filmove u 4k.. Svaki bolji camcorder snima 4k, GoPro itd. i to proizvodaci koriste kao "opravdanje" za 2k i nadolazeci 4k. Kao, zasto nebi kupci mogli gledat svoj snimljeni 4k video u toh rezoluciji... ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.02.2015. u 02:37. |
![]() |
![]() |
#1746 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
#1747 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Trebam frendu spustit G3 sa Lollipopa na KitKat, može uputa koji kdz da skinem za VIP 32gb verziju i radi li to isto kao i na G2, flash preko LG Flash Tool 2014? |
![]() |
![]() |
#1748 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
#1749 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1750 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Bit će mu još lakše... |
|
![]() |
![]() |
#1751 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citam rivju na gsmareni od flex 2 i nije me nekaj impresioniral, baterija prosjek, a ni ovaj s810 mi nije ostavio utisak "zvijeri". Vjerojatno zbog pregrijavanja, pa ni performanse nisu u vrhu.. Uglavnom prvi mob sa s810 koji je probio led... http://www.gsmarena.com/lg_g_flex2-review-1209.php |
![]() |
![]() |
#1752 | |
Premium
|
Citiraj:
Na Felxu mi se ne svida jer ekran nije nis svjetlili od G3ovog bar kolko sam vidio na video usporedbi. Optimus UI vec po obicaju radi dosta lose, nes ko G3 u startu al to ce popravit sa updejtovima. Kamera je mrvicu brza i drugo je jako slicno. Baterija isto nije nis posebno. Mislim da 810 trosi osjetno vise od 801 al jos je prerano za neke takve zakljucke.. Ovdje se GFlex 2 nije bas dobro proveo. Mada vjerujem da ce to ispast sasvim solidan telefon s vremenom i manjom cijenom koja bu prije ili kasnije.. https://www.youtube.com/watch?v=dkwsPf6KvR0 https://www.youtube.com/watch?v=-1N6aocLPZg Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.02.2015. u 02:17. |
|
![]() |
![]() |
#1753 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
Pozdrav Imam jedno pitanje kako se stavlja sim kartica u lg l90 ja nikako ne uspjevam stavit ju sad nez jel to do mene il neke greske u mobitelu. Pise da ide mini sim kartica ali ona meni ne stane. |
![]() |
![]() |
#1754 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
#1755 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
A vidio sam taj video vec al meni tako nece |
![]() |
![]() |
#1756 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Netko sa slabim vidom ne bi ni vidio razliku i ne bi mogao ni procitati najsitnija slova... Upravo zato se i vode polemike oko toga jesu li tako visoke rezolucije zaista potrebne kada velika vecina ne moze razaznati tako sitne piksele na normalnoj udaljenosti. |
![]() |
![]() |
#1757 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Najbolje bi bilobda izbacuju mobitele sa opcijom biranja ekrana. Pa neka budi 2 verzije i svi sretni i zadovoljni ![]() ![]()
#1759 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam do sad imao 2 put probleme sa bakterijom i svaki put to rjesim tako da potrosim bateriju do zadnjeg atoma i ostavim je mrtvu sat vremena i onda tek na punjac. Radilo je prije sa ajfonom kasnije i android.
#1760 | |
Premium
|
Citiraj:
Google aplikacije su do nedavno letile na G3 sad od jednom Google music radi ko na pentiumu a 256 mb rama. Sporo za poludit. Stavio sam Shuttle i odlican je, sve leti, preglednost itd.. G FLex 2 kamera. http://www.androidauthority.com/lg-g...ootout-588883/ Jako slicno G3. Indoor i low light takoder al nemam bas takvih problema sa fokusom i mogu uslikat kaj god hocu u mrakaci. Tablice, slova i sl.. i dobit dosta cistu sliku. Note 4 je kralj za indoor fotke i detalje.. |
|
![]() |
![]() |
#1762 |
Premium
|
Vidio sam ga par puta da malo duze izlazi iz nekih zahtjevnijih stvari al to je bilo samo na max ili blizu brightness. Nis strasno, Ultra kad mi to napravi traje 3x dulje a ni ne znam dal sam vidio flagship kojem se ne desi manje ili vise. |
![]() |
![]() |
#1763 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo dopao me G3, pa da pitam nesto sto vjerojatno i nema previse veze sa LG-jem, al eto. - moze li se kako bez roota rijesiti reklama? iskacu mi jako cesto full screen reklame za neke Forex-like servise, itd - koliko je uopce rootanje na G3 komplicirano? U usporedbi sa recimo Samsung S3 koji sam imao prije, ovo je gotovo Vanilla Android, samo nekoliko LG aplikacija ima, pa ukoliko se oglasi mogu rijesiti bez roota, zasad bi ga ostavio ovako |
![]() |
![]() |
#1764 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
G3 na Lolllipopu nema root, moraš prvo rootat KitKat, flešat Recovery i onda instalirat custom Lollipop rom, sve u svemu zaj***ncija. Ako ga ostaviš na Kitkatu imaš regularan root u par klikova. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 23.02.2015. u 21:20. |
![]() |
![]() |
#1765 |
I hate mondays..........
|
Ne trazim ja krivca za reklame, samo nacin kako ih blokirati. Nije da sam dummy, koristim high-end smartphone zadnjih 4-5 godina, pa ziher nisam nesto "syebao" da su mi pocele iskakat reklame. Koristim isti set aplikacija koji sam koristio i na S3 (koji je bio rootan i imao AdBlock ili tako nesto, ne mogu se sjetit). Drugi razlog za root bi mi eventualno bio Titanium, kojeg sam se navikao koristiti vec dugo vremena. EDIT: vec sam na 5.0, V20f, tako da nista... ne da mi se, bar zasad, brljati nista. |
![]() |
![]() |
#1766 |
I hate mondays..........
|
U kontaktima sam podesio da mi se prikazuju samo oni sa brojem telefona. Svi kontakti su mi inace na Gmail accountu. E sad, ako hocu poslati SMS na vise primatelja, taj filter ne radi; ne prikazuju mi se samo oni kontakti sa brojem telefona vec svih valja 5000 kontakata sa gmaila (mail adrese i slicno, jer je gmail automatski dodavao u kontakt listu sve s kim sam komunicirao u zadnjih 10 godina). Kako sad poslati taj sms bez da scrollam kroz hrpu kontakata? Ili kroz Messages aplikaciju ili kroz Hangouts, svejedno, samo da ima kakvo rjesenje. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 23.02.2015. u 21:21. |
![]() |
![]() |
#1767 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Hangouts i LG Message aplikacije sam maknuo s moba pa ne mogu isprobat. |
|
![]() |
![]() |
#1768 | |
I hate mondays..........
|
Citiraj:
I jos jedno pitanje, obzirom da sam se sjetio da koristis originalni LG Slim Guard; stane li tempered glass ispod njega? |
|
![]() |
![]() |
#1769 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Za to možeš koristiti neku SMS backup aplikaciju koja može to napraviti. Jep, koristim Slim Guard i mogu reći da mi je to najbolji case koji sam imao. Evo nakon tri mjeseca korištenja nema niti jedne crtice na njemu, kao da sam ga sada stavio. Od takvog materijala bi trebali biti mobovi. Tragovi korištenja nula. Stvarno izvrstan. Što se tiče tvog upita. Stane tempered glass jer case ne ide preko stakla. Ide samo milimetar do dva iznad, ali ne i preko. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 23.02.2015. u 21:22. |
|
![]() |
![]() |
#1770 | |
I hate mondays..........
|
A gle, za sve sto je van standarda postoje dobici uz rizik. i za root, i za clockanje, i za voznju auta brzu od propisa, i za vise secera u kavi ili vise soli u juhi. I jedino sam sebi mozes opravdati ili osporiti risk/benefit ratio. dakle, individualno je. i nema smisla uvjeravati raju u suprotno. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: perich. 23.02.2015. u 12:50. |
|
![]() |
![]() |
|
|