|
![]() |
#1772 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
IMHO, najbolji general tracker IPTorrents 25-tog ovog mjeseca ukida sve pozivnice, a na mjesečnoj bazi iste će dobivati samo VIP i Uploader klase korisnika, tako da koga zanima neka požuri sa traženjem pozivnice. ![]() Zadnje izmijenjeno od: tOta. 13.02.2012. u 13:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1773 |
Guest
|
ja držim ratio seedanjem na Torrent HR. A za ostalo tu je ratio master ![]() |
![]() |
![]() |
#1774 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1775 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
PirateBay od 29.2 prelazi postepeno na magnet linkove i gasi torrent podršku ![]() http://www.dnevno.hr/techno/it_trend...ta/577207.html
![]() |
#1777 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
A ono, vidio sam da se pozivnice prodavaju po 50kn pa sam logičnim zaključivanjem došao do toga da bi moj acc trebao više vrijediti. ![]() Prije godinu dana sam gleda kako se cijene kreću i po eBayu, mislim da je bilo oko 100-tinjak kuna invite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1778 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
TL je daleko od onoga što je nekad bio. Uostalom, pozivnice se šakom i kapom dijele na irc-u. Da kojim slučajem imaš takav buffer na nekom specijaliziranom trackeru (hdbits, bitme-tv) i da trejdanje nije strogo zabranjeno, možda bi mogao dobit koju kintu za svoj acc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
meni TL nikad i nije bio nešto posebno šta se izbora tiče, brzina mu je navodno dobra i danas (navodno = ne bih znao, up/down su mi na 0.00 ![]()
![]() |
#1780 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ogromna, pošto tamo nisu useri (ili luzeri?) koji koriste ratio mastere, prave HnR ili pak seedaju 48, 72 ili koliko već sati samo da "odrade" svoje ![]() ![]() A šta se izbora tiče, ne znam šta bi to jedan 0-day tracker kao TL trebao imat? Ima ono šta je "aktulano" i šta ima više-manje svaki drugi o-day tracker...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1783 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Što se tiče presretanja prometa od strane ISP-a? Zanima me je li uključena enkripcija i korištenje privatnih trackera dovoljno da ISP ne može vidjeti koje .torrent datoteke se koriste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Trenutno otvorene registracije na Demonoidu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Otvorene registracije na torrentsnatch.org uz freleech i double upload hxxp://torrentsnatch.org/signup.php Zadnje izmijenjeno od: maloljetnica. 19.03.2012. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pročitao sam na forumu da su otvorene registracije na HDahoy. Može li mi netko reći da li se tu mogu naći torrenti aktualnih tv serija u HD-u? Da li su brzine downloada zadovoljavajuće? Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
HDahoy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1791 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Da li Vam Demonoid broji ratio? Meni već godinama stoji Uploaded: 4.47 GB, Downloaded: 26.32 GB, Ratio: 0.17. Download mi se tu i tamo poveća, ali upload stoji i ne miče se. Pokušao sam dignuti ratio da sam radio samo upload i napravio preko 50 Gb uploada i niti makac.
![]() |
#1793 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Mislim da imaju mogucnost da se javis staffu pa ti srede ako ti je toliko stalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 | ||
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
meni jucer nije radilo, danas normalno...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ovako, moram postaviti pitanje kao zadnji debil. Kada dođem na TPB i opalim po nekom torrentu, u mom uTorrentu mi baci info kao da je torrent prazan... imate li vi kakvu ideju što učiniti? Mislim, znanje o tome mi je totalna nula pa se ispričavam zbog toga ili ako sam post postavio na krivom mjestu.
![]() |
#1800 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
TPB ne koristi više klasične .torrent linkove nego koristi magnet linkove. Pa ne moš birat sadržaj na početku kao šta si navikao sa torrentima. Ako ti smeta ne koristi TPB, nema druge ![]() BitTorrent Magnet Links Explained Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|