|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma.. dobro, nije Euro razlog da se kupuje kartica, ali mi je bitno da može progutati mpeg4 ako već planiraju taj format emitirati. Da budem spreman AKO ga puste ![]() Ima li tko par screenshot-ova slike sa te kartice kod prikaza digitalnog signala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Aver Media Hibrid (PCI) A16D ima mogućnost sa novim softwreom Aver media cenrtar skinutim sa njihove stranice snimanje u Mpeg-4 (H.264) formatu. Gledanje je malo problem, jer slika dosta trza. Skinuto na HDD izgleda fantastično (HTV HD Promo). Kartica radi savršeno u Mpeg-2 gledanju DVB-T signala, a i analogni prijem je ok. Cijena je umjerena, oko 400 kuna i još je mislim ima u Ve-milu. Preporuka!http://www.avermedia.com/avertv/Prod...ail.aspx?Id=25 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ovo je s OiV signala, znaci MPEG2, na Croatelu (MPEG4) je izgledalo osjetno bolje, a i EPG je fino radio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam danas dao u zamjenu svoju Pinnacle tv-karticu (koja nije radila + daljinski je nešto zezao, počela bi sama snimat) za ovo: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1730075 To su novo dobili, prodavač kaže da je navodno kartica ludilo, spoji se preko PWR konektora (s kojim se pali kompjuter), i onda paljenje ide preko nje, dakle kompjuter se može upaliti s daljinskim od kartice (+ pogledajte samo daljinski šta je bolestan), a dakako i normalnim putem, preko botuna... Shema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@Neo-ST daj neke komentare, kartica izgleda jako dobro, ima tu foru s gasenjem/paljenjem kompa, daljinski je mrak, cijena je malo veca, ali mislim da se isplati zbog daljinca..Iskreno za ovu firmu nisam nikad cuo, ali pogledao sam web i djeluje totalno ok, na ne kazem i bolje nego neke kao poznatije firme.. Ali cekamo tebe da nam das informacije iz prve ruke.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() Mogu je poslikat kad dođe i eventualno zamolit prijatelja da je testiramo u njegovom kompu, ali to ovisi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pogledaj si ovu karticu http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1730057 Nakon malih početnih problema koje sam imao (pronalaženje kanala) mogu o njoj reči sve najbolje. Pali i gasi komp, hardverski mpeg2, direct burn, solidan softver, diže comp iz stand bya... |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ja bih jako volio da oni izbace neki model s dvb-t i satelitskom + hd sve u jednoj kartuši, to bi bilo opako.
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
Premium
|
Citiraj:
Takav sam dojam stekao pregledavanjem njihovog weba.. sad samo cekamo da se javi Neo i da stavi par slika, i kad mu dodje maticna da to istestira i da dobijemo novu the best TV karticu na trzistu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107603 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
!! BUYAKASHA !!
Datum registracije: Aug 2007
|
PoZz evo ja sam mislio uosti neku tv karticu nikad s njima radio. ovo bi bilo prvi puta. pa me zanima koja bi bila dobra za moj komp. koristio bi za gledanje tv-a (HRTI II, RTL, NOVA,) i snimanje istih. za nekih malo krznaša. ako ima neko neku preporuku. i daljinac bi bio poželjan ali ako ima neka KO bez njega...šta sad. danke, danke, danke.
- Svi satovi u "Paklenom šundu" pokazuju 4:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Sve imaš napisano, ti samo vidi što ti se najviše sviđa...
![]() |
![]() |
#166 |
Zlotvor
Datum registracije: May 2008
|
Preporuka usb tv kartice
Znaci, cijena nije bitna, zanima me dobra tv kartica koja se spaja na usb i da uz nju dolazi antena koja dobro hvata signal. Analogna ili digitalna, meni svejedno. Zivim u Zagrebu, tako da sam pokriven sto se tice digitalnog signala. Zanima me samo da ide na usb i da dobro hvata signal. Spajanje na kabel od antene na krovu me ne zanima jer nije moguce provest taj kabel do prostorije u kojoj je racunalo. A i suma kablova mi i ovako radi probleme ![]() Ako ima neka antena mala za kupiti dodatno moze i preporuka toga. Sve sto se sjetite, pisite. Molim pomoc.
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Kupio sam Leadtek DTV1800 H hibrid i radi na Visti 64 bita bez problema.Pošto nemam nikakvu sobnu antenu naručio sam ovu kad stigne javim kako dela ![]()
![]() |
#169 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Dajte mi par prijedloga za PCI TV tuner
Može prijedlog za TV tuner koji ima sve - FM radio, analognu TV, DVB-T, Hardversko enkodiranje mpeg 1,2,4 (da može i hardwareski snimat u DIVx-u ako to uopće postoji)? I još pitanje : Ovi ostali koji nemaju naznačenu mogućnost encodiranja prilikom snimanja u mpeg 4 formatu ili Divx-u dali svi oni mogu to softverski ili ne? Npr ona hybridna gigabytica GT-PTV-TAF-RH http://www.gigabyte.com.tw/Products/...=GT-PTV-TAF-RH |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Registered User
|
pročitao sam brdo postova i sad sam tek u dvoumici, zanima me DVB-T + analog kartica isključivo u vemilu preporuke pls ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovisi koju si količinu krznaša spreman iskrcati ![]()
![]() |
#172 |
Registered User
|
ajmo reći 600 kn PLAFON je 700 ali bi volio da je jeftinija malo ![]() ako dobivam puno više za 700 kn onda može ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Registered User
|
ajde dajte ljudi neki prijedlog, bliži se kraj radnog vremena ![]() ![]() ![]() išao bi sad poslije posla to kupiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107603 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
TerraTec?
![]() |
![]() |
#176 | |
Registered User
|
Citiraj:
pošto mi je to najbliže a tamo mi lik da i neki popust tu i tamo i tak EDIT: zaboravio sam reći da bi trebala biti PCI i da nemam apsolutno pojma o TV karticama atm ![]() http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp...rtice&c=C20107 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Super Moderators
|
A kaj ti briješ...pa TerraTec ve-mulj i uvozi... ![]() I Compro... Ovoj ništa ne fali... TerraTec Cinergy HT PCI http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=22210
![]() |
#179 | |
Registered User
|
Citiraj:
mislio sam da neko specificira određeni model jer kao što rekoh nepratim TV kartice već 3-4 god i nemam dume apsolutne na šta trebam paziti da kartica ima itd ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
Oglas
|