|
![]() |
#152 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
jel imate outgoing encryption na forced? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo proslo mjesec dana kako sam konstantno na Voljatelu i mogu ih samo pohvalit. Skoro pa nije bilo nezeljenih pucanja veze, za korisnickom sluzbom nisam imao niti potrebe a koliko citam 512/160 pada na 70kn od 1.7 sto je josh jedan plus. Ni ne primjecujem da sam na 512k prilikom surfa osim tokom downloada koji je oko 54KB ali nikamo mi se ne zuri. Sat - dva duze mogu pricekati. Ionako se download obavlja dok spavam...
![]() |
#154 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Momci, samo da pitam - jeste li trebali šta više od username-a i passworda promjeniti u svojim routerima prilikom prelaska na Voljatel ? Imam SE 555 pa reko da pitam prije nego je kasno. Također, jer ima Voljatel svoje DNS servere ili ostavljam od T-coma (upisao sam ih u router) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
6. mjesec Ukupno: Ukupni promet: 150022920659 [150.02 GB] Ukupno vrijeme: 2410317 [669h 31m 57s] Download: 96478934133 [96.48 GB] Upload: 51660791930 [51.66 GB] sve u svemu presao sam na veci speed ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Pod naletima kopita zla
|
Poštovani g. XXXXXXX, Trenutno stanje na našoj mreži ne ukazuje na nikakve razloge mogućeg problema radi kojega bi eventualno bio ograničen promet, niti je takav slučaj do sada bio zabilježen. Isto tako Vašu brzinu, kao ni bilo čiju drugu brzinu, ne ograničavamo na bilo kakav način. Možemo Vam još preporučiti resetiranje routera na tvorničke postavke te ponovno konfiguriranje i upisivanje naših dns-ova u sam router i u mrežnu karticu. Ukoliko se to i dalje bude dešavalo, preostaje nam prijava smetnje T-Comu tj. da oni provjere sam dslam u centrali. Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte. S poštovanjem, Voljatel korisnička služba ____________ nemam router..koji idioti..aaaa vec vidim optimu 2 u njima..bas fino..a nista..odo traziti nekog drugog poslužitelja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vrlo vjerojatno T-com koči. Nije ni čudo koliko si skinuo...a ugovorom piše da mogu ograničiti promet na principu "fair usage-a". Ali istina, ako oni vele da nisu, onda ili je do tebe ili T-coma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Svaki provider koji resella promet preko t-coma po povoljnim uvjetima prije ili poslije doživi vm mreže sindrom... Zato svi koji možete bježte na metronet, amis, optimu i riješite se muka sa resell adslom. Mada bi sad zagušenja moglo biti manje ili ih uopće ne bi trebalo biti jer se neće više masa korisnika sliti nekom reselleru kad su tu alternativni provideri koji nude usluge neovisno o t-comu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki-počelo je filtriranje "materijala" kod nekih (TorrentSpy) pa je moguće da i to ima veze. Mo-žda ali je moguće. Pogledajte si malo po netu članke. "The popular torrent site TorrentSpy has been ordered by a California court to track its visitors as part of a suit initiated by the MPAA "
![]() |
#170 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
evo, ja bio cijeli 5. i 6. mjesec na 256/128 flatu i sad se zbog pojeftinjenja prebacio na 512/160 ping je ostao isti kao i kod t-scuma, pucanja veze nisam imao... uglavnom ja prezadovoljan, za 149kn mjesecno je odlicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
kao što kaže kolega "ako nečeš platiti u kurve platit ćeš u likara" ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
je hamm u pravu si ja sam se toliko zadnja dva dana izživciral je nisam preko torrenta mogao dobit neku normalnu brzinu a prvih pet dana je stalno skidao 29 kb/s... pa sam od ljutosti večeras prešao na ovaj paket 512/160... pa bumo vidli kaj bude...hm |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Meni s privatnih trackera uredno povuče ~ 53KB/s (512 paket). Emulac mi je također stalno upaljen i ne vidim neka veća usporenja. @Hamm: Uzmi neku linux distru koja ima puno seedera i testiraj pa pošalji Voljatelu screenshotove ako bude problema. Neka se bar izjasne ako usporavaju.
![]() |
#176 |
Pod naletima kopita zla
|
evo ovako sada me zvao neki lik iz tech. supporta i rekao da se spustim dolje s neta u 12:00 pa ce oni testirati do 12:30 ![]() ja cu i meduvremenu dobiti cestni account..pa cu vidjeti kako stvari stoje ![]() iako mislim da to nema veze s accountom evo..istestirano...ne znam sto je bilo ali sada radi dosta bolje od prijasnih 10kb/s sada trenutno radi na 30kb/s ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 07.07.2007. u 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
al ja nekuzim sta tamo rade debili u tom tech supportu ? pa kak ce oni preko tvog acca vidjeti jel se usporava sta ? a ti se spajas od sebe doma a oni se spajaju preko tvog acca iz firme..... a i da limitiraju onak deeeeeeeeebelo sumnjam da bi rekli nesto... evo da pokucam od drvo meni ide full dl al mi puca patka jer za nekih tjedan dana stize amis i 200kb/s. ![]()
![]() |
#180 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
mene zanima zasto m ine radi news od voljatela, stalno mi izbacuje "connection closed gracefully" u 40tude. wtf ffs!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|