|
![]() |
#152 |
Worldeater
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Da ne laprdate samo o oruzjima pogledajte si i koju slikicu pa malo slinite. ![]() Slika.jpg 2735 x 3500 - 1407k
![]() |
#155 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel tko oda vas koji su skinuli demo, odvojio par trenutaka za čitanje lincenčnog ugovora ? Znam da ljudi nemaju tu naviku, al s vremena na vrijeme bi bilo zgodno bacit oko i na to, čisto da vidite kakvo smeće zapravo instalirate. Evo izvadak iz lic.ugovora Hellgate demo-a : Citiraj:
![]() |
![]() |
#156 |
Moderator
|
Ako netko hoće igrati igricu, da li postoji koja druga opcija osim staviti kvačicu i kliknuti next?
![]() |
#158 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Odigrao demo i igra me totalno razočarala... Nemam riječi. Očekivao sam brda i planine, a kada ono hack 'n slash... i to loše napravljen po mom mišljenju. Dizajn nivoa im je totalna koma i identičan koji god put odabrali... bez veze. Uninstall, never download!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dobio sam i ja mail za beta testera-samo mi je malo splasnula volja nakon ovog dema ![]() Po najavama sam očekivao bog-te-je*o grafiku i igrivost, ako igra bude izgledala kao demo onda žalibože potrošenog prometa...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#165 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
A ja još pokušavam skinut demo, još od petka. ![]() Svaki put mi d-loada file od 1.2 ili 1.25 GB (sa 3 razl. sitea sam skidao) koji je naravno corrupted. A kako postanem beta-tester? ![]()
![]() |
#167 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#169 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Jucer mi je bas prical frend da je i njegov brat izabran za testera.... Kad sam mu rekel da se prica po forumu da je grafika dosta losa nije se bas slozil s menom ?!?!? Sad dali je to njemu kaj nama nije bas nekaj OK neznam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ide 210 kb/s. ![]() Predviđa da će biti gotovo za 2:10 sati.
![]() |
![]() |
#174 |
Spam Witch
Datum registracije: Aug 2006
|
Samo da znate da ako se slozite sa uvijetima ugovora EA ima pravo instalirati adware na vase racunalo koji ce im slati informacije o softwareu, hardwareu i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Moderator
|
![]() |
#176 |
Spam Witch
Datum registracije: Aug 2006
|
Ovak ak ces igrat online onda ti firewall nece pomoci. Jer lijepo ti pise u ugovoru da se ti SLAZES u pogledu tvoje "privatnosti" te da specificno njima dajes slobodu da zagledaju u informacije o aplikacijama koje imas instalirane, hardwareu itd, pa ukoliko budes postavio firewall da blokira hellgate promet neces moc igrati. @Tskadra(TOCO): E stari pa neces valjda HGL igrati ... nije vrijedan ... probao sam betu i ... bljah je. Nis posebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Zar nije igra isla na mnozenje i to prije par dana? Kako da se onda jos betatestira? Ovo mi je skroz blesavo. Nije valjda da ce ljudima prodavati betu pa naknadno izdati patch koji je dize na punu verziju? Iako mi se cini da to svi rade vec neko vrijeme ali evo hgl bi to mogao napraviti sluzbeno ![]()
![]() |
#180 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
hm , ako pogledamo kvalitetu igre čini se da nebudu baš morali puno množiti
![]() |
|
|
Oglas
|