PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Hellgate†London (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=64772)

Jelan@ 26.03.2007. 08:13

Hellgate†London

Igrica ne da predobro izgleda neko trailer tjera na pretjeranu količinu lučenja i aktiviranja žljezda slinovnica :D Vele da ce bit kombinacija FPS+RPG-a šta mi bas ono i nije totalno jasno,al ajde gledala sam neki trailer pa se cini totalno ok po tom principu...napravili su ga ljudi kaj su radili Diablo 2 i ex_šef od Blizzarda :care: btw.jos sam cula da ce biti Mmog-a nutra pa ga jos usporeduju sa Guild warsima,no sve u svemu igrica mora da ce biti jako dobra samo nigdje nisam procitala ni cula kad je release date,a kad odem u algoritam i pitam gledaju me kaj da sam pala z marsa,pa ako ima neka dobra dusa da mi objavi datum :amen:

Paske 26.03.2007. 08:59

Datum je - when its done !

Inaće to radi ekipa koja je izašlja iz Blizza neposredno nakon WOW launcha. Bili su zaduženi za Diablo 1 i 2. Ta informacija sama po sebi je određena garancija kvalitete.

Inaće govorka se Q3 2007. - ali znajući tko su developeri, sumnjam :D

Deathwish 26.03.2007. 14:13

Trailer (Cinematic tj ) je odličan ,svaka čast na tome,a gameplay mi se čini ko diablo 2 u 3du,ako me sječanje ne vara pročitao sam da će bit nešto slićno diablu u vezi skillova,tipa možeš bit templar al s drukčijim pawa :D

Sam se nadam da če uspijet napravit sličnu stvar ko diablo,hack and slash koji ne dosadi brzo :kafa:

Codiac 26.03.2007. 14:30

vise sam lud od cekanja toga hellgatea ...

Elven 26.03.2007. 15:20

Je Hellgate ce bit ludnica.

Bill Roper je lik i pol koji je u Blizzardu jos od Black Thorne-a, kada je bio samo zaduzen za muziku (kao i na Warcraft i Warcraft II naslovu gdje je radio i voiceovere). Na Diablu je radio kao producent, Starcraft executive producer i Diablo II Senior Producer (nije da bas mogu definirati razliku izmedju executive i senior producenta, posto su po meni oba vrh hijerarhije, ali dobro, ocito ovi u GFW znaju drukcije :) ). Dapace lik cak i izgleda cool, ne ko geek iz ID-a (da, zaboravih mu ime, onaj sto je lud za skupim autima).

Imate u GFW March Issue interview s njim btw, a ono sto mi je najvise zapelo u oko u interviewu je : Maybe we'll get some Battlefield 2142 guys who want to come over and try out the Hunter class and FPS style of play.
Ovo mi govori da ce gameplay za svaku klasu biti potpuno drugaciji, jer ocigledno misle sa svakom klasom privuci drugaciji tip igraca. Naravno, da mi to najavi neki XYZ developer znao bih da ce ispasti buckuris koji ce bit neigriv svima, ali ovako ima nade da to ispadne vrlo dobro. Vidjet cemo :)

LorD ClockaN 26.03.2007. 15:23

Ne volim horror igre, ali ova će biti odlična. Možda bolje da su vrijeme posvećeno izradi trailera posvetili izradi igre :)

BTW @ Jelan@: Dobro došla na forum!!!
Jel si to krivo napisala nick ili?

Jelan@ 26.03.2007. 20:56

:lol2: ne,Jelana je bugarsko ime za Jelenu i znaci ''the wanted one'',a ostalo mi je jos od Wow_a pa sam ostavila,nekak mi vise fora zvuci :rolleyes:

_ cekam taj faking hellgate fakat dugo,dobila bum popizditis,pogledala sam trailer vec hiljadu puta ,a oni machevi i samostreli su mi...droool.....

LorD ClockaN 26.03.2007. 21:00

Imaš pravo, odlične igre izlaze rijetko i u velikim razmacima

niksy 26.03.2007. 21:54

A kad ce vise... :D

Vuco 26.03.2007. 21:56

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 685256)
Imaš pravo, odlične igre izlaze rijetko i u velikim razmacima

Samo kaj u zadnje vrijeme, odlične igre kada izađu nakon par godina izrade, budu ***** ;)

Ježi ga, netko Vam mora pokvariti dobro raspoloženje u ovom threadu :D

EDIT:
Baš sam party pooper :p

Inače, vidjeh neke slikice, sve je to lijepo, izrenderirano :D
Bumo vidli, rekli su sljepci ^^

LorD ClockaN 26.03.2007. 22:07

A taman smo se ja i bugarka ufurali

Jelan@ 26.03.2007. 22:22

:lol2: _

edit_ oticu u mirovinu drito kad hellgate izade :goood:

Paske 27.03.2007. 13:01

Prosim lepo - ovo radi dobrim djelom ekipa iz Blizza.

To znači 3-5 godina developmenta, pa 6 mjeseci BETA testa i nakon kaj comunity već lagano poludi i vatrenim oružjem debatira koja je klasa uber - igra izađe :D

Nakon toga se svi čude ko tele šarenim vratima - pa kak su napravili tako esencijalno jednostavnu igru , ali tako prokleto igrivu sa legijama sljedbenika.

P.S. Jelek - sviđa mi se sig :D Jedva čekam 300 :D
There are so many that theire arrows will blacken the sky.
Good - we can fight in shade.

Jelan@ 27.03.2007. 13:09

Citiraj:

Autor Paske (Post 685761)
There are so many that theire arrows will blacken the sky.
Good - we can fight in shade.

eeee...da,premjera je sutra ja idem u subotu i to Must Go ! :care:
_dode mi da si uzmem svoj sword i samostrel na leda pa sa curama u cinestar :D

_cula sam da ce hellgate doc oko 350-400 kn ? to istina il ?
btw.Skini si soundtrack od 300,predobro

TheProfiler 27.03.2007. 13:45

Gledao sam 300 u nedjelju, dobar film. Totalno se kuži da ga je radio isti frajer kao Sin City....loša gluma,naiva, kreveljenje, pretjeran smijeh i slično, ali scene borbe su nenad*ebive...hack 'n slash...:D

Codiac 27.03.2007. 14:42

nego jelana jesi ti sigurna da si zensko :D sto se tice ukusa u igrama jel :)

sto se tice 300 puno bolji mi je citat kada kaze perzijanskom glasniku da sta je doso vrijedjati ovo ono i onda pras nogom u prsa :)

i da sto se tice 300 nebi rekao da je losa gluma, naiva mora biti jer je film radjen po prici :) ak se nevaram 10 000 spartanaca se borilo protiv milijun perzijanaca... a scene borba su opasno dobre moram se sloziti .

I da kraljici bi glavu odrezao da je meni napravila ono :)...

uglavnom koliko ja kuzim u hellgate-u ce biti dvije "vrste" ratnika nekakvi svecenici i paladini ? steta sto samo dvije :(

ak je vjerovati da su to radili blizardovci onda ce cijena biti oko 350kn

KnezTame 27.03.2007. 15:02

Nie ih bilo 10k, vec manje, cca 2k vojnika, dok je perzijanca bilo cca 2 miliuna,

evo detalji bitke:
http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Thermopylae

ta bitka je fenomen u svjetskoj vojnoj povijesti, te se uci na svim ucilistima kao odlican primjer taktike odabira terena.

BTW Hellgate London zgleda mrak, da vec jeno 2 god pratim razvoj i jedva cekam!

PS site im je radila jedna hrv frima!

LorD ClockaN 27.03.2007. 15:18

300 sam mislio da će biti i bolji..
Glupo je završilo...

demetrius 27.03.2007. 15:35

je to nešto ala pain killer.

bor1s 27.03.2007. 16:05

2 milijuna :roller:
Daj promislite malo prije vasih izjava. Ovaj film je radjen prema stripu otud takve brojke. :dobar:

Zaramoth 27.03.2007. 16:18

@ Jelan@: mali OT ali...moram pitati: u tvojem sigu, kraj X1900XTX, onaj "X 2" je...tipfeler??

LorD ClockaN 27.03.2007. 16:27

Sumnjam da je tipfeler. Mala Bugarka nas kolje u konfiguracijama :D

Zaramoth 27.03.2007. 16:36

Ok, ok...josh jedan OT pa prestajem s time..obechavam!!! Dakle, u profilu dotichne stoji pod zanimanjem - srednjoshkolka, a meni cijelo vrijeme po shupljoj glavi leti misao: eeee....ima se novatza!!!

IceFisherman 27.03.2007. 17:30

ljepo zgleda .. ali kakva bu trebala biti konfa za to :stoopid: :fiju:

Paske 27.03.2007. 19:11

Film je rađen prema stripu koji je rađen prema bitci kod Termopolisa.

LorD ClockaN 27.03.2007. 20:04

@Paske:
Pa di si sine?
Si pročitao gornje postove? Rekao si isto ko i onaj gore :)

KnezTame 27.03.2007. 22:10

@Lord

err boris se smije kad sam napiso 2 miliuna perzijanske vojske, dok mu Paske hotel povedati da je strip radjen prema stvarnom dogadjaju iz povijesti, gdje prema povijesnim izvorima je bilo 2 miliuna perzijanaca protiv cca 1500 grka...

Jelan@ 27.03.2007. 22:20

Citiraj:

Autor Zaramoth (Post 685941)
@ Jelan@: mali OT ali...moram pitati: u tvojem sigu, kraj X1900XTX, onaj "X 2" je...tipfeler??

ne.....like...duuhh.....:stoopid: LRN2tWeak MBO .....

Jelan@ 27.03.2007. 22:25

Citiraj:

Autor Paske (Post 686076)
Film je rađen prema stripu koji je rađen prema bitci kod Termopolisa.

e,da BTW_ ja inace učim grčki 6-7 godina + hebrejeski i latinski i prema svom svojem znanju kolko god Htjela gledat taj film i divit se ( jer je film droooll....),300 se bazira na totalno ludim i neistinitim povjesnim informacijama i cak je smjestaj malo krivi ( al ko sam ja da sudim )+ to kaj su naglasci i rijeci u textu krive .... inace kaj se tice svega ostalog ( a tek frajeri :goood: ) Film je HeBEni :D

@ da,žensko sam _ vidi sliku pod Svašta _ pa se uvjeri
@2 da,igram cod2 i sva ostala sranja kaj uz to ide
@3 i da,skupljam macheve,samostrele,daggere,i ostala oruzja kaj su pri ruci
@4 + katane:D
@5 i znam ih upotrebljavat :p hihih

Bartuc 27.03.2007. 22:28

Kad ovo čitam pukne me nostalgija:(

Da bar moja cura voli igrat igre na kompu:(

Ali igra mora biti dobra, pa pogle ti ovo: http://www.hellgate.com.cn/images/wa...4_1024x768.jpg

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:49.