|
![]() |
#151 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
satovi informatike se ni u miocu ni u petoj ne svode na strebanje 1001 algoritma napamet, radi se pascal kao najjednostavniji jezik da svi skuze osnove logike u programiranju, a oni koje vise zanima i misle da ce im trebati mogu slobodno se aktivnije baviti time, i jedna i druga skola su redovito medju prvima na acsl-u i slicnim natjecanjima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() a šta ovdje radiš,dobiješ plaću 2500kn i nemaš para za struju koju ti proguta klima,ili nemaš za klimu,opet si na istom ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
@TB: koje ti je to govno u avataru???
![]() |
![]() |
#154 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
što se tiče matematike u srednjoj školi,ja znam mac ljudi koji ni tablicu množenja neznaju a sve su apsolvirali i uredno školu završili
![]() |
![]() |
#155 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Ucenje konkretnog tehnickog (inzinjerskog) znanja rano u obrazovanju je po mom iskustvu los potez. Treba ici u sirinu dok se god moze, a onda se pri kraju faksa covjek lako specijalizira, jer se opcenita znanja jednom stecena isplacuju do kraja zivota i s njima se puno lakse stjecu prakticna. Osim toga u taj cijeli sustav udjes kao jedna osoba a izadjes kao druga, te ne bi trebalo rano donosit ogranicavajuce odluke. Zadnje izmijenjeno od: borgy. 07.06.2008. u 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() 2. Imao sam prilike provesti tjedan dana ( i previše ak se mene pita) s tim top koderima na državnom. Prilikom putovanja ekipa se nije odvajala od laptopa već su se punih 10 sati natjecali ko će prije rješiti zadatke (koji su jebeno glupi,pathfiding algoritmi i tak to ..) . Reko oke ekipa se priprema ali kad smo se vraćali opet isto. Reko WTF ? . Dodemo u hotel .. jebenica .. bazen,sauna,masaža,biljar, sta već.. Niko na bazenu (nas troje, ja + 2 ruđerovca). Svi sjede za kompovima i rješavaju zadatke... Ono prode natjecanje i imamo tri slobodna dana.. ekipa opet iste algoritme rjesava. Dodoh i pometem ih u svojoj kategoriji ( jedina koja nesto vrijedi ako se mene pita, a to su praktični radovi ilitiga programiranje na dijelu). Na kraju je ispalo da sam se druzio jedino s ruđerovcima i nekim likovima iz osijeka koji su carevi, a peta se moze pod tome pokopat jer rjesavanje tih algoritama je programiranje ali ga nikako nemozes upotrijebiti u praksi. Sta ti znaci 1001 algoritam ak neznas povezati dva textboxa i button ( sto oni NEZNAJU )..Ovo je banalan primjer ali to je tako kod njih i svaka čast jednom liku iz MIOCA koji to zna ali to je samo jedan od njih svih. (LIK je imao dobre projekte ak se mene pita) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
N%B
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() 1. Sumnjam da ti tako dobro ide matematika kad si uspio izracunati da je put na drzavno trajao 10 sati ( trajao je dapace < 5 ![]() 2. Ako si vec toliko ogorcen sto nisi uspio upisati MIOC ili Petu, nemoj se sramotiti i takve ispade pisati na forumu. Toliko pljujes po natjecanju u programiranju, a da znas, svatko od ovih koji su bili na programiranju moze nauciti napraviti ovo sto ti radis, dok, sumnjam da ti mozes ista postici u konkurenciji s njima, koliko god se trudio ![]() Mislim da te se sjecam sa smotre, hvalio si se nekim jadnim uploadom videa koji ustvari nije upload nego rucno mejlanje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
OK, gledam ova zadnja 3 posta i odmah sam se sjetio ovog. Sve vodi prema tome, pa moram staviti, nek se modovi ne ljute. http://www.youtube.com/watch?v=-xEzGIuY7kw
![]() |
#163 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Fight of the l33t g33ks. Uzas. Poslje budu svi zajedno na FERu radili aleju laptopa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Type R
|
![]() |
#165 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
prava ferovska ekipa ![]() hebemu, na fesbu su uvik glavne teme bile ko moze vise popit i koga je odjebalo vise zena na studenskoj u sridu ![]()
![]() |
#166 |
Type R
|
![]() |
#168 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#169 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Treba odabrati takvu srednju da se što manje izgnjavi i da ide u smjeru u kojem čovjek oće radit... ![]() Ako čovjek planira da što prije završi i da se zaposli sa relativno sigurnim poslom - neka obrtnička škola je majka, varioci, vodooinstalateri, plinoinstalateri, automehaničari ili sl se uvjek mogu zaposlit, ode se usput na neki tečajčić za instalaciju klima, cnetralnog ili sl i pokupi certifikat da se može bit ovlašteni serviser i ima praktički zagarantiran i posao i fuš hence love tolko kolko je spreman radit... ![]() Naravno i vozačka dozvola sa C kategorijom je isto poželjna kad se steknu uvjeti da se može prevozit kaj treba i da se ima dodatna opcija za posao zlu netrebalo a ne troši puno vremena... ![]() Ko oće na faks više manje je jasno kamo mora ić da bi do istoga stigao... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|