| 
 | |||||||||||
|  07.06.2008., 00:31 | #151 | |
| Registered User Datum registracije: Oct 2003 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka 
				 | Citiraj: 
 satovi informatike se ni u miocu ni u petoj ne svode na strebanje 1001 algoritma napamet, radi se pascal kao najjednostavniji jezik da svi skuze osnove logike u programiranju, a oni koje vise zanima i misle da ce im trebati mogu slobodno se aktivnije baviti time, i jedna i druga skola su redovito medju prvima na acsl-u i slicnim natjecanjima. | |
|   |   | 
|  07.06.2008., 00:36 | #152 | |
| Premium Datum registracije: Apr 2003 Lokacija: RI 
				 | Citiraj: 
  a šta ovdje radiš,dobiješ plaću 2500kn i nemaš para za struju koju ti proguta klima,ili nemaš za klimu,opet si na istom  
				__________________   | |
|   |   | 
|  07.06.2008., 00:44 | #153 | ||
| Avocado Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 Citiraj: 
 @TB: koje ti je to govno u avataru??? 
				__________________ Spoiler alert! | ||
|   |   | 
|  07.06.2008., 00:49 | #154 | |
| Premium Datum registracije: Apr 2003 Lokacija: RI 
				 | Citiraj: 
 što se tiče matematike u srednjoj školi,ja znam mac ljudi koji ni tablicu množenja neznaju a sve su apsolvirali i uredno školu završili 
				__________________   | |
|   |   | 
|  07.06.2008., 00:54 | #155 | 
| kenova Datum registracije: Sep 2003 Lokacija: München / Dubrovnik 
				 | Ucenje konkretnog tehnickog (inzinjerskog) znanja rano u obrazovanju je po mom iskustvu los potez. Treba ici u sirinu dok se god moze, a onda se pri kraju faksa covjek lako specijalizira, jer se opcenita znanja jednom stecena isplacuju do kraja zivota i s njima se puno lakse stjecu prakticna. Osim toga u taj cijeli sustav udjes kao jedna osoba a izadjes kao druga, te ne bi trebalo rano donosit ogranicavajuce odluke. Zadnje izmijenjeno od: borgy. 07.06.2008. u 11:48. | 
|   |   | 
|  07.06.2008., 21:51 | #157 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | |
|   |   | 
|  07.06.2008., 22:45 | #159 | |
| Premium Datum registracije: Jul 2006 Lokacija: Croatia 
				 | Citiraj: 
  2. Imao sam prilike provesti tjedan dana ( i previše ak se mene pita) s tim top koderima na državnom. Prilikom putovanja ekipa se nije odvajala od laptopa već su se punih 10 sati natjecali ko će prije rješiti zadatke (koji su jebeno glupi,pathfiding algoritmi i tak to ..) . Reko oke ekipa se priprema ali kad smo se vraćali opet isto. Reko WTF ? . Dodemo u hotel .. jebenica .. bazen,sauna,masaža,biljar, sta već.. Niko na bazenu (nas troje, ja + 2 ruđerovca). Svi sjede za kompovima i rješavaju zadatke... Ono prode natjecanje i imamo tri slobodna dana.. ekipa opet iste algoritme rjesava. Dodoh i pometem ih u svojoj kategoriji ( jedina koja nesto vrijedi ako se mene pita, a to su praktični radovi ilitiga programiranje na dijelu). Na kraju je ispalo da sam se druzio jedino s ruđerovcima i nekim likovima iz osijeka koji su carevi, a peta se moze pod tome pokopat jer rjesavanje tih algoritama je programiranje ali ga nikako nemozes upotrijebiti u praksi. Sta ti znaci 1001 algoritam ak neznas povezati dva textboxa i button ( sto oni NEZNAJU )..Ovo je banalan primjer ali to je tako kod njih i svaka čast jednom liku iz MIOCA koji to zna ali to je samo jedan od njih svih. (LIK je imao dobre projekte ak se mene pita) | |
|   |   | 
|  08.06.2008., 00:08 | #160 | |
| kenova Datum registracije: Sep 2003 Lokacija: München / Dubrovnik 
				 | Citiraj: 
  | |
|   |   | 
|  08.06.2008., 00:43 | #161 | |
| N%B Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
  1. Sumnjam da ti tako dobro ide matematika kad si uspio izracunati da je put na drzavno trajao 10 sati ( trajao je dapace < 5  ) 2. Ako si vec toliko ogorcen sto nisi uspio upisati MIOC ili Petu, nemoj se sramotiti i takve ispade pisati na forumu. Toliko pljujes po natjecanju u programiranju, a da znas, svatko od ovih koji su bili na programiranju moze nauciti napraviti ovo sto ti radis, dok, sumnjam da ti mozes ista postici u konkurenciji s njima, koliko god se trudio  Mislim da te se sjecam sa smotre, hvalio si se nekim jadnim uploadom videa koji ustvari nije upload nego rucno mejlanje   | |
|   |   | 
|  08.06.2008., 03:13 | #162 | 
| The mighty pirate Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: London 
				 | OK, gledam ova zadnja 3 posta i odmah sam se sjetio ovog.  Sve vodi prema tome, pa moram staviti, nek se modovi ne ljute. http://www.youtube.com/watch?v=-xEzGIuY7kw 
				__________________ | 
|   |   | 
|  08.06.2008., 03:21 | #163 | 
| JDM Datum registracije: Sep 2004 Lokacija: Zagreb 
				 | Fight of the l33t g33ks. Uzas. Poslje budu svi zajedno na FERu radili aleju laptopa   | 
|   |   | 
|  08.06.2008., 03:28 | #164 | 
| Type R Datum registracije: Oct 2003 Lokacija: El Segundo School of Finance 
				 | 
				__________________ David linčujem Davida Finčera | 
|   |   | 
|  08.06.2008., 13:01 | #165 | 
| teta Mraz Datum registracije: Apr 2006 Lokacija: hr 
				 | prava ferovska ekipa  hebemu, na fesbu su uvik glavne teme bile ko moze vise popit i koga je odjebalo vise zena na studenskoj u sridu  
				__________________ | 
|   |   | 
|  08.06.2008., 15:20 | #166 | 
| Type R Datum registracije: Oct 2003 Lokacija: El Segundo School of Finance 
				 | 
				__________________ David linčujem Davida Finčera | 
|   |   | 
|  08.06.2008., 15:29 | #168 | 
| Avocado Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | 
				__________________ Spoiler alert! | 
|   |   | 
|  08.06.2008., 15:37 | #169 | 
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 | Treba odabrati takvu srednju da se što manje izgnjavi i da ide u smjeru u kojem čovjek oće radit...    Ako čovjek planira da što prije završi i da se zaposli sa relativno sigurnim poslom - neka obrtnička škola je majka, varioci, vodooinstalateri, plinoinstalateri, automehaničari ili sl se uvjek mogu zaposlit, ode se usput na neki tečajčić za instalaciju klima, cnetralnog ili sl i pokupi certifikat da se može bit ovlašteni serviser i ima praktički zagarantiran i posao i fuš hence love tolko kolko je spreman radit...  Naravno i vozačka dozvola sa C kategorijom je isto poželjna kad se steknu uvjeti da se može prevozit kaj treba i da se ima dodatna opcija za posao zlu netrebalo a ne troši puno vremena...  Ko oće na faks više manje je jasno kamo mora ić da bi do istoga stigao...  
				__________________ -- Have a nice day... | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |