Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.06.2008., 23:31   #151
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
MIOC i PETA = jedno veliko sranje ak se mene pita. Ruđer je dobar i cijeniti će te tamo ako znas nesto raditi i bit ce ti daleko lakse i izaci ces iz skole da ces nesto znati.

Ja sam zavrsio TESLU i moram reci da je skola smijeh. Ako mislis na FER mozda ti je RUDER bolji u tom slucaju jer ces dobiti vece znanje , jer naime u TESLI ces dobiti znanje jedino ak se sam ucis sto je na neki nacin dobro.(Matematiku i fiziku ces dobro znati u svakom slucaju, a ostali predmeti su smjeh. Uglavnom biti ce ti zajebancija + puno slobodnog vremena uz neko znanje koje ce ti kasnije trebati )

Ruder daje 20 % popusta na CISCO samo odredrenim skolarcima(boljima) tak da je to vise manje govno.

Na sate informatike u gimnaziji zaboravi jer ser to svodi na strebanje funkcija worda napamet i takve pizdarije dok Peta i Mioc imaju drugi princip a to je budi geek i uci 1001 algoritam napamet koji ti nikada u zivotu nece trepati a ako bude ko profesionalni programer platiti ces matematicaru da ti to rijesi jer je to njegov posao..( Uzmimo Pathfinding algoritham).

Znaci informatika je sranje ak ne dobis dobrog profesora koji zna svoj posao a ne da je jedan od onih koji je zavrsio strucni seminar od tri sata pa misli da je Boga primio za muda i sere po ekipu. Uglavnom tu nemas nista sto ti moze korisno doci kasnije ( osim strebanja i strebanja)...

Ak odes u Teslu znati ces sve birtije u toj okolici grada ali ak nesto zelis napraviti to ces i uspjeti jer sama skola nije tako ni losa.. Ja bi opet isao xD.
ja mislim da ti seres bezveze. zapravo siguran sam u to. i mioc i peta ce ti dati bolju podlogu iz matematike i veci dio gradiva fizike od tesla, ruđera i slicnih skola. isao sam na pripreme za fer i decki iz rudjera nisu znali neke osnovne gluposti, a frend koji ima 2 iz matematike u petoj je. jedino podrucje gdje su oni bili bolji od vecine iz pete je dio fizike vezan za struju. gledajuci prosle prijemne za fer, ja bi bio razocaran da ne rjesim bar 35 zadataka.
satovi informatike se ni u miocu ni u petoj ne svode na strebanje 1001 algoritma napamet, radi se pascal kao najjednostavniji jezik da svi skuze osnove logike u programiranju, a oni koje vise zanima i misle da ce im trebati mogu slobodno se aktivnije baviti time, i jedna i druga skola su redovito medju prvima na acsl-u i slicnim natjecanjima.
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2008., 23:36   #152
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Možeš sada sa SSS ići u Dubai kablove razvlaciti po hotelima. Placa 5000$ + prekovremeno. Smještaj i hrana osigurana + bauštela se ne radi od 11-4 (zakonom zabranjeno). Naravno navikni se da te ljudi gledat ko roba i da ces zivjeti u konzervi bez klime na + 50..Tak da zajebi bliski istok.
jel ti znaš koliko konzerve dugo žive?

a šta ovdje radiš,dobiješ plaću 2500kn i nemaš para za struju koju ti proguta klima,ili nemaš za klimu,opet si na istom
Staro 06.06.2008., 23:44   #153
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
A vid ti malih ambicioznih srednjškolaca..svi će na FER.. Kako se meni taj faks zgadio..pa to je nešto..bili smo gore sa školon napravili đir po zgradi..
Bila je subota ujutro..kad sam vidio u predvorju dva lika kako igraju na neke Pokemon ili štaveć karte, to je bio prvi znak da nešto nije u redu..nakon po ure šetnje po toj zgradi i malo pričanja od strane dva studenta ..izrigao sam se zamalo..
Atmosfera mi je tako užasno štrebersko učmala, da mislim da bih se ubio da odem gore.. fuj
Odoh ja nekako završit malo FESBa, pa radit šta stignem..a na FER nebi išao da mi neko plaća...
Plus Zagreb, koji mi se kao grad gadi..jedina pozitivna strana je puno mjesta za izlazak.
zato ja i terma idemo na fer da malo dignemo atmosferu, kao i jos previse ekipe iz razreda.

Citiraj:
2. A gle ta ekipa je radila dok smo se mi zajebavali u britijama..

Nije sve tak bajno kao što se čini.
ekipa je radila jedan jedini predmet koji je najvjerojatnije rasturala dok ostale jebe se njima... imam frendova iz pete koji tako upadaju.

@TB: koje ti je to govno u avataru???
Staro 06.06.2008., 23:49   #154
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
zato ja i terma idemo na fer da malo dignemo atmosferu, kao i jos previse ekipe iz razreda.

ekipa je radila jedan jedini predmet koji je najvjerojatnije rasturala dok ostale jebe se njima... imam frendova iz pete koji tako upadaju.

@TB: koje ti je to govno u avataru???
svježe i domaće

što se tiče matematike u srednjoj školi,ja znam mac ljudi koji ni tablicu množenja neznaju a sve su apsolvirali i uredno školu završili
Staro 06.06.2008., 23:54   #155
borgy
kenova

borgy's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Ucenje konkretnog tehnickog (inzinjerskog) znanja rano u obrazovanju je po mom iskustvu los potez. Treba ici u sirinu dok se god moze, a onda se pri kraju faksa covjek lako specijalizira, jer se opcenita znanja jednom stecena isplacuju do kraja zivota i s njima se puno lakse stjecu prakticna.
Osim toga u taj cijeli sustav udjes kao jedna osoba a izadjes kao druga, te ne bi trebalo rano donosit ogranicavajuce odluke.

Zadnje izmijenjeno od: borgy. 07.06.2008. u 10:48.
borgy je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2008., 10:30   #156
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
svježe i domaće
dobro je, nema ga vise
Staro 07.06.2008., 20:51   #157
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Mogli bi mi PCEkspertovci u onaj neki kafić tamo koji ima na narodnjake malo , dok čekamo rezultate. Kladim se da će nas bit više neg na prošlim Žderonjama
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2008., 21:25   #158
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

narodnjake ne slusam... jbga.

Al da ko ekipa pce moze

inace, ja cu si kupit novu torbu na kojoj ce pisat De5tr0yer pa me nadite
Staro 07.06.2008., 21:45   #159
AiM
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
ja mislim da ti seres bezveze. zapravo siguran sam u to. i mioc i peta ce ti dati bolju podlogu iz matematike i veci dio gradiva fizike od tesla, ruđera i slicnih skola. isao sam na pripreme za fer i decki iz rudjera nisu znali neke osnovne gluposti, a frend koji ima 2 iz matematike u petoj je. jedino podrucje gdje su oni bili bolji od vecine iz pete je dio fizike vezan za struju. gledajuci prosle prijemne za fer, ja bi bio razocaran da ne rjesim bar 35 zadataka.
satovi informatike se ni u miocu ni u petoj ne svode na strebanje 1001 algoritma napamet, radi se pascal kao najjednostavniji jezik da svi skuze osnove logike u programiranju, a oni koje vise zanima i misle da ce im trebati mogu slobodno se aktivnije baviti time, i jedna i druga skola su redovito medju prvima na acsl-u i slicnim natjecanjima.
1. Idem na privatne pripreme + gradske. Ekipa iz pete dolazi i zna rjesavat zadatke ali ne tolko koliko ko mi kaj ciljamo na fer. Bolji smo od njih samo zato jer su štreberi koji nemaju blage veze s matematikom osim rjesavanja zadataka na pamet. Malo mu zadatak okrenes i nezna ga rjesiti. Za Reverse engineering nikada nisu ni čuli haha.

2. Imao sam prilike provesti tjedan dana ( i previše ak se mene pita) s tim top koderima na državnom. Prilikom putovanja ekipa se nije odvajala od laptopa već su se punih 10 sati natjecali ko će prije rješiti zadatke (koji su jebeno glupi,pathfiding algoritmi i tak to ..) . Reko oke ekipa se priprema ali kad smo se vraćali opet isto. Reko WTF ? .

Dodemo u hotel .. jebenica .. bazen,sauna,masaža,biljar, sta već.. Niko na bazenu (nas troje, ja + 2 ruđerovca). Svi sjede za kompovima i rješavaju zadatke... Ono prode natjecanje i imamo tri slobodna dana.. ekipa opet iste algoritme rjesava. Dodoh i pometem ih u svojoj kategoriji ( jedina koja nesto vrijedi ako se mene pita, a to su praktični radovi ilitiga programiranje na dijelu).

Na kraju je ispalo da sam se druzio jedino s ruđerovcima i nekim likovima iz osijeka koji su carevi, a peta se moze pod tome pokopat jer rjesavanje tih algoritama je programiranje ali ga nikako nemozes upotrijebiti u praksi. Sta ti znaci 1001 algoritam ak neznas povezati dva textboxa i button ( sto oni NEZNAJU )..Ovo je banalan primjer ali to je tako kod njih i svaka čast jednom liku iz MIOCA koji to zna ali to je samo jedan od njih svih. (LIK je imao dobre projekte ak se mene pita)
AiM je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2008., 23:08   #160
borgy
kenova

borgy's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
1. Idem na privatne pripreme + gradske. Ekipa iz pete dolazi i zna rjesavat zadatke ali ne tolko koliko ko mi kaj ciljamo na fer. Bolji smo od njih samo zato jer su štreberi koji nemaju blage veze s matematikom osim rjesavanja zadataka na pamet. Malo mu zadatak okrenes i nezna ga rjesiti. Za Reverse engineering nikada nisu ni čuli haha.

2. Imao sam prilike provesti tjedan dana ( i previše ak se mene pita) s tim top koderima na državnom. Prilikom putovanja ekipa se nije odvajala od laptopa već su se punih 10 sati natjecali ko će prije rješiti zadatke (koji su jebeno glupi,pathfiding algoritmi i tak to ..) . Reko oke ekipa se priprema ali kad smo se vraćali opet isto. Reko WTF ? .

Dodemo u hotel .. jebenica .. bazen,sauna,masaža,biljar, sta već.. Niko na bazenu (nas troje, ja + 2 ruđerovca). Svi sjede za kompovima i rješavaju zadatke... Ono prode natjecanje i imamo tri slobodna dana.. ekipa opet iste algoritme rjesava. Dodoh i pometem ih u svojoj kategoriji ( jedina koja nesto vrijedi ako se mene pita, a to su praktični radovi ilitiga programiranje na dijelu).

Na kraju je ispalo da sam se druzio jedino s ruđerovcima i nekim likovima iz osijeka koji su carevi, a peta se moze pod tome pokopat jer rjesavanje tih algoritama je programiranje ali ga nikako nemozes upotrijebiti u praksi. Sta ti znaci 1001 algoritam ak neznas povezati dva textboxa i button ( sto oni NEZNAJU )..Ovo je banalan primjer ali to je tako kod njih i svaka čast jednom liku iz MIOCA koji to zna ali to je samo jedan od njih svih. (LIK je imao dobre projekte ak se mene pita)
nema smisla ovo komentirat koliko je smjesno ali nisam mogao izdrzat. ocekuj grubi reality check uskoro... jer si potpuno odvojen od stvarnosti
borgy je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2008., 23:43   #161
Tomi_G
N%B

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:

Sad sam se zbog tebe morao logirati -.- Decko, daj se spusti na zemlju

1. Sumnjam da ti tako dobro ide matematika kad si uspio izracunati da je put na drzavno trajao 10 sati ( trajao je dapace < 5 )

2. Ako si vec toliko ogorcen sto nisi uspio upisati MIOC ili Petu, nemoj se sramotiti i takve ispade pisati na forumu. Toliko pljujes po natjecanju u programiranju, a da znas, svatko od ovih koji su bili na programiranju moze nauciti napraviti ovo sto ti radis, dok, sumnjam da ti mozes ista postici u konkurenciji s njima, koliko god se trudio

Mislim da te se sjecam sa smotre, hvalio si se nekim jadnim uploadom videa koji ustvari nije upload nego rucno mejlanje
Tomi_G je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2008., 02:13   #162
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
OK, gledam ova zadnja 3 posta i odmah sam se sjetio ovog.
Sve vodi prema tome, pa moram staviti, nek se modovi ne ljute.
http://www.youtube.com/watch?v=-xEzGIuY7kw

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2008., 02:21   #163
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Fight of the l33t g33ks. Uzas. Poslje budu svi zajedno na FERu radili aleju laptopa
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2008., 02:28   #164
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Fight of the l33t g33ks. Uzas. Poslje budu svi zajedno na FERu radili aleju laptopa
Uzeo mi riječi iz usta.
Staro 08.06.2008., 12:01   #165
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
prava ferovska ekipa
hebemu, na fesbu su uvik glavne teme bile ko moze vise popit i koga je odjebalo vise zena na studenskoj u sridu

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2008., 14:20   #166
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Citiraj:
Autor bobe Pregled postova
prava ferovska ekipa
hebemu, na fesbu su uvik glavne teme bile ko moze vise popit i koga je odjebalo vise zena na studenskoj u sridu
Sve više i više mi se sviđa FESB
Staro 08.06.2008., 14:24   #167
jajec
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
U obrtničku na bilo koju struku i možeš biti majstor od zanata.Ja završio za elektroinstalatera,a radim u tvornici vrata,s drvom xD
jajec je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2008., 14:29   #168
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor jajec Pregled postova
U obrtničku na bilo koju struku i možeš biti majstor od zanata.Ja završio za elektroinstalatera,a radim u tvornici vrata,s drvom xD
prekvalifikacija...
Staro 08.06.2008., 14:37   #169
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Treba odabrati takvu srednju da se što manje izgnjavi i da ide u smjeru u kojem čovjek oće radit...

Ako čovjek planira da što prije završi i da se zaposli sa relativno sigurnim poslom - neka obrtnička škola je majka, varioci, vodooinstalateri, plinoinstalateri, automehaničari ili sl se uvjek mogu zaposlit, ode se usput na neki tečajčić za instalaciju klima, cnetralnog ili sl i pokupi certifikat da se može bit ovlašteni serviser i ima praktički zagarantiran i posao i fuš hence love tolko kolko je spreman radit...
Naravno i vozačka dozvola sa C kategorijom je isto poželjna kad se steknu uvjeti da se može prevozit kaj treba i da se ima dodatna opcija za posao zlu netrebalo a ne troši puno vremena...

Ko oće na faks više manje je jasno kamo mora ić da bi do istoga stigao...
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na