|
![]() |
#151 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Dodje ti sa standardnim DSP, odnosno vech ga imash ![]() foo_dsp_std.dll
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 |
*
|
http://www.megaupload.com/?d=G45HBDMN evo to bi trebalo biti to, valjda ce sljakat sa tvojom verzijom f2k, moja je 0.9.3.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Moderator
|
Evo zashto nemash... nisi htio instalirati. http://img180.imageshack.us/img180/9739/foobarjn6.png
![]() |
#157 |
*
|
zanimljiv mi je taj foobar kao i "foobar zajednica", cini mi se da ima dosta ljudi kojima ne sluzi za slusanje muzike nego kao igracka... ali isto tako mi se cini da je sad dosta kompliciraniji nego kad sam ga poceo koristiti (a poceo sam dosta kasno, od 0.9., i trebalo mi je dosta da pohvatam stvari) i da se nije lako snaci u tome svemu... bas me zanima u kojem ce se smjeru razvijati, hoce li se poceti pojednostavljivati ili dalje komplicirati. hoce li prevelika kompliciranost odbijati nove korisnike do te mjere da zajednica u nedostatku svjeze krvi (i ideja) zamre? |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hehe, zanimljivo razmišljanje. Mene bi uvijek tjeralo dalje što kompliciranije razmišljanje, ali od nekud moraš početi, jel? Je, imaju cijeli forum onaj Hydrogen audio something, i predani su širenju riječi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
*
|
da, opet ne bi valjalo niti da od foobara naprave winamp...ovako ipak izlaze i novi plugini i nove ideje u vezi dizajna vjerojatno bi se masovnije koristio kada bi se dozvolilo raspacavanje *.cfg filea, ili kada bi se izumio nacin na koji se moze eksportirati cjelokupni izgled (115 stranica hydrogenaudia + 350 na neowinu pregledano u potrazi za *.fcs-ovima - tako mi i treba kad nisam naucio kod) |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ma meni je jedino nedostatak kod toga, kad ga "sredim" onako kako meni paše po mogućnostima i izgledu, onda mi dosta troši resurse što se tiče memorije i procesora. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Moderator
|
Ne znam o chemu govorite, pa nije neka strashna promjena ![]() http://img148.imageshack.us/img148/2...verzijaiz5.png (obavezno zumirajte do normalne velichine) Mozhete biti uvjereni da se u Winamp neche pretvoriti jer je Peter Pawlowski (autor) prije radio za njih pa zna shto ne zheli ![]()
![]() |
#162 |
*
|
costa: goood : @freek pa koliko ti trosi? meni trosi: kad ne svira u trayu (minimized) 1-2 mb kad ne svira full screen cca 10 mb svira full screen cca 5-12 mb svira u trayu 3-5 mb cpua trosi 0-2 (vecinom 0)... 5 playlista (1600, 900, 600, 4100, 20 stvari na njima) |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Premium
|
Kad je u trayu i svira onda 6-8MB Kad je otvoren i svira 20-35MB! zauzeće procesora kad svira varira između 7-25% Možda je neki plugin za problemom u njemu il nešto slično pošto nebi smjelo bit tako al ipak je: hitthewa Memorija i nije problem pošto imam 1GB, al *ebe me ovo zauzeće procesora |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
*
|
pogledaj malo ovaj topic 7. post ja sam isto imao takvih slicnih problema, rekao nema sanse da mi jede toliko resursa i micao "sumnjive" components...ne sjecam se koji je plugin vise bio u pitanju, ali rijesio sam evo mojih ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Isključite sve DSP plugine pa usporedite... (resampler je pogotovo 'opasan' za resurse) i ako možete koristite 'kernel streaming' za output (0% CPU)
![]() |
#169 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Imam pitanje u vezi shufflanja playliste. Shuffle bi trebao svirati svaki put neku drugu pjesmu, no kod mene kao da svira jednu odredjenu grupu pjesama iz playliste drugacijim redoslijedom (nekad se "ubaci" i neka druga pjesma, svake 2-3) - to me pomalo nervira. Ima li koji nacin da foobar izbroji koliko je puta koja pjesma svirana a ako je svirana vise puta od neke druge da je svira tek kasnije kad izjednaci broj sa tom drugom? Mislio sam sa Playlist Countom, ali ne znam kako ga pravilno iskoristiti, pa ako tko ima rjesenje, neka slobodno kaze : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
|
Evo liste malo očišćena al opet sve je isto. http://img167.imageshack.us/img167/6113/1lh6.gif http://img178.imageshack.us/img178/2388/2ls4.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
*
|
Citiraj:
kao sto je crn rekao pogledaj malo dsp plugine, mozda te hebe verzija nekog plugina (ne bi bilo lose da instaliras zadnju stabilnu verziju foobara, sa odgovarajucim pluginima)....a ako nista drugo probaj micati jedan po jedan plugin znam da nije bas neka pomoc, ali sa dosta tvojih plugina nemam iskustva pa ne mogu reci nesto određenije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OK; help!!!! Znate onaj zvuk koji proizvodi floppy disketa kad se očitava? E, taj mi zvuk proizvodi hard svaki put kad pokrenem neku pjesmu!!!! Jako se brinem, između ostaloga i zato što je taj hard Maxtorov, i na njemu je 120gb sve moje ljubavi ![]() Help.... molim vas....sve ću napravit da s eodužim... doći ću na žderonje... neću se žaliti što su mi sve pojeli... jest ću i pit u tišini... pliz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Zelio bih da mi lyricsi rade, medjutim usput sam si skurio kompletno album cover toolbar ![]() http://www.imagesforme.com/images/2577Clipboard02.png ak netko zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |