|
![]() |
#151 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#152 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
s time se moram složit ni ja nisam zadovoljan a vidiš kakav komp imam baš su pretjerali s neoptimizacijama,sjećam se kad je morrowind izašao nabacio sam si ge force3Ti500 sa 128mb i to je letilo,a grafika se baš ni nije toliko promjenila od morrowinda mislim jača je za nekih 50%,al sjetite se koja je bila razlika između daggerfalla i morrowinda
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Procitavsi sve ovo dolazim do zakljucka. Nije vrijedno mog vremena i mjesta na disku. Nedam im nofce dok ne optimiziraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
ok igrao sam igru 3 dana pa imam pravo da zatrazim pomoc ![]() samo par uvodnih rijeci. poceo sam igru sa desetak razlicitih likova nakon izlaska iz sewera. nakraju sam zakljucio da mi je najzanimljivije kad idem sa high elf i sa sve magic + speachcraft za major. iz razloga sto za razvoj lika moras koristiti iskljucivo skillove koje izaberes igra te doslovno prisiljava na roleplaying. veliki sam obozavatelj theifa ali nemam strpljenja se sneakati. jos bi to prezalio ali nepise koliko damagea cinim sa svim tim multiplayerima za napad iz sneaka ( backstab ) tako nemam na cemu likovati pa mi se tako i neigra kad neznam sto radi. ovako kad ga zapalim barem vidim da tinja pa znam da ga boli ![]() ok otkrio sam tajni prolaz u SIDEWAY CAVES to vam je napocetku pecina u desno. U cemu je tamo kvaka prosao sam skroz na drugu stranu. nisam nasao nikakav poseban item niti me itko specijalan napao osim nekih glupih impova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Trebalo bi dobro ic na tvojoj konfi... ![]() Evo, stavio ja jos 512 i ide super, naspram prije kad mi je svako malo štucalo i moral sam cekat po par sekundi da opet krene... Nego jel znate di ima jefinjare konja za kupit. ![]() Nemam para previse, krast necu jer me onda svi napadaju... Ili barem kak brzo pare zaradit?: bonker :
![]() |
![]() |
#157 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
"Pratio sam glavni quest...Izasao sam iz zatvora i otisao u Weynon Priory da odnesem Amulet of kings Jauffreu...On ti da quest (to je glavni quest) i ako pitas ostalu dvojicu u samostanu za assistance jedan od njih ti kaze da uzmes njegovog konja (tamo su jos dva-a mozes ih i ukrast ako zelis) ..." A u gradu pored konj kosta 2200... Citiraj:
Osim prodaje i skupljanja najveci izvor zarade su questovi... Nazalost igram prekratko da bi znao reci koji je dobro placen u samom pocetku! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
|
Našao sam problem sa igrom: leveli protivnika i njihova oprema ovise o levelu mog charactera. Dobre strane: lik ne može bit prejak i samim time je igra napetija. Loše: prelagana Arena, prenabrijana čudovišta, drumski razbojnici naoružani daedric oružjima koja su kao :rijetka, krađa nema puno smisla ako si nizak nivo, npr. jučer sam provalio u bogataševu kuću, lock level very hard, i u njegovoj škrinji nađem 15 gp i smrdljive blue suede shoes (volim Elvisa ali ne baš toliko). Ima da modam igru! Btw, link za modove: h**p://planetelderscrolls.gamespy.com/[/url] |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
luk et maj nju hors khm khm ovaj junikorn: [img=http://img356.imageshack.us/img356/4471/oblivion20060330213239320tw.th.jpg] [img=http://img227.imageshack.us/img227/5367/oblivion20060330213255431pj.th.jpg]
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Premium
|
Cool nego jel' se može nabost na taj rog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma, to sa konjinom su super-glupo napravili...uleti ti vuk i počne glodat nogu a ne možeš ga ni pipnut dok si na konju nego moraš sići dole???: baad : Blesavo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
|
Meni je osobno gluplji beggar sa silver daggerom, ili drumski razbojnik sa daedric swordom od 25k novaca. jedva čekam mod koji če unijet malo reda u kreaciju rijetkih itema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Sline mi cure citajuci vase postove i gledajuci slike : nuts : Evo ja sam skupio cak 30 eura u sitnishu,promjenim jos 100kn u eure i picim via trieste po igru : sweating : sweating Samo zbog igre idem ![]()
![]() |
#165 | |
Sruk
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Nije igra loša samo bi trebalo neke stvari dovesti u red... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
|
Da se razumijemo, igra mi je fenomenalna, ali potrebni su joj neki tweakovi, posebno vezani za scaling. Koliko sam shvatio, već ljudi rade na tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
M.U.P.
|
Katastrofa moram igrat na 640x480 sve isključeno i imam 17-40 fps-a ![]()
![]() |
#170 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ako si ga dobio rješavajući onaj quest o kojem je E.T pisao-trebao si uzeti onog smeđe-bijelog, on ne giba... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Ja sam se nadao da ce moc onako u punom trku opalit koju strijelu, zamahnut macem (buzdovanom), srusit nekoga s konjem - no hebiga ovako je konj samo prijevozno sredstvo... No dobro,nijedan drugi RPG uopce ti ne nudi mogucnost jahanja konja tako da cu im to oprostit... ![]() @Facelessone Eto ti na inicorna... Kud si tu ragu uzeo... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#174 | |
*
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ma unicorna sam našo slučajno kad sam šeto po mapi....čuvala su ga 3 minotaura a ja sam se samo zaletil i sjel na konja.........lodat cu save prije toga i ostavit malog konjica na miru nek se igra s minotaurima
![]() |
#177 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
jel to netko probal zavrtit na 7600gt još nisam nabavil pa me sam zanima kak bi mi to išlo na 1024*768 i sve živo na high ; jel bi zatrzalo? (mislim zbog proca...)
![]() |
#179 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
|
Hehe, naso konja za 500 zlatnika... ![]() Nije nekaj, brze nek pjeske. Nego meni znaju questovi zblokat... Npr. skupio sam one 4 knjige i odnio ih onom gusteru... Reko je da idem kod nekakve male "grobnice" ispred palace, dodem tam i nis... Pokaze se ona "rukica" da mogu nekaj napravit na toj grobnici, ali se nis ne desi kad stisnem...: bonker : Na kojem ste levelu i kak daleko ste dosli? Jel neko otisao kam dalje od ove zemlje na kojoj se krene? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|