Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.08.2005., 01:51   #151
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by s.u.l.e.l.u.s
Ma i bolje da ga ne napunimo,bolje je navijanje kad je manje ljudi.U derbijima je pol navijača ili turisti ili indijanci,koji samo bleje u prazno.ali šta je ona prva prošla tako blizu bugarima,ja nisam ni vidio jer mi je zabljesnulo i sav mi onaj dim ušo u facu,a poslje ju nisam više vidio,i dali je osim te 2 bilo više raketa ili ne????I kako je sve izgledalo na tv-u,ako je netko gledo
Zasto covjek ne bi sjedio i gledao utakmicu za koju je (pre)platio ulaznicu bez da mu dode neki ovakav "pravi" navijac i pocne soliti pamet...To ako ces ti skakati, pjevati i raditi sta zelis to je tvoj problem. Neki ljudi dodu na utakmicu jer zele da nesto vide a ne da misle hoce li na TV-u prikazati ono kad sam bio jako pametan i bacio baklju prema ljudima ne misleci pritom hocu li koga povrijediti vec uzivaju u gledanju sporta i nase Rijeke ma kako ona igrala, i isti razumiju da je poraz sastavni dio sporta a nece zbog toga raditi sranja nakon ili za vrijeme utakmice. Kada bi bilo vise ovih drugih mozda bi onda stadioni bili puniji. A izmedu mirnog i tolerantnog ozracja (neki ce reci utopija) na prepunom stadionu (jos veca utopija) gdje ce se pljeskom nagradivati svaki potez i seljacina koji ce ismijavati svoje igrace nakon svakog njihovog krivog poteza, glasnog navijanja i bakljade ja cu uvijek birati prvo!

Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 26.08.2005. u 02:17.
E.T. je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2005., 09:24   #152
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Originally posted by s.u.l.e.l.u.s
Bilo je slučejno,skrenula raketa Nije bila namjenjena njima,nego zrako i onda me frend pukne i skrene dole u trenutku izbacivanja,uzeo sam čahuru doma.A druga je odletila na sredinu terena,i pao mi komad baklje na glavu....
Ali ova prva stvarno nije bila namjerna.
I ti si sada neki jaki navijač i frajerčina!

Znaš kaj stari, da mi tvoja raketa padne u krugu od 10 metara od mog klinca kad ga vodim na tekmu, vjruj mi nalupal bi te ko zadnju pizdu!

Nemam ništa protiv baklji i pirotehnike, ali daj malo uključi mozak povremeno!!!
Oglas

Oglas
Staro 26.08.2005., 12:39   #153
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by E.T.
A izmedu mirnog i tolerantnog ozracja (neki ce reci utopija) na prepunom stadionu (jos veca utopija) gdje ce se pljeskom nagradivati svaki potez i seljacina koji ce ismijavati svoje igrace nakon svakog njihovog krivog poteza, glasnog navijanja i bakljade ja cu uvijek birati prvo!
U potpunosti se slažem...
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 26.08.2005., 15:22   #154
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Ej,sory s.u.l.e.l.u.s ali ja mislim da ti nemas vise 18godina da ga je...A takvih na zapadu ima malo puno previse.Prepotentni klinci koji misle da su vidjeli Boga i rade bespotrebne pizdarije,i ja sam imao 15,16,17 godina i isao na utakmice,ali uvijek bar malo ukljucis mozdak,bar malo. A iskreno sada vise nemam bas nekog velikog gusta za navijanje,navijam ali malo tek tako kada mi dode gust,sta sam zbog toga kreten? E pa onda neka bude sta vise kretena na stadionu.
Iskreno da se mene pita ja bi pola ljudi na zapadu nalupao po glavi,jer ono sta se radi su pizdraije i nemaju veze sda zdravim razumom i logikom.Ok na kraju tekme su ljudi uletili u teren to i nije neki bed,ali sta treba bacati baklje u teren!? i ono sta me zivcira je sta to rade klinci od 16-18 godina i misle da su face,a kada dodu kuci sa manji od "mekovog zrna" a tamo glume idiote...
Ma sve u svemu mi smo Balkanci koliko god mi sutjeli o tome...I jos me zivciraju komentari od ljudi na tekmi,pa to je jedan uzas,kada ih slusas mislis da su svi vrsni nogometasi. Prvo Krpan ne valja kada da gol je legenda i tako iz sekunde u sekundu...
BTW Ljudi uzivajte ja idem malo uciti mjerenja! Tko ide na Tehnicki fakultet u Rijeci zna o cemu pricam.Meden!
Staro 27.08.2005., 00:56   #155
s.u.l.e.l.u.s
Premium

s.u.l.e.l.u.s's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ovako kao što sam već bio napisao neki dan,da će bit baklji i ostalog i da nema veza sa navijanjem to je istina.Naime na baklje se je išlo samo zato da ježić plati kaznu!
s.u.l.e.l.u.s je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2005., 17:14   #156
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Slaven Belupo - Dinamo
Zagreb - Pula Staro češko
Hajduk - Cibalia
Kamen Ingrad - Međimurje
Varteks - Rijeka (ned 17:45)
Osijek - Inter (ned 19h)

Dakle-kakve su prognoze???

bdw-čujem da se Pletikosa vratia u Ajduk.
Patka ili...?
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2005., 17:19   #157
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Slaven dinamo 0:1
zagreb pula 2:1
ajduk cibalia 1:0 ili 1:1
Kamen međimurje 0:0 ili 1:1
Pletikosa se vratio u Ajduk:clap:
Sumljam da ce bit od velike pomoci
Mozda bi najeb malo manje od kobasicara da je on branio
Staro 27.08.2005., 17:39   #158
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by ZED-M
Mozda bi najeb malo manje od kobasicara da je on branio
Ma ne bi.
Nisu trebali prodati Veića-ulupali su pun kurac para na druge stvari a odjebali okosnicu momčadi.

Naši izgleda ipak prodaju Cesara, sve me strah kako će ta obrana poslje izgledati
Staro 27.08.2005., 18:16   #159
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Jelc

Naši izgleda ipak prodaju Cesara, sve me strah kako će ta obrana poslje izgledati
Ma jeb ja njih
Oce razje... i to malo kaj valja
BTW vodimo 1:0
Staro 27.08.2005., 18:25   #160
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Originally posted by ZED-M
Ma jeb ja njih
Oce razje... i to malo kaj valja
BTW vodimo 1:0
2:0 i sudac nam je oprostio penalčinu Turine
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.08.2005., 20:40   #161
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Zagreb-Pula 2:0
pas mater, da utakmice traju 80 minuta, Pula bi imala dvostruko više bodova na kontu....
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2005., 22:30   #162
Jelc
Super Moderators

Ajduk je jedva izvukao bod golom u 88 minuti...
Baš me zanima da kad će držati Ćiru na klupi.???
Najvjerovatnije do tekme sa Dinamom.

Ako pobjede-malo će im se dići rep pa Ćiro spasi guzicu, ako popuše mislim da Ćiro dobiva vritanjak
Staro 27.08.2005., 22:47   #163
Zond
Rabotnik
Moj komp

Citiraj:
Zasto covjek ne bi sjedio i gledao utakmicu za koju je (pre)platio ulaznicu bez da mu dode neki ovakav "pravi" navijac i pocne soliti pamet...To ako ces ti skakati, pjevati i raditi sta zelis to je tvoj problem. Neki ljudi dodu na utakmicu jer zele da nesto vide a ne da misle hoce li na TV-u prikazati ono kad sam bio jako pametan i bacio baklju prema ljudima ne misleci pritom hocu li koga povrijediti vec uzivaju u gledanju sporta i nase Rijeke ma kako ona igrala, i isti razumiju da je poraz sastavni dio sporta a nece zbog toga raditi sranja nakon ili za vrijeme utakmice. Kada bi bilo vise ovih drugih mozda bi onda stadioni bili puniji. A izmedu mirnog i tolerantnog ozracja (neki ce reci utopija) na prepunom stadionu (jos veca utopija) gdje ce se pljeskom nagradivati svaki potez i seljacina koji ce ismijavati svoje igrace nakon svakog njihovog krivog poteza, glasnog navijanja i bakljade ja cu uvijek birati prvo!

Oh sto se*em, jagode berem

Nebum se mjesao u rijecki zapad ali kod nas te "seljacine" prevale vise kilometara i potrose vise kuna nego ti ljubitelji nogometa i kokicari i slicni koji vise koriste tribinu da bi pokazali svoje cipelice od 1000 kuna. Cast istinskim ljubiteljima. Usput te seljacine isprate pljeskom svaki posteni potez i svako zalaganje na terenu ne ostane ne nagradjeno. Gracije, placipicke i drvene marije te ziherasi koje boli briga za klub dobiju svoju porciju rijeci.

I da ja kao seljacina biram svaki put i glasno navijanje i bakljadu i sve to jer to je pravi nogometni stimung a ne ono sa utakmice protiv Brazila.

A bogme i ja jagode berem.

U KC je seljacinama fakat bilo dobro..

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2005., 23:13   #164
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Citiraj:

Ako pobjede-malo će im se dići rep pa Ćiro spasi guzicu, ako popuše mislim da Ćiro dobiva vritanjak
Mos mislit da ce pobjedit
Bit ce sretni ak naprave polovicno bolji rezultat nek s kobasicarima
Staro 28.08.2005., 01:10   #165
Jelc
Super Moderators

Baš me zanima kak bu prošlo Varteks-Rijeka.
Staro 28.08.2005., 01:30   #166
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Citiraj:
Baš me zanima kak bu prošlo Varteks-Rijeka.
To bi trebala bit dobra tekma
Ipak dajem prednost rijeci, malo su se digli nakon litexa
BTW Citam na vecernjakovoj stranici izjave nakon danasnjih utakmica, kazu ovi odozdola da bi bilo ljepo da ih sameljemo jer dok se to ne desi, nebu se u Ajduku nis promjenilo : nono :
Staro 28.08.2005., 02:36   #167
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by Zond
Nebum se mjesao u rijecki zapad ali kod nas te "seljacine" prevale vise kilometara i potrose vise kuna nego ti ljubitelji nogometa i kokicari i slicni koji vise koriste tribinu da bi pokazali svoje cipelice od 1000 kuna.
Dali su to oni koji su, dok je Dinamo danas igrao, igrali nogomet iza tribine...

Citiraj:
I da ja kao seljacina biram svaki put i glasno navijanje i bakljadu i sve to jer to je pravi nogometni stimung a ne ono sa utakmice protiv Brazila.
Imas pravo na svoje misljenje...
Staro 28.08.2005., 13:13   #168
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Citiraj:
Oh sto se*em, jagode berem

Nebum se mjesao u rijecki zapad ali kod nas te "seljacine" prevale vise kilometara i potrose vise kuna nego ti ljubitelji nogometa i kokicari i slicni koji vise koriste tribinu da bi pokazali svoje cipelice od 1000 kuna. Cast istinskim ljubiteljima. Usput te seljacine isprate pljeskom svaki posteni potez i svako zalaganje na terenu ne ostane ne nagradjeno. Gracije, placipicke i drvene marije te ziherasi koje boli briga za klub dobiju svoju porciju rijeci.

A bogme i ja jagode berem.

U KC je seljacinama fakat bilo dobro..

Ja sam isto za bakljadu nije bed,neka se dimi neka gori zapad,ali sve u nekim granicam.Neces ako je tip ispod tebe sa djetetom palit baklju i vrtiti ju i dijetetu spaliti glavu,iako je on da je pametan ne bi se gurao medu navijace,al dobro...Nije bas neki dekor kada ti raketa leti prema glavi.Pitao bi te sta bi rekao da je tebe pogodila.cuj ti/vi potrosite brdo para na putovanja a ti drugi na neke robice,svatko ima svoje.Ali ti koji pokazuju cipelice na zapadu dosli su na krivo mjesto,jer od toga tamo nece imati korisiti,mislim da nema takvih koji dodu pokazati robicu i noce cipele.Iako ima ima ih jako malo.Bolje im je da sece po Capitanu ili Buldogu ili kako se vec ta mjesta zovu u ZGu.Ja kada idem na tekmu bacim stare trapke i tene,a kada idem u grad obucem cipele,sve ovisi o mjestu.Cuj "Gracije, placipicke i drvene marije te ziherasi" kako bis ti rekao svatko bi to drukcije definirao.Tebi je drvena marija onaj koji ne pali baklju ili ne navija,dok je drugom to normalno,svatko ima svoje misljenje kao sto je receno.
Nadam se barem bodu,iako uvijek odigramo dobro u Varazdinu...
Pa sta je ffalilo tekmi sa Brazilom!!??
Staro 28.08.2005., 13:19   #169
Zond
Rabotnik
Moj komp

Citiraj:
Dali su to oni koji su, dok je Dinamo danas igrao, igrali nogomet iza tribine...

Imas pravo na svoje misljenje...
Da to su oni koji su igrali nogomet iza tribine, koji su platili 30 kn kartu za kavez da bi bili pusteni na livadu.

Decki su igrali nogomet kakvih 10ak minuta, kakve to veze ima sa Dinamom?
(Inace nogomet je igran sa loptom koja je odletjela sa terena)

Zadnje izmijenjeno od: Zond. 28.08.2005. u 13:49.
Staro 28.08.2005., 13:20   #170
Zond
Rabotnik
Moj komp

Citiraj:
Originally posted by giga
Ja sam isto za bakljadu nije bed,neka se dimi neka gori zapad,ali sve u nekim granicam.Neces ako je tip ispod tebe sa djetetom palit baklju i vrtiti ju i dijetetu spaliti glavu,iako je on da je pametan ne bi se gurao medu navijace,al dobro...Nije bas neki dekor kada ti raketa leti prema glavi.Pitao bi te sta bi rekao da je tebe pogodila.cuj ti/vi potrosite brdo para na putovanja a ti drugi na neke robice,svatko ima svoje.Ali ti koji pokazuju cipelice na zapadu dosli su na krivo mjesto,jer od toga tamo nece imati korisiti,mislim da nema takvih koji dodu pokazati robicu i noce cipele.Iako ima ima ih jako malo.Bolje im je da sece po Capitanu ili Buldogu ili kako se vec ta mjesta zovu u ZGu.Ja kada idem na tekmu bacim stare trapke i tene,a kada idem u grad obucem cipele,sve ovisi o mjestu.Cuj "Gracije, placipicke i drvene marije te ziherasi" kako bis ti rekao svatko bi to drukcije definirao.Tebi je drvena marija onaj koji ne pali baklju ili ne navija,dok je drugom to normalno,svatko ima svoje misljenje kao sto je receno.
Nadam se barem bodu,iako uvijek odigramo dobro u Varazdinu...
Pa sta je ffalilo tekmi sa Brazilom!!??

Sto se tice drvenih marija i inih mislio sam na igrace

Staro 28.08.2005., 13:55   #171
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Aha,pa sto ne kazes,sto se sramis
A dobro oni stvarno ponekad zajebu,al cuj nije niti njima bas lako,cijelo djetinstvo posvetis treniranju za maticni klub,treninzi,pripreme i onda te jebu za pare.Pa vjeruj mi da i ja koji dolazim na Kantridu vec dugi niz godina(10-12god) i volim taj klub ponekad mi dode da ga posaljem u kurac zbog raznoraznih igrica i tudih pizdarija koji gledaju na svoj dep a ne na klub,a zamisli kako je onima koji igraju trce,lome se i poslije ti ovaj kaze sori jos nema para.
BTWPo meni Novakovica su trebali prodati,jer je to jedan od vecih transfra zadnjih par godina,iako bi nam tada falilo napadaca,ali...
Staro 28.08.2005., 14:40   #172
Zond
Rabotnik
Moj komp

Nisu ni oni cvijece, koliko njih jedva ceka da klisnu na kakve cajke gdje ce u zanosu trgati kosulju sa prsa i razbijati case o glavu i naravno odmah se vidi rezultat toga na terenu. Nisu svi ko' mladi Silvio Maric koji bi mogao cuclati do 3 ujutro i onda slijedece popodne biti najborbeniji na terenu

Staro 28.08.2005., 20:01   #173
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Citiraj:
Nisu ni oni cvijece, koliko njih jedva ceka da klisnu na kakve cajke gdje ce u zanosu trgati kosulju sa prsa i razbijati case o glavu i naravno odmah se vidi rezultat toga na terenu.
Jedan je Mitu Dumitru! (a ima on i drustvo)...ali sta jeje Mitu se stvarno trudio u Rijeci,sta me je iznenadilo.Mozda se trudio da sta prije ode,ali se trudio...
Varazdin:Varteks-Rijeka1-4...nije bas realan rezultat ali dobro. Rijeka je odigrala srednje do prvog gola,a onda je to bilo malo bolje.Jos uvijek nakon asistencije i gola tvrdim da je Krpan jako los,ali ide ga to je ocito.Malo su me izivcirali kreteni iz Varazdina koji su se opet okomili na jadnog Zilica,decko je sasvim ok i dobro brani.Jos uz to je imao asistenciju,ali koliko vidim na zapadu prevladava vise pljesak nego fuckanje Zilicu.A Scoria je smjesan sa izmjenama u 92minuti,jadan covijek se bez veze mora prljati...Sharbini hat-trick,svaka cast,napokon je Zekica poslao na klupu,di mu je i mjesto po igri u ovoj sezoni.Mislim da je bila vrlo dobra tekma u Varazdinu,a onaj konj (za Rijeku dobro) od Vukmana da sam mu ja trener ne bi igrao jos 5 tekmi zbog takve gluposti.Gura ocito igraca sa leda i napravi faul,sudac dosudi faul a on se buni i ko konj napuca loptu.Trebalo bi davati vise ovakvih kartona...
Staro 28.08.2005., 20:37   #174
Jelc
Super Moderators

Taman da nam se 99% momčadi ozljedi i popušimo (ha-ha ) opet smo prvi

Hvala riječani

Ja sam se nadao da če Rijeka isčupati barem bod, sva tri su mi popravila dan.

I još jedna

Staro 28.08.2005., 22:13   #175
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Citiraj:
Taman da nam se 99% momčadi ozljedi i popušimo (ha-ha ) opet smo prvi

Hvala riječani

Ja sam se nadao da če Rijeka isčupati barem bod, sva tri su mi popravila dan.

I još jedna

Molim i drugi put! A meni su popravila tjedan!
Eto i mi tebe castimo
Saljemo jednu i sudcu iz Koprivnice koji je to jako lijepo slozio da budete prvi prije derbija...
Dinamo-Hajduk,misljenja?
Ja mislim da se Cirotu mora negdje otvoriti,pa se nadam da ce se to dogoditi u Zagrebu...1-1 i svih vas castim
U nadi da mi necemo i treci put kiksati kuci protiv Slavena,sada su nas krenula gostovanja da bar igramo u Koprivnici
Staro 28.08.2005., 23:06   #176
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Citiraj:

Ja mislim da se Cirotu mora negdje otvoriti,pa se nadam da ce se to dogoditi u Zagrebu...1-1 i svih vas castim
Ma daj, ak mu se treba otovrit nek se otvori poslje derbija
Realno gledajuci, nemaju oni sta trazit u maksimiru s ovakvom igrom, i s obzirom na dinamovu
Staro 28.08.2005., 23:13   #177
Zond
Rabotnik
Moj komp

Citiraj:
Molim i drugi put! A meni su popravila tjedan!
Eto i mi tebe castimo
Saljemo jednu i sudcu iz Koprivnice koji je to jako lijepo slozio da budete prvi prije derbija...
Dinamo-Hajduk,misljenja?
U nadi da mi necemo i treci put kiksati kuci protiv Slavena,sada su nas krenula gostovanja da bar igramo u Koprivnici
Da da opet je sudac kriv, Slaven nije ni prismrdio Dinamu i pobjeda je 100% zasluzena.

Staro 29.08.2005., 00:33   #178
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Dinamo-Hajduk poslat ću post sa sjevera.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2005., 10:39   #179
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Citiraj:
Da da opet je sudac kriv, Slaven nije ni prismrdio Dinamu i pobjeda je 100% zasluzena.
A ne kazem da je sudac kriv,ali cuj kod 0-0 dvije sumnjive odluke iako mislim da je bar jedan bio penal ako ne i oba,ali dobro...to sta nije prismrdio nema nikakve veze sa ovim penalima,mozda da su zabili gol iz penala bi izgubili 1-10 a mozda bi bilo 1-0 tko ce ga znati,ali je cinjenica da je sudac pogrijesio...
Staro 29.08.2005., 11:33   #180
Zond
Rabotnik
Moj komp

Isto tako je bio penal i na Bosnjaku, pa eto ti 1:1

Iako nije bilo igre za umrijeti bili su bolji od Slavena u svakom pogledu

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori