|
![]() |
#151 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 26.08.2005. u 02:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Znaš kaj stari, da mi tvoja raketa padne u krugu od 10 metara od mog klinca kad ga vodim na tekmu, vjruj mi nalupal bi te ko zadnju pizdu! Nemam ništa protiv baklji i pirotehnike, ali daj malo uključi mozak povremeno!!! ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ej,sory s.u.l.e.l.u.s ali ja mislim da ti nemas vise 18godina da ga je...A takvih na zapadu ima malo puno previse.Prepotentni klinci koji misle da su vidjeli Boga i rade bespotrebne pizdarije,i ja sam imao 15,16,17 godina i isao na utakmice,ali uvijek bar malo ukljucis mozdak,bar malo. A iskreno sada vise nemam bas nekog velikog gusta za navijanje,navijam ali malo tek tako kada mi dode gust,sta sam zbog toga kreten? E pa onda neka bude sta vise kretena na stadionu. Iskreno da se mene pita ja bi pola ljudi na zapadu nalupao po glavi,jer ono sta se radi su pizdraije i nemaju veze sda zdravim razumom i logikom.Ok na kraju tekme su ljudi uletili u teren to i nije neki bed,ali sta treba bacati baklje u teren!? i ono sta me zivcira je sta to rade klinci od 16-18 godina i misle da su face,a kada dodu kuci sa manji od "mekovog zrna" a tamo glume idiote... Ma sve u svemu mi smo Balkanci koliko god mi sutjeli o tome...I jos me zivciraju komentari od ljudi na tekmi,pa to je jedan uzas,kada ih slusas mislis da su svi vrsni nogometasi. Prvo Krpan ne valja kada da gol je legenda i tako iz sekunde u sekundu... BTW Ljudi uzivajte ja idem malo uciti mjerenja! Tko ide na Tehnicki fakultet u Rijeci zna o cemu pricam.Meden!
![]() |
#155 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovako kao što sam već bio napisao neki dan,da će bit baklji i ostalog i da nema veza sa navijanjem to je istina.Naime na baklje se je išlo samo zato da ježić plati kaznu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Slaven Belupo - Dinamo Zagreb - Pula Staro češko Hajduk - Cibalia Kamen Ingrad - Međimurje Varteks - Rijeka (ned 17:45) Osijek - Inter (ned 19h) Dakle-kakve su prognoze??? bdw-čujem da se Pletikosa vratia u Ajduk. Patka ili...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Slaven dinamo 0:1 zagreb pula 2:1 ajduk cibalia 1:0 ili 1:1 Kamen međimurje 0:0 ili 1:1 Pletikosa se vratio u Ajduk:clap: Sumljam da ce bit od velike pomoci ![]() Mozda bi najeb malo manje od kobasicara da je on branio
![]() |
#158 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Nisu trebali prodati Veića-ulupali su pun kurac para na druge stvari a odjebali okosnicu momčadi. Naši izgleda ipak prodaju Cesara, sve me strah kako će ta obrana poslje izgledati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() ![]() Oce razje... i to malo kaj valja ![]() BTW vodimo 1:0
![]() |
![]() |
#160 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Zagreb-Pula 2:0 pas mater, da utakmice traju 80 minuta, Pula bi imala dvostruko više bodova na kontu.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Super Moderators
|
Ajduk je jedva izvukao bod golom u 88 minuti... Baš me zanima da kad će držati Ćiru na klupi.??? Najvjerovatnije do tekme sa Dinamom. Ako pobjede-malo će im se dići rep pa Ćiro spasi guzicu, ako popuše mislim da Ćiro dobiva vritanjak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Rabotnik
|
Citiraj:
Oh sto se*em, jagode berem ![]() Nebum se mjesao u rijecki zapad ali kod nas te "seljacine" prevale vise kilometara i potrose vise kuna nego ti ljubitelji nogometa i kokicari i slicni koji vise koriste tribinu da bi pokazali svoje cipelice od 1000 kuna. Cast istinskim ljubiteljima. Usput te seljacine isprate pljeskom svaki posteni potez i svako zalaganje na terenu ne ostane ne nagradjeno. Gracije, placipicke i drvene marije te ziherasi koje boli briga za klub dobiju svoju porciju rijeci. I da ja kao seljacina biram svaki put i glasno navijanje i bakljadu i sve to jer to je pravi nogometni stimung a ne ono sa utakmice protiv Brazila. A bogme i ja jagode berem. U KC je seljacinama fakat bilo dobro.. ![]()
![]() |
![]() |
#164 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Bit ce sretni ak naprave polovicno bolji rezultat nek s kobasicarima ![]()
![]() |
![]() |
#165 |
Super Moderators
|
Baš me zanima kak bu prošlo Varteks-Rijeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Ipak dajem prednost rijeci, malo su se digli nakon litexa BTW Citam na vecernjakovoj stranici izjave nakon danasnjih utakmica, kazu ovi odozdola da bi bilo ljepo da ih sameljemo jer dok se to ne desi, nebu se u Ajduku nis promjenilo ![]()
![]() |
![]() |
#167 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
Nadam se barem bodu,iako uvijek odigramo dobro u Varazdinu... Pa sta je ffalilo tekmi sa Brazilom!!??
![]() |
![]() |
#169 | |
Rabotnik
|
Citiraj:
Decki su igrali nogomet kakvih 10ak minuta, kakve to veze ima sa Dinamom? (Inace nogomet je igran sa loptom koja je odletjela sa terena) ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Zond. 28.08.2005. u 13:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Rabotnik
|
Citiraj:
Sto se tice drvenih marija i inih mislio sam na igrace ![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Tlacitelj i neznalica
|
Aha,pa sto ne kazes,sto se sramis ![]() A dobro oni stvarno ponekad zajebu,al cuj nije niti njima bas lako,cijelo djetinstvo posvetis treniranju za maticni klub,treninzi,pripreme i onda te jebu za pare.Pa vjeruj mi da i ja koji dolazim na Kantridu vec dugi niz godina(10-12god) i volim taj klub ponekad mi dode da ga posaljem u kurac zbog raznoraznih igrica i tudih pizdarija koji gledaju na svoj dep a ne na klub,a zamisli kako je onima koji igraju trce,lome se i poslije ti ovaj kaze sori jos nema para. BTWPo meni Novakovica su trebali prodati,jer je to jedan od vecih transfra zadnjih par godina,iako bi nam tada falilo napadaca,ali...
![]() |
#172 |
Rabotnik
|
Nisu ni oni cvijece, koliko njih jedva ceka da klisnu na kakve cajke gdje ce u zanosu trgati kosulju sa prsa i razbijati case o glavu i naravno odmah se vidi rezultat toga na terenu. Nisu svi ko' mladi Silvio Maric koji bi mogao cuclati do 3 ujutro i onda slijedece popodne biti najborbeniji na terenu ![]()
![]() |
#173 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() Varazdin:Varteks-Rijeka1-4...nije bas realan rezultat ali dobro. Rijeka je odigrala srednje do prvog gola,a onda je to bilo malo bolje.Jos uvijek nakon asistencije i gola tvrdim da je Krpan jako los,ali ide ga to je ocito.Malo su me izivcirali kreteni iz Varazdina koji su se opet okomili na jadnog Zilica,decko je sasvim ok i dobro brani.Jos uz to je imao asistenciju,ali koliko vidim na zapadu prevladava vise pljesak nego fuckanje Zilicu.A Scoria je smjesan sa izmjenama u 92minuti,jadan covijek se bez veze mora prljati...Sharbini hat-trick,svaka cast,napokon je Zekica poslao na klupu,di mu je i mjesto po igri u ovoj sezoni.Mislim da je bila vrlo dobra tekma u Varazdinu,a onaj konj (za Rijeku dobro) od Vukmana da sam mu ja trener ne bi igrao jos 5 tekmi zbog takve gluposti.Gura ocito igraca sa leda i napravi faul,sudac dosudi faul a on se buni i ko konj napuca loptu.Trebalo bi davati vise ovakvih kartona...
![]() |
![]() |
#174 |
Super Moderators
|
Taman da nam se 99% momčadi ozljedi i popušimo (ha-ha ![]() ![]() Hvala riječani ![]() ![]() Ja sam se nadao da če Rijeka isčupati barem bod, sva tri su mi popravila dan. ![]() I još jedna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() Eto i mi tebe castimo ![]() ![]() Saljemo jednu ![]() Dinamo-Hajduk,misljenja? Ja mislim da se Cirotu mora negdje otvoriti,pa se nadam da ce se to dogoditi u Zagrebu...1-1 i svih vas castim ![]() U nadi da mi necemo i treci put kiksati kuci protiv Slavena,sada su nas krenula gostovanja da bar igramo u Koprivnici ![]()
![]() |
![]() |
#176 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Realno gledajuci, nemaju oni sta trazit u maksimiru s ovakvom igrom, i s obzirom na dinamovu
![]() |
![]() |
#177 | |
Rabotnik
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#179 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#180 |
Rabotnik
|
Isto tako je bio penal i na Bosnjaku, pa eto ti 1:1 ![]() Iako nije bilo igre za umrijeti bili su bolji od Slavena u svakom pogledu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|