Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.04.2011., 22:13   #151
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
koliko komada nudiš ,koliko tražiš i gdje si ih kupio,jer ako se ispostave dobre (a u eneloop ne sumnjam) ,kupio bi si jedan set ,imam par pizdarija na punjive baterije

koliko sam shvatio(na par fotografskih foruma), 2000mah od eneloopa su vrlo kvalitetne ,razlika između njih i nekakvih jeftinijih ,a većih kapacitetom ,je jedino u početku...

jača bude duže držala ,do nekog određenog ciklusa (navode do cca. 25 punjenja) ,
nakon toga eneloop ih dere sve po punjivom kapacitetu.

logikom , možda manje drže ,ali puuuuno duže drže skoro 90% punjivog kapaciteta i manje se "prazne" tokom nekorištenja.
Staro 06.04.2011., 22:45   #152
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
kupio sam u instar informatika, 150kn, imam 3 komada viška, javi se na PM ako te zanima pa se dogovorimo.te moje su isto eneloop, al neke najnovije i 2500mAh imaju

Oglas
Staro 09.04.2011., 16:12   #153
Boskre
Premium
Moj komp

Boskre's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Pozdrav!
Stari mx 510 uredno odradio preko garancije (60mj) i još radi.
Gledam različite proizvođače miševa i nekako mi ovaj g700 zapeo za oko!
Čitam ovaj topic i tako mislim se da ga uzmem.
Pitanje glasi dali se teško naviknuti na 13 tipaka na njemu čini mi se nekako puno (obzirom sa kojeg miša prelazim na njega)?!
Boskre je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2011., 15:37   #154
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

kaj bi bilo teško naviknuti se,
problem je kaj već nakon evo 10 dana ,stalno u firmi pokušavam stisnut thumb gumbe na mišu koji ih nema (namjestio sam za word i excel-copy paste itd...)

ergonomski mi fenomenalno paše,nakon 4 vure L4D2 ,
nema umora niti bolova šake,što mi se znalo desit par puta sa G9 ,(a možda je da godine sustižu )
osim toga i nije baš da moraš koristit svih 13 tipki ,imaš dostupna 3 profila na kojima namještavaš funkcije za svaku tipku posebno.

ako imaš tih 600tinjak kn ,i odgovara ti wireless ,go for it

ja mu trenutno nemogu nać zamjerku...a pikiram ga već duugo
Staro 11.04.2011., 20:13   #155
Boskre
Premium
Moj komp

Boskre's Avatar

Citiraj:
Autor BSA Pregled postova
(a možda je da godine sustižu )
ako imaš tih 600tinjak kn ,i odgovara ti wireless ,go for it
ja mu trenutno nemogu nać zamjerku...a pikiram ga već duugo
Hehe za godine u osobnom slučaju se moram složiti (nemoj nikom reči da sam priznao)!
Onda g700 it is!
Nego ja cijelo vrijeme mislio da on ima 9 tipaka na boku kao razer kad ono...

Staro 12.04.2011., 20:01   #156
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ljudovi, počel me zahebavate, evo ovakvi su simptomi!
Lijevi klik jednom se registrira kao dva u 85% slučajeva, vrlo iritantno kod surfanja, jer mi prolikom svakog zatvaranja nekog taba on smanji cijeli window, pa onda nemrem nikaj hajlajtati jer mi se regaju dva klika pa se sve ono kaj hajlajtam automatski odhajlajta!
Uh lud sam, ali pošto se to ne događa u 100% situacija za sada ga još trpim, vidjet ću kako će to uznapredovati, pa ga onda reklamiram!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2011., 20:18   #157
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
probaj ga malo protresti lijevo-desno(i gore dolje), da nije mozda koje zrnce prsine ili sto uslo unutra pa te to zeza...
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2011., 20:46   #158
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

si siguran da je do miša?

probaj na drugom browseru ,nisi naveo koji koristiš.
eventualno probaj reinstall drivera ,ali mi se čini da bi mogao biti zreo za reklamaciju.
Staro 12.04.2011., 20:56   #159
Facelessone
Premium
Moj komp

Facelessone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Vrlo vjerojatno mu otišlo tipkalo od lijeve tipke. Za reklamaciju je to. Ako nemaš garanciju chipoteka po tipkalo i daš nekome da ti to prelemi.

AMD Ryzen 7 5700X
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
32GB (2x16GB) Fury Beast 3600MHz HX432C18FB2K2/16
MSI RX 6800XT GamingX Trio 16GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Logitech MX Master 3
Logitech MX Keys
Logitech Z2300
Dell U2715H
Iskon 300/100 Mbps

CPU Intel i7-4810MQ
VGA nVidia GT730M 1 GB
RAM DDR3 16 GB 1600 MHz
SSD 500 GB Sandisk Ultra
Display 15.5" 3K HD IPS 2880x1620
LTE Modem
DVD-RW
9 cell battery
Napajanje 135 W
Windows 10 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

AMD Ryzen 5 7640HS
AMD RadeonT 760M
14" 2,8K, 120Hz
16GB RAM
1TB HDD
Windows 11 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

Xpenology DVA1622 @ DSM 7.1.1-42962 Update 4
H110M-DGS
Intel i3-7100
8GB RAM DDR4
WD Red 8TB
WD Purple 4TB
Seagate IronWolf 3TB
Seagate SkyHawk 6TB
Nanoxia Deep Silence 4
Seasonic X650 SS-650KM Gold

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2011., 20:03   #160
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Citiraj:
si siguran da je do miša?

probaj na drugom browseru ,nisi naveo koji koristiš.
eventualno probaj reinstall drivera ,ali mi se čini da bi mogao biti zreo za reklamaciju.
Nema to veze sa browserom, surfanje sam naveo kao primjer, evo ti drugi primjer, kliknem da nešto zaokružim, recimo PhotoShop, želim nešto izdvojiti, klik i vučem kad ono sve se prekine i pokrene pet puta u razmaku od tih 5cm koje želim zaokružiti!
Kad sitsnem tipku ko sivonja i držim onda se ništa ne prekida, ALI kad pustim on registrira dva kilka i opet se sve što sam pokušao napraviti anulira!
Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
Vrlo vjerojatno mu otišlo tipkalo od lijeve tipke. Za reklamaciju je to. Ako nemaš garanciju chipoteka po tipkalo i daš nekome da ti to prelemi.
Imam garanciju, i probat ću kako sam rekao još malo izdržati, ali ako nebude došlo do poboljšanja ide na reklamaciju!
Za sada još uvijek zahebava!

RedGreenBlue
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.04.2011., 22:46   #161
SSpalato
Registered User

SSpalato's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
koliko komada nudiš ,koliko tražiš i gdje si ih kupio,jer ako se ispostave dobre (a u eneloop ne sumnjam) ,kupio bi si jedan set ,imam par pizdarija na punjive baterije

koliko sam shvatio(na par fotografskih foruma), 2000mah od eneloopa su vrlo kvalitetne ,razlika između njih i nekakvih jeftinijih ,a većih kapacitetom ,je jedino u početku...

jača bude duže držala ,do nekog određenog ciklusa (navode do cca. 25 punjenja) ,
nakon toga eneloop ih dere sve po punjivom kapacitetu.

logikom , možda manje drže ,ali puuuuno duže drže skoro 90% punjivog kapaciteta i manje se "prazne" tokom nekorištenja.
Eneloop punjive baterije sam vidio u Linksa...ali ne i cijene
SSpalato je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2011., 23:54   #162
stef_zg
Registered User
Moj komp

stef_zg's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor locks Pregled postova
Samo smijeh na ovo Očigledan Logi fan
I Ja sam Logi fan i baš zsto sam ono napisao jer mislim i dosadašnjeg rada s njem da mu se baterija prebrzo troši, ili mu je indikator u banani,jer kad mi počne treptat crvena dioda još ima podosta zalihe.
stef_zg je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2011., 08:45   #163
Boskre
Premium
Moj komp

Boskre's Avatar

Samo da javim onima koje bi moglo zanimati G700 iz osobnog iskustva same pohvale (preporuka imati 1-2 2500mah + punjive baterije sa strane )da posao ne trpi [igranje]!
Ergnomija za moju šaku 5+
Prešao sa MX-510 uredno odradio 6+ god kod mene!

Staro 07.05.2011., 13:10   #164
Radikal
Zlotvor
Moj komp

Radikal's Avatar

Datum registracije: May 2008
Kratak osvrt

Same pohvale za misa.

Igrom slucaja sam ga dobio na poklon iako sam i o njegovoj kupnji razmisljao pa je pogodak za 5+!
Za sada jedino sto mogu reci da sam jako zadovoljan udobnoscu, dodatne tipke super rade, lako ih je razlikovat zbog karakteristicnih oblika, lagano se pritisnu dok opet nije ih lako slucajno stisnut, taman kako spada, ne treba se navikavati jer su dosta diskrentne ukoliko ih ne koristite dok su lagane za nac ukoliko vam trebaju, nema pipkanja uokolo, sve je na dohvat ruke.

Kotacic je zakon, taman, ni pretezak za stisnut, ni pre lagan, nema tendenciju bjezanja u lijevu i desnu stranu na slucajni pritisak.

Napomena za ljude znojnih ruku:
Mis dobro lezi u ruci i kada se znoji, nije neki svemirski odlican grip ali ni ne klize u intenzivnim uzbudenjima u igranju.

Sve u svemu, jedina zamjerka koju imam (ne nije kabel koji je pre debel, niti baterija - iako bi obje stvari mogle biti mrvicu bolje ali to je vec stvar osobnih preferenci posto mi niti jedna ni druga ne smetaju) je to sto sam prije koristio simetricne miseve tj. zadnjih godina razer copperheada pa mi se sad desava da dijelom podlaktice vise struzem po podlozi misa zbog ergonomskog oblika g700, ruka mi se vise prislanja na vanjski rub podlaktice sto nakon nekog vremena igranja ili rada malo smeta (previse trenja pa imam osjecaj da po brusnom papiru povlacim ruku) no to nije bas i neka zamjerka na misa nego na moje drzanje istog i cisti period navikavanja (ako netko ima isti problem i rjesenje molim kontaktirajte me).

Eto, koliko sam uspio vidjeti, mis je u microline-u u njihovom iq-centru na zitnjaku 498 kn.
Mislim da je to dosta novaca ali isto tako g700 je zbilja odlican proizvod i necete pozaliti ako ga isprobate.

Sada samo moramo vidjeti kako ce se ponasati nakon dvije, tri godine koristenja. Zivi bili pa vidjeli!
Staro 10.08.2011., 14:38   #165
ferka1
Registered User

ferka1's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Evo ja sam od jucer postao ponosan vlasnik g700,i g 930 headseta,međutim ako netko igra ili koristi se s g 700 u codu 4 da mi se javi na pm jel imam nekih problema s njim,tj nikako nemogu pridobit tipke sve da rade u igri,pa eto malu pomoc ako moze...
ferka1 je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2011., 15:05   #166
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor ferka1 Pregled postova
Evo ja sam od jucer postao ponosan vlasnik g700,i g 930 headseta,međutim ako netko igra ili koristi se s g 700 u codu 4 da mi se javi na pm jel imam nekih problema s njim,tj nikako nemogu pridobit tipke sve da rade u igri,pa eto malu pomoc ako moze...
Imo sam i ja sličnih problema u BC2 (pogotovo ove tipke sa lijeve strane (G4-G7) i ove 3 gore kod Left Clicka

Uglavnom njih riješi preko Macro Managera

Postaviš Macro, i odeš na Buttons i staviš taj Macro na neku tipku koju želiš, radit će :P

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2011., 16:33   #167
ferka1
Registered User

ferka1's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Uspio slozit,hvala ti.....
ferka1 je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2011., 08:48   #168
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Pitanje za vlasnike : Jel gasite prekidac za misha (on/off s donje strane) po noci (ili kad je komp ugasen) ili ode sam u standby (kad nije na kabelu naravno). ?
Staro 27.10.2011., 09:04   #169
imik
Premium

imik's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Pitanje za vlasnike : Jel gasite prekidac za misha (on/off s donje strane) po noci (ili kad je komp ugasen) ili ode sam u standby (kad nije na kabelu naravno). ?
Ne.
imik je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2011., 09:48   #170
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Ne gasim jer ode sam u standby..
cim ti se lampice od baterije ugase znaci da je u standby-u
V.I.P je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2011., 09:49   #171
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Nisam ga jos "vozio" na bateriji duze od par minuta (jucer je tek stigo pa sam punio bateriju) pa pitam da znam za ubuduce .

thx
Staro 27.10.2011., 10:46   #172
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor V.I.P Pregled postova
Ne gasim jer ode sam u standby..
cim ti se lampice od baterije ugase znaci da je u standby-u
Ne bi reko.
Stavi na onaj performance mode ili kako se već zove (na poslu sam, a miš mi je kod kuće), i imaš tamo još dodatno za postavit koliko se sjećam kada da se miš gasi u standby.
Da prevedem - meni je stalno uključen game profil, i taj performance mode ili kakoveć, lampice od baterije se ugase vrlo brzo nakon pritiska na tipku za battery status, ali miš najnormalnije radi, a lampice baterije se upale ili kad je baterija prazna ili kad stisnem tipku da vidim status.

Btw, ja ga gasim po noći, jer tak i tak imam drugi miš za korištenje kad ne gejmam.
Staro 27.10.2011., 11:35   #173
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
tak i tak imam drugi miš za korištenje kad ne gejmam.
Staro 27.10.2011., 12:49   #174
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Zašto?
Znaš kako ću ti ja reći - svaka budala ima svoje veselje
Baterije na mk300 traju mjesecima, miš je super za svakodnevni rad (na računalu sam 15-16h svaki dan, što na laptopu što na kompu), a G700 sam uzeo prvenstveno zbog gaminga, i za to ga koristim i to je to.

Nisi odg. je li i kod tebe onako kako sam napisao kad staviš miš u performance mod? Zanima me baš.
Staro 27.10.2011., 14:48   #175
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
svaka budala ima svoje veselje
.
To sam ti ja mislio napisati odma ali nisam da ne ispadnem nekulturan

ovo za performance mod, kod mene je slozeno bas tako kao sta si napisao
Staro 27.10.2011., 14:55   #176
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Mislim da ovo odgovara na sva pitanja

To conserve battery power, your mouse goes into sleep mode when it's not being used. You can control how long it takes to enter sleep mode and how fast the mouse comes out of sleep mode by adjusting the Power Mode.

For the most responsive performance, select max gaming. In this mode, the mouse stays awake longer and wakes up faster. Note that this mode uses more power and your mouse battery will have to be recharged more often.

Normal gaming mode conserves energy during pauses for extended playing time in slower games.

Power saver mode maximizes battery life for general use like Web surfing and email.

Note that when your mouse is connected via the cable, the power mode will automatically switch to max gaming, regardless of the power mode setting in the active profile.

Ovo je samo C/P iz SetPoint-a pod battery/power mode/more info

Ja gasim switch svakom prilikom kada mi komp nije upaljen, dakle po noći, ali isto tako imam naviku gasiti ga i dok znam da me nebude za kompom dulje!
Mislim da je to samo stvar navike i pošto ovaj miš ima power sawing mode to je skoro pa nepotrebno

RedGreenBlue
Staro 06.11.2011., 14:44   #177
IcE2194
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Ekipa može mala pomoč... Jučer sam kupio G700 i imam jedan mali problem, nakon što ga spojim sa kom. ne mogu micati ikone po desktopu i ne mogu dodavati niti otvarati one nove kartice na google chromu kada kliknem na nju samo ih zatvori, igre se zatvaraju same od sebe i nisam mogao instalirati setpoint i kom. se svako malo zamrzne i onda moram otvarati taskmanager... Kad iskopčam miša svi ti problemi nestanu (tek onda sam mogao instalirati setpoint )! Imam win 7 64 bit, i5 2.6, ATI HD 5650 1GB, 4 GB DDR3 RAM... Zahvaljujem unaprijed na pomoči!!! Molim vas čim prije ako netko zna...
IcE2194 je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2011., 20:57   #178
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Probaj žicu staviti u drugi USB port na kompu, to je jednio što mi pada trenutno na pamet!
Sorry ako nisam od koristi, ali ovo što si opisao mi nema objašnjenja osim lošeg USB porta!

RedGreenBlue
Staro 10.11.2011., 22:43   #179
stef_zg
Registered User
Moj komp

stef_zg's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
pa kako mu mislis zamjeniti bateriju? mislim da su oni napravljeni da se mogu metnuti samo njihove baterije
Možeš staviti bilo koju ,samo da je NiMH.piše unutra na ležištu baterije.
stef_zg je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2011., 10:11   #180
BSA<AK-47>
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

tako je , idu bilo koje NiMH AA

dosta ljudi koristi
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=eneloop+xx

jedne od najkvalitetnijih punjivih baterija,dosta dugo drže veliki kapacitet ,
ja imam namjeru nabaviti koju ovih dana jer ,jer nakon godine dana korištenja originalna već lagano "posustaje" ,4-5 h gaminga i skoro prazna!
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno