|
![]() |
#151 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: n00b pitanje...
Citiraj:
![]() Za sve odgovore oko WoWa pogledaj www.worldofwar.net Odlična stranica na kojoj ti je sve objašnjeno. |
|
![]() |
![]() |
#152 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Re: n00b pitanje...
Citiraj:
upravo zbog toga kaj igra nije stresna mi je i super ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#154 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
#155 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
kretenizmu nema kraja. ekipa ako imate vremena skoknite do alt.games.warcarft grupe, tamo je jedan degenerik po imenu Mr blizzard otvorio ovaj topic *** the official "post your WoW account name and password on usenet" thread *** could you all please post your account names and passwords here on usenet please thanks, it will help us with the current server maintenace. i sada mu ljudi postaju username i password ![]() @Paske jel bi mogao saznati kod za macro, koji ce raditi isto sto i cosmosov. rijec je o ovome ja drzim CONTROL i dok je drzim bilo koju caroliju drugu izaberem bilo misem ili brojem da je bacim ravno na sebe znaci selfcast
#156 |
Premium
|
oso sam na newsgrupu i stvarno...ne mogu vjerovat...
#157 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
danas je pao Azuregos ,raid encounter boss u Azshari, nas 40 lvl 60 smo ga pola sata ubijali (prije toga 2 sata dok nismo skuzili kaok i gdje) samo da bi na kraju 2 tipa ninja lootala sve iteme (2 epic,2 rare, hrpa uncomona) zbog buga u master loot sistemu.Naravno tipovi su svima na ignore i sumnjam da c eikada igrati wow s drugim ljduima.
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
|
ma i vise nego jadno... nego ekipa, jel imate vi problema sa instancima?? Sta se taj server tolko cesto skrsiii??
#160 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
stalno se krsi kad sam isao u deadmines 4 puta bio je 2 puta skrsen, kad sam isao u gnomerang 4 puta isto 2 puta skrsen i tako...
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Yay napokon lvl 40 i pao je mount (makar sam se zaduzio 14 gp, al to nije sada bitno) , joj kako jedva cekam battlegrounds da napokon mogu klat aliene kako spada, danas su me tako raspizdili, gankali bar jedno sat vremena >< |
![]() |
![]() |
#163 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ako si ne dalje od 2 skoka wyvom - dolazim pedere koknuti ![]() |
|
![]() |
![]() |
#164 |
Lich
|
Posljednje sekunde Azuregosa
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
#165 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() @darth_maul: daj probaj negdje malo vecu sliku ![]() btw. ameri su poludili neko vrijeme je bilo prek 155 stranica ![]() |
|
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
|
Ajme to sam ceko koji lOL za prvi april ; ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ma ja već bio u Maraudonu., sa 42 lvl (to je bio opak powerleveling ![]() Sad naravno moram opet, kao 46 jer nisam sve završio. Totalno su cool oni slimeovi ![]() BTW Jučer sam vidio lika u Ironforgeu obučenog u Tuxedo Jacket, to vam je pravo pravcato odijelo. I nije mi htio reći odkud mu jer kako je rekao, nekim ljudima je pričao, pa su i drugi počeli to furati, a on želi biti unikat jer je to njegova furka. Sve u svemu svaka čast Blizzardu, jebeno dobra fora mi je bila kad sam vidio poslovnog čovjeka da se šeće na relaciji Auction House - Banka i misli si "Vidi sve ove barabe ovdje" ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
meni treba jos danas ili sutra pa cu napokon Lv40... pa da napokon dodje konjica i plate ![]()
#173 |
Premium
|
a evo jednog negativnog iskustva.... bido se za neke stvari, bidovi nisu prosli, pare dosle na mail(rijec je o 60 golda), pokliko sve i nisu sjele na racun... javio se GMovcima i rekli su mi mailom da ce mi mozda vratit...mozda nabim im ja mozda u nesto
#174 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Doduše - koliko vidim po Blizz forumima, nisi jedini. Kad im padne server, zna se zblesirati baza podataka, a gameri VESELIII - lol ![]() |
|
![]() |
![]() |
#178 |
Premium
|
pa ja sam se bido za neke stvari, bidovni nisu prosli i kad sam trebo skinut pare sa mailboxa...nisu se skinule, al zato mailovi jesu ![]() ...ma nek mi vrate i 50 bit cu sretan Al da im pas M moraju vise sredit situaciju sa serverima...ovaj moj al akir stvarno zna srat...
#180 |
Warcraft III TFT
|
Paske koji ti je nick? Da te kicknem iz gilda ako ne budes bio dobar ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|