|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ma da, i ja u stvari ne igram AA3, AA2 sam igrao aktivno, klanski, za mene najbolji FPS ikad. AA3 sam probao i odustao. Frend mi je rekao da se dosta popravio sa zadnjim patchem tako da sam ga instalirao prije desetak dana, ali ga nisam ni pokrenuo - još ![]()
![]() |
#152 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Istina stare verzije AA su bile zakon, 3.0 u odnosu na 2.xx je prevelika razlika u stilu igre. Usporedite samo Bridge mapu, stara verzija je baš bila strateška a nova mi više prevagne na FPS... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
sad nedavno ti je izašao patch od cca 2gb, 2 su nove mape i kolko sam igrao nisam primjetio neke bugove (ne igram baš u zadnje vrijeme zbog nedostatka vremena) |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Kako vama radi AA3? Meni na 1680x1050 ide oko 30 FPSa ali i padne povremeno pa mi je prilično trzavo. 9800GT @ OC, E2200 @ 3300? Procesor je zakucan na 100%, ali grafika nije prema CPU-Z i ne grije se kao u DiRT3 koji je puno više optereti. Mislin da je do CPUa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Igrao sam ja neko vrijeme. Kako su neke stvari poboljšali, neke stvari nedostaju iz AA2. Npr. dedicated medic. Otkad sam otkrio RO2, više gotovo da i ne palim AA3. Zadnje kaj sam igrao bilo je samo da isprobam 3.2 patch. Anti Aliasing još uvijek ne radi u igri, i jednostavno mi fali ono nešto što je AA2 imao. RO2 je trenutno najbolja igra takvog tipa, odnosno "simulacija" pucačine. EDIT: Dapače, ovaj nick vučem još od davnih dana prije 6-7 godina kad sam aktivno igrao AA2... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
3.0 sam probao, bio je uzasno usporen, trzao je, protivnike nisam raspoznavao, gameplay je bio nekako sugav, nije bilo Bordera kao u AA 2.6 ![]() Odustao sam od igre... AA 2.6 je bio zakon i igrao sam dok je bilo igraca, poslije 2.8.2 na kratko....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|