|
![]() |
#1742 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
a nije bas tak gabre...igro sam neki war bezvezni (8 mapa smo igrali 4vs4) s klanom ....jedini je uvjet bio da nitko nebude ispod 55-og levela....super je tak ...svaki lik ima neku prednost i nedostatak...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1743 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() me kuzim zakaj taj p90 ljudima smeta, jest da je na krace udaljenosti nenad***iv, ali s tim nis nemres pogodit na nekoj vecoj udaljenosti (a i ak uspijes ima premali damage pa ne ubijes) :P
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
.. uglavnom evo jen ljepi link de se moreju usporediti razno razne lige http://www.eurodomination.net/league_comparison.php
![]() |
![]() |
#1746 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pozdrav, kupio sam si original cd-key kako sačuvati rankove,classove i sve ostalo kad mijenjam cd-key?? da samo napravim backup profile-a,ili??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Magister Mundi sum!
|
ingame promeni cd-key i odmah se spoji na neki server .. dakle pod MP options unesi cd-key i onda u konzolu upisi connect 89.18.42.46:28960 ... rankovi bi ti trebali ostati sacuvani
![]() |
#1748 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Neznam meni osobno ovaj P90 uopce ne lezi, vise mi odgovara MP5... nekako mi se cini da prije padaju sa MP5 nego P90 ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam u procesu popunjavanja challenga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
more neko na pm jednostavnim rijecnikom objasnit kaj treba sacuvat kod reinstalacije winsa da ne s***em cinove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1751 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
U Call of Duty folderu, players, profiles, i to lijepo sve spremi nekamo na sigurno. onda lijepo zapiši na papir i cd-key koji koristiš. i onda kada instaliraš igricu, samo staviš opet onaj profiles folder i gotovo... To bi trebalo bit tako ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Moj frend ima problem sa CoD4 MPom. SP mu ide lijepo, no kada uđe u mp igra počne uzasno stekati, ide cak ispod 10fpsa! To nema veze sa grafikom jer mu ide isto i kada mu je 'sve na low'. Driveri su frški, a konfa je: Gainward Geforce 7900GS od 256mb Kingmax 800mhz x4 - prepoznaje 3.25 napajanje je Čiftek od 550W procesor Quad Q6600 @3.00ghz hvala na pomoci! btw. on ne igra sve na high, vec su detalji malo smanjeni tako da SP radi na 50ak FPSA... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Citiraj:
2. nek pogleda koji mu je ping servera na koje se spaja, a to može preko Xfire (nisam siguran da li smijem o ovome goovriti ili slijedi bannana), ako smijem onda će ti se lako moć pomoć Evo što ja mislim o ovoj igri. Moje mišljenje je dosta slično onome iz BUG-a, a oni ga ocjeniše sa "Najboljim FPS-om do dana današnjeg" i to sa 96/100 ![]() http://www.bug.hr/master/rec/ ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
jel zna mozda netko kako napraviti server za cod4??? ako da,dajte mi pls objasnite.... tj. dajte mi neki link na kojem piše i dal ako ja napravim server dal se onda meni troše mb samo zato jer drugi igraci igraju na mom serveru? uopce ne kuzim to,pa ako netko zna nesto vise o tome....pls objasnjenje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1755 | |
Moderator
|
Citiraj:
Drugo je da nemaš stalnu IP adresu i dovoljno veliki upload. Tak da server možeš napraviti samo za po doma u nekoj lan ili wlan mreži.
![]() |
![]() |
#1756 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Dok nismo imali servera mi smo sebi napravili jedan. to je 2 min posla,no posto je upload mal cim nas je vise od 6 na serveru ping podivlja od 100 pa nadalje . Ali taj server je sluzio eto sa odemo se malo zahebavat koji sat 2 dok nam host nepoludi i kaze da mu se neda igrat i ode surfat,onda nastaju lagovi. Druga stvar je ip koji ti se mijenja svaki put nakon 24h ili kad ti pukne veza ili ak se diskonektas /konektas. Znaaci neisplati ti se s tim zahebavat ak bas oces svoj server ima ih stvarno jako jeftini i peri do mile volje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
Banned, neopisivo
Datum registracije: Jan 2008
|
joooj ma da ne more pucat kroz sve zidove a radari i zracni napadi su samo za najbolje igrace kao nagrada |
![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Mali o SP-u U misiji u Černobilu Što napraviti nakon SPOILER SPACE (selektiraj tekst ispod) što ubijem sa onim veliko kalibarskim snajperom onog trgovca nukl. oružjem i helikopter? Spustim se dole konopom i moram doći do 600m udaljenog extraction pointa. Ali od onih neprijatelja se nemam niti gdje sakriti. Jel treba nabavit klasični automat ili se i dalje kao sniper skrivati pored njih? END SPOILER Možda još netko nije do ovdje došao pa eto da ne pokvarim gušt... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1761 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ja sam samo protrcao(ne znam ni sam kako, jer sam se na toj misiji mucio 1h). ubij 5-6 ispred sebe i onda samo shift i trci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1762 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pogi, ja sam to rješio tako da sam se zaletio do mjesta od kuda oni izviru i tamo sam ih jednog po jednog skidao sa nekim automatom. Dolazi ih puno manje tako! Kada dođe helić juriš po svog lika i ukrcaj se. Nego, moje pitanje... igram online (jučer tek počeo) i trenutno ne vidim zašto je bilo koja assault rifle bolja od one prve M16... Ono baš sam se nabrijao na dizanje rankova i dobivanje bar malo boljih oružja, ali nekak mi se čini da niti jedna nije baš bolja... ili sam nešto jako u krivu? (tek sam ih 3 otključao). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1763 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Kao sto si i sam rekao,tek si poceo ![]() Budes kasnije vidio..iako meni igra i ulogu na kom serveru igram,odnosno koji se mod vrti..jer mi je na hardcore modu,G3 puska zakon,dok mi na obicnom modu i nije bas nesto..tako da sve ovisi kako igras i gdje igras ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
SPOILER SPACE (selektiraj tekst ispod) Poslaži claymore ravno i ljevo i onda ostavi svog suigrača i otiđi skroz desno do one zgrade iza lunaparka i od tuda se brani - koristi snajp kad dolaze helikopterom i iz prolaza u sredini i nabavi si kalju za blisku borbu ako tko dođe do tebe - kad dođe helić moraš pokupit kompanjona i unesti ga unutra END SPOILER
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1766 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Ili pitaš kako ga ubiti - nanišaniš i pucaš....... morat ćeš par puta dok dobiješ osječaj za putanju.....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
![]() Ma ne nisi shvatio.Treba mi pomoć oko intela na toj misiji, ne znam gdje je.Jedan je na stepenicama u zgradi prije zadnje ali ne znam gdje je jos jedan.Pa ako si nasao sve,.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
mislim da pita gdje je intel(oni laptopi il sta vec) na mapi sa zarkhaevom! nemam pojma nisam ni ja nasao na toj mapi! ![]()
![]() |
#1770 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|