|
![]() |
#1741 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
kad se sjetim svega toga... ![]()
![]() |
#1742 | |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
e to je već korisna informacija...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1745 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja počeo igrati u Uni 13 nakon godinu i pol pauze kao i Fantom ![]() Već sam skoro zaboravio finte, ali se polako vraćam u igru.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#1747 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Nećem reći da me ne farmate ![]() Nick je: Scytheclaw, ali ono, nije mi ništa maštovitije palo na pamet, ali će poslužiti.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
u koji uni igras? ja sam u 13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
fleetsave? ima puno načina, ovisno o znanju i ranku ![]() najjednostavnije je poslati na nekog inaktivnog svu flotu, možda nešto i ubereš. ako imaš reciklere, šalješ sve skupa da vadi ruševine. ako imaš mjesec šalješ sa mjeseca. ma ima toga miljon... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1751 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Vidis vidis mogao bi i taj razvikani Ogame probati, nisam jos jer se bojim da cu se zakaciti ![]() Ako to sto znaci....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako imaš ekipu za igrat ,a i malo si onako. ne gine ti zaraza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma uvijek se nade ekipa za igranje, ako ne davit cu kompica ovoga Sir Mulich koji tvrdi da je dobar, pa ce i valjda udijeliti koji dobar savjet... ![]() Samo moram procitati ove postove ranije a nestignem da bar znam nesto prije nego sto pocnem... ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Danas od popodne ne mogu nista sa flotom raditi u FF-u,oznacim brodove,stisnem dalje i on me opet vrati na oznacavanje brodova što me IZLUĐUJE!!! U Operi radi normalno,u FF nisam ništa čačkao,ni jednu postavku promjenio,samo najednom neče. Jel se još nekome to dogodilo i kako to riješiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1762 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Meni se to isto dogodilo prije par dana, ko za vraga kad sam trebo bjezat s flotom 2min prije napada ![]() Joj taj zarazni oGame, toliko vremena potroši... ![]()
![]() |
![]() |
#1763 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#1765 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Ha mogli bi opet u uni14, kak bi rekli "just for old time sake"... Baš mi fali za***ancija sa crofire ekipom, ha Widow |
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa možemo i na org, nije bed |
![]() |
![]() |
![]() |
#1768 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Widowe i ti si meni u jaaako dobrom sjecanju ostao,rijesio mi se droge na duuuugo vremena.. ![]() A i ja sam dao svoj acc u uni 10,3 po floti i 10 po bodovima! Nedavno poceo na .orgu,UNI 32 i gledajte sta mi se danas tamo desili: http://board.ogame.org/thread.php?threadid=286324 Ovo je strasno! Ajde ako budete igrali na .orgu,ali kad pocne jesen negdje..javite..da li bi i ja mogao u savez..mislim da nisam bas neka n00bara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Da prenesem jednu tužnu vijest. Od SeXy MaCa sa Balkan OGame Foruma: Javljan vam tužnu vijest da je 15.07. u nedjelju na prometnici blizu Frankfurta u prometnoj nesreći poginuo naš kolega sa foruma i igre Itachi Sharingan (u ex-RL D.L. ) Itachi je trebao u utorak doć na upis na faks u Split. Kako me nije nazvao jer sam trebala s njim otići do faksa nazvala san ga na mob i dobila njegove starce i oni su mi rekli sta se desilo... Bio je igrač CroFirea. Moje saučešće njegovoj obitelji.
![]() |
#1770 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Ček malo pa on je snama igrao u crofireu?? namogu vjerovati, koji bed ![]() moja sučut Dario. Di mogu naći od crofire-a forum? dugo nisam bio gore pa me zanima kaj ima novoga. sad vidim da piše da je za***ancija..a ***ote za***ancije takve... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|