|
![]() |
#1711 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Probao vec 15 puta. Nije u tome stvar. Fakat neznam. ajde mi na PM molim te posalji TOCNO sto napravis od instalacije nadalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php - downlodaj pbsetup.exe Ako imaš updatean PB onda još i ovo: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsvcfaq.php U prvom dijelu tamo gdje piše here downloadaj pbsvc.exe - to je servis koji vozi PnkBstrA i PnkBstrB - i instaliraj ga. Imaš tamo i test services - sve ti mora biti zeleno da je u redu. Iako ti nekad napiše da je test uspješan u stvari je neuspješan ako je išta u crvenome.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1713 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Pa ***emu sve ovaj cod je nemoguć.. Ona usrana misija kad triba doć do LZ za 3 min... Pa ono je nemoguće napravit......njih je ,milijarde i tri min???????? ispizdija san.....pasmater kravu i sve
![]() |
#1715 |
JDM
|
Pa nemoras svakog ubit. Trci brate trci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#1719 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
lol fkt nemas srece ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
> new key! -->
Citiraj:
![]() Key word is-->> new key!
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1721 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
bladerunner - pa single player je lagan, nigdje nisam zapeo baš toliko da sam se iživcirao, a znate kako meni lako skoči tlak ![]() još par dana i vraćam se adsl-u i ukucavam svoj friško kupljeni Original CDKEY and the fun starts! samo moram pazit da ne pogubim rankove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1722 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
jedina stvar zbog koje me cod4 zivcira je taj njubovski GL a svaki njub igra s tim ......bog te ak neznate s drugim igrati ni nemojte (ne odnosi se na nikog iz ovog foruma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
što je GL? edit: Grenade launcher? zakon oruzje u kombinaciji... no rađe stavim kvalitetan nišan nego njega, ali zato stavim Perk da mogu nosit dva primary otuzja, i onda ga uvijek imam ne drugom oruzju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Prvi put sam naletio danas na lock on cheat ( aimbot se to zove valjda ). Lik me pogodi, a da me ni vidio nije, i to stalno, točno se vidi kak lik trči i samo mu se odjednom ciljnik zaključa na mene i bez preciznog ciljanja, jednim metkom sam dolje. Mislio sam da su to sredili još na početku, ali očito da ih još ima |
![]() |
![]() |
![]() |
#1726 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
a sa čime ti igraš? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
pregledao sam malo postove i cini mi se da nisam nigdje ovo vidjeo, pa eto da pokazem.. Ako je vec postano onda samo zanemarite! http://www.nextgenboards.com/vb/call...real-life.html Neznam kako vama ali meni je ovo totalno jezivo 8) B) Bilo bi fora paintball ovdje igrati !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1728 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nista drugo me ne zivcira niti airstrike ili helic tj. nista drugo osim gl jer smatram da je to stvarno najjadniji nacin igre nemojte se uvrjedit vi neki s foruma koji igrate s tim ![]() s kim ja igram m4 ili g3 (igram samo hardcore mod) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Meni GL rulez...cak imam jednu klasu na kojoj sam stavio overkill pa imam 2 weapona i na oba sam stavio GL :P Ali na hardcore modu mi je G3 najbolje oruzje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1730 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Premium
|
ajd da jos samo jedan u svakom timu ima gl ali kad ono od nijh 7-8 skoro svatko i onda se mozes j.... kempajte ako ocete ubite me 1000 puta ali normalnom igrom , aristrike , helic pa cak i bazooka (cak mi ona ne smeta) necu nista reci ali to .jeeeezzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
U svakom codu neko nađe pizdit na neko oružje. U cod1/uo ljudi se pjenili na thompson koji nema konkurencije na fajtu izbliza. U cod2 svi pizdili na rusku sprejalicu. U obadva coda zajedno svi pizde kad te neko skine snajperom. Moje mišljenje je, ak je oružje u igri, USE IT! Ili traži rifle only server. Inače, u cod4 koristim sva oružja, dosta zavisi od mape. Al najviše volim M14 i M4 s red dot. Od perkova, claymore, doubletap i poserem granatu kad riknem ![]()
![]() |
#1733 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
si ti možda onaj psyho iz g2topa ?
![]() |
#1734 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nije on iz g2topa ![]() kome smeta GL neka ide na pam server ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Za gl volim ga koliko ljudi skinem s njim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Što se GL tiče, ne volim ga, uopće, ali najgore mi je P90 sa double tap perkom, to mi je gore nego GL sa dvije cijevi ![]() Kak sam uzeo org khmm key, jelte, morao sam od ranka 1 ič i sad uredno igram sa GL, zašto? Eto ako se može birat zašto ne ![]() A one fore sa CBom da je tam to zabranjeno, moje mišljenje je da su oni skroz uništili MP sa svojim jadnim "konfigom od 2 perka". Ima ih tako puno da svako sebi prilagodi sebi način igre. Ali dobro to je druga priča. Dakle GL ako se može birat slobodno, ali definitivno gore od njega kako sam rekao je P90 + double tap perk.
![]() |
#1739 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma dobro jel itko koristi onaj bagavi Eavesdrop perk, inače nisam igrao nikad s tim egzotičnim perkovima, danas sam to išao isprovat i trebao bih čut kao enemy chat,međutim ništa.... čujem samo svoje čobane kako viču i zapomažu a tuđine ni mukajat... ![]()
![]() |
#1740 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
mislim da je to kad protivnicka ekipa ima teamchat preko mica i slusalica ukljucen pa mos cut ali nemoj me drzat za rijec... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|