|
![]() |
#1712 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja tako kupujem već jedno 5 godina, sve uredno za sada
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1713 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ma upravo gledam te primjerke s njuskala. Kao novi zapakirani, od 4000 do 4500kn, al koliko je sigurno to? Zanima me u slucaju one fore da nije ukradeno bla bla. Ako imam racun, uredjaj i kutiju, onda bi mi trebalo biti svejedno? Malo sam u strahu ,jer ipak je kod Iphonea pozanto to njegovo s Ilockom, i cloudom ili kak se to zove vec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja već godinama prodajem takve mobitele. Ako je mob zapakiran, znači da nije korišten pa nema ni iClouda ni sličnih gluposti. Garanciju ima od ISP-a tako da ne može biti čišće ni da hoćeš. Praktički kao da si ga sam kupio u prodavaonici uz nižu cijenu.
![]() |
#1716 | |
kripl. ing.
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Na kutiji ti je serijski broj, kutija bi morala biti vakumirana. Odeš tu: https://checkcoverage.apple.com/ Imaš i ovu foru za Activation Lock: http://www.idownloadblog.com/2017/03...support-pages/
![]() |
![]() |
#1717 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kupio sam iphone 7 iz vipa, neotvoren. Ne kuzim sta je ta fora s vakumiranom ambalazom. Kad pokidas najlon oko kutije ne cujem onaj woosh zvuk kao kad otvaram cajnu kobasicu u pravoj vakum ambalazi.
![]() |
![]() |
#1718 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
sve je to lutrija ![]() mozes ti kupit nov zapakiran sa racunom i da sve stima kod provjere IMEI-a, SN-a i da ti plavci svejedno dođu na vrata i uzmu mob, sve je moguće ![]() da se krivo ne shvati, kupovao sam takve i prek njuškala i prek ducana i nikad problema. To ti je ko da ti netko veli vozim auto vec 20 god i nikad nisam imao saobraćajku, pa ono, super za tebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Premium
|
Hvala svima na informacijama! Uglavnom volim čuti više mišljenja, pa po tome mi nekako lakše donijeti svoju odluku. Uglavno mbudem pogledao taj uređaj, ima jedna poslovnica/zalagaonica koja prodaje hrpu uređaja za ok novce, pa pogledam kod njih, čak imaju plaćanje na rate. Tak da idem u nabavku ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1721 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1722 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Oooo da , još bolja stvar da su likovi vakumirali 3G/3GS i prodavali pod novo. I uzimali za to po 1500+ $........ Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Uvijek možeš od prodavača tražiti na uvid račun i IMEI pa provjeriš jel to taj mobitel ili se taj koristi tj jel bio korišten ![]() Ako krene kenjat da neda da ove da one, lijepo mu se zahvališ. I naravno, mobitele kupovat od provjerenih trgovaca, a ne od ljudi koji hitno idu na operaciju rektuma. @mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#1724 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I da, kontaktirao sam 3 trgovca s njuskala, dva od njih imaju kao ducane i servise i nitko mi se ne javlja. -.-" Nije mi jasno koji vrag, imaju oglase, imaju brojeve, zovem, saljem poruke, i ili prekidaju ili se ne javljaju! Izgleda da cu cekat forum da se pojavi neki oglas, jer ovo je prestrasno -.-" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1726 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Takve odma prijavim kad ih vidim na njuški (jučer je bio iP 6s za 1800 kuna). Meni su sugrađani htjeli mobitele slat poštom nakon uplate. Mulj i talog društva. Prije smrti bi htio uživo sresti takvog njuškalo prevaranta, kao i kriptovirus kreatora... Ali dobro, iPhone ima najviše klonova i kopija, ali se i najlakše ustanovi autentičnost. Čak i kad se polovni kupuje. U zadnje vrijeme dućan broj 1, i samo provjereni selleri sa foruma i/ili na njuški. @mob |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Moja preporuka isto za ta 2 navedena brenda, ali ja bi ih narucio sa aliexpressa, jer tamo imas official njihove shopove, dok na ebayu imas dosta laznjaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1730 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Meni jucer stigao anker sa amazon.co.uk, 4 iq porta, za cca 10£, dolazi sa izmjenjivim plugom EU/UK Inace nemoras izvana uopce, mall.hr ima dobru ponudu aukeya i ankera, i links mislim ima anker takoder... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kaj fali Max Mobile ili sl. markama kaj se prodaju u HG spotu ili sl. ducanima ? Pred par mjeseci sam kupio tam punjac i kabel za sedmicu i radi bez greske.. Mislim da sam platio oko 100kn, Hg mi je bio najblizi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo da se javim, kupljen Iphone, platio ga 4400, upakiran i neotovren. Covjek prek firme kupio masu njih pa prodaje uredjaje. Imam racun i sve, tak da mi se cini da je genuine ![]() Sad jos nabavit neku maskicu, jer me strah da mi ispadne -.-" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nadam se da nije u pitanju ip7 32gb, osim ako nisu poskupjeli ![]() Hah, ovo sam mrzio dok sam kratko vrijeme imao ip7. Cijelo vrijeme sam imao filing da drzim novcanicu od 4 soma kn u ruci. Zanimljivo, zadnjih par androida koje sam platio po ~4 soma kn u trgovini mi nisu usadjivali taj filing jer jbga, na njuskalu i ovako ne vrijede ni blizu toliko (nosio ih bez maske). Ne znam, ali zanimljiv filing ![]()
![]() |
![]() |
#1734 | |
Premium
|
Citiraj:
Je, je, ip7 32gb je u pitanju... ali mi je bio najbolje sto sam mogao naci, sve sto je bilo iole ispod te cijene je bilo vec koristeno ili otvoreno, a novi bi me izasao oko 500kn vise od toga, tako da je ovo jos bilo ok ![]() Da, imam osjecaj da ce se raspuknuti ako ga malo jace odlozim na stol ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Premium
|
Novi iP će biti predstavljen slijedeći mjesec. Što se tiče iOS 11, ovdje imaš što će biti njegovi novi fičuri https://www.apple.com/hr/ios/ios-11-preview/
![]() |
#1737 |
Premium
|
bas cudno kak nema jos nikakve najave za event ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Premium
|
Glasine kažu da će iP8 imati 3Gb rama te 64, 128 i 256Gb interne meme. https://www.techtastic.nl/iphone-8/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|