|
![]() |
#1711 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Na svedskoj deklaraciji stoji origin: SG??? A uostalom paket je samo u tranzitu kroz svedsku tako da to bas nema veze. Netko tko se kuzi treba to sve provjeriti, bas nagadati nema smisla..
![]() |
#1712 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Prijatelj je dobio ovakve pošiljke: http://prntscr.com/1ninam Naljepnica s adresom skoro otpala, paket je otvaran i piše CARINA na selotejpu. Čak su mu i bateriju stavili u mobitel i valjda ga upalili jer je baterija došla u njemu a ne odvojeno. A dobro su se potrudili da pokušaju pogledati što piše ispod Švedske naljepnice ali nisu otkrili. Samo dva dana mu je zaglavilo u carini ali proslijedili su mu direkt i nije morao platiti ništa. Ovo nije najbolje no makar još ne naplaćuju ništa. A možda su mu samo otvorili jer je naručio dva mobitela u razmaku od 10min koja su zajedno stigla...
|
Oglas
|
|
![]() |
#1714 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Banggood - Švedska FTW!
Izvukah se ![]() ![]() Ispričavam se na "dizanju panike" ![]() "Suborci" slobodno refreshajte status ![]() NItko se nije odvazio na kupovinu thl w8+ za 180$. ? |
![]() |
![]() |
#1717 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Po vama od ova dva, sto je mudrije odabrati: Jiayu g3s ili Thl w8+? |
![]() |
![]() |
#1719 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Mate81: Baš sam se iznenadio koliko youtube videa ima sa "Screen problem Jiayu g3s" i koliko njima je to pocrkavalo. THL w8+ je veći ali nema gorillu. Što misliš o Ioceanu x7 turbo? Za 206$, 1,5ghz procesor a sve ostalo isto... Isto je jako lijep i brojni ga hvale...
#1720 |
Registered User
|
Hmm..vidis, to nisam vidio za g3s.. Ma evo gledam ovaj thl w8+ na akciji, a vec dugo mjerkam iocean i on mi se cini bas sigurica...ma pogubio sam se u trazenju mobitela hehehe.. Od šume ne vidim drvo...a tu sam negdi do te cifre od 200 dolara.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1721 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Cubot GT99 flash
Posto moj Cubot i dalje stoji sa neispravnim displayom (ili graficka, sto vec). Poslao sam u subotu mail na banggood customer service i direktno Cubotu. Banggood je odgovorio da posaljem video i fotku problema, pa da ce njihovi tehnicari pogledati. Danas i dalje nema odgovora, jos sutra cekam pa mislim pokrenut dispute na paypalu za povrat novca (ili sto vec, nisam to nikad radio, ideje?) Cubot je poslao mail sa linkom za skinut novi software i uputama kako flashat. Flashao sam novi software, ali naravno, nema promjene. |
![]() |
![]() |
#1723 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Banggoodov odgovor se čeka oko 3 dana no uvijek je kvalitetan i nastoje riješiti problem. Razorinc tebi je problem s Jiayu G3S? Nisi rekao kakav problem imaš ni zašto želiš povrat novca.... Nekada se zna dogoditi da korisnik laže da ima problem, sve kako bi mu se vratio novac. Zato se zahtjeva video i moraš se malo strpiti dok ne dobiješ odgovor. Renesis ti si mislio da ti vrate novac a da zadržiš mobitel ili da im pošalješ mobitel i da ti ga zamijene/poprave ili što? Ovo prvo nije baš moguće. Na xyz kineskom forumu nekima je mobitel pao i pitali su koliko novi ekran košta, odgovoreno je 57 yuana i da se kontaktira support.
#1724 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja zelim mobitel koji radi, bez da moram trositi dodatne novce na popravak. Dobili su i sliku mobitela sa problemom, sliku paketa i video. Dakle, sve fino i uredno da vide da to je njihov mobitel koji ne radi. |
![]() |
![]() |
#1725 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1726 |
Registered User
|
U isto vrijeme sam otvorio dispute na paypalu i poslao pitanje preko gmaila, evo što su mi odgovorili preko gmaila: "I am sorry to tell you that the replacement time is exceed. And now it is in warranty time. Dear customer, could you please tell me the problem happened when you received the phone? Or it happened when you using it? Is it a possible way? we send a screen protector to you and you take it to repair. the repair fee you undertake." A ovo je bio zadnji odgovor preko paypala nakon što sam im poslao video preblema: "Thanks for your kind cooperation. Our technical staff will give a reasonable resolution early." Inače imam problema s Jiayu g3s, dobio je bijele linije po ekranu... |
![]() |
![]() |
#1727 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Možeš li reći razorinc u čemu je problem, ekran, što? A inače ne računa se da je isto, da je mobitel došao s problemom ili je problem nastao. Jer je nekome ekran mogao pasti s 30cm visine, nema fizičkih oštećenja ali ekran ne radi najbolje... zato nije isto
#1728 |
Registered User
|
Evo problem je otprilike ovakav: http://youtu.be/uqB_lrJhORQ Bijele linije po ekranu... Stvar je u tome da je očito problem u hardweru i samom Jiayu, nekome je takav došao, nekome je radio par dana ko meni... |
![]() |
![]() |
#1730 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ali ako ovi s banggooda reču da pošalješ natrag mobitel morat ćeš ga poslati i u tome slučaju te paypal neće zaštiti, mene jedan kinez zajebal tako naručo sam jedan proizvod više komada došlo 4 su radila ok jedan s greškom rekao da ako ga pošaljem natrag će mi ga zamijeniti nije mi htio niti spustiti cijenu tj nudio mi je 2-3 dolara da mi vrati, nisam slao natrag jer mi se nije isplatilo, zato bolje riješi to direk s prodavačem jer ako prodavač napiše da moraš vratiti mobitel morat ćeš poslati paypalu dokaz slanja tj račun mislim da je tako nekako išlo. |
![]() |
![]() |
#1731 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Pa naravno da moras slati, ne kuzim koja bi bila alternativa? |
![]() |
![]() |
#1732 |
Registered User
|
Baš me neide.. nedavno sam imao sličan problem, naručio sam motorolu iz sad-a, stigla je s neispravnim touchscreenom... nakon dugih pregovora i navlačenja, trajalo je skoro 2 mjeseca, poslao sam telefon njima a oni su mi vratili punu plaćenu cijenu uređaja bez troškova shippinga... |
![]() |
![]() |
#1734 |
Premium
|
Bas sam se nadao da cu barem jednom stavit bubu u uho ![]() Ako se radi o debitnoj kartici PP konverzija je daleko skuplja, a recimo na bangu sam ustedio nekoliko kunica kada sam promjenio valutu placanja u euro - manja je postotna razlika u odnosu na tecajeve(srednji-prodajni). |
![]() |
![]() |
#1735 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
ma već se vrpoljim ko mlada mjesec dana sa odabirom čajniza, otkako mi je riknuo Nexus S. ovo je uletilo ko naručeno, specke i cijena taman. sad čekam da me pokenja negdje, kak mi to obično u životu ide ![]() master, kliknul da mi zaračunaju u dolarima prodavača. inače je skoro 6 krznatih dolar preko PP konverzije. |
![]() |
![]() |
#1736 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
I Clifton što si naručio? Vidim da si linkao Red Rice koji je navodno dostupan na nekoj stranici i to me podsjetilo na članak u 24 sata gdje kažu da je Xiami u Kini popularniji od Appleovog Iphonea
#1737 |
humanoid carbon unit
|
thl w8+. da, linkao sam coconutu sa minideala gdje je krenuo u prodaju, ali samo za kinesku mrežu. jučer naletio na modaco forumu na glasine da dolazi i WCDMA verzija RRa, moglo bi bit belaja samo takvog. pogotovo ako bude išao za cijenu kineskog. meni se više nije dalo čekat, zato sam i naskočio na ovaj deal sa antelifea. |
![]() |
![]() |
#1738 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Ako bude po cijeni kineskog od 130$ onda je stvarno super http://www.gizchina.com/2013/08/22/w...cdma-networks/ Po novostima, bijela verzija će podržavati naš 3G ali ne piše cijena. Iako svugdje se prodaje po $200 a ne $130 kako je najavljeno. Ako dođe, uzimam ga.
#1739 |
humanoid carbon unit
|
130 baksa je nedostižan san, bojimse. TDSDMA je na minidealu 199$. tako da će vjerojatno i WCDMA, ako ne i više. http://www.minideal.net/xiaomi-hongm...apacitive.html al svejedno, za tu lovu je odličan mob. |
![]() |
![]() |
#1740 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|