|
![]() |
#1712 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ma znam da se sve baterije sada smiju puniti kad god se požele, jer nemaju memorijskih efekata, ali ja volim puniti kada je baterija pri kraju. Usput, fora mi je opcija kad spremam kontakte, nudi mi dali ih želim na M$ račun ili na GMail račun spremiti - uvjek ih spremam u GMail, jer volim kada mogu preko PC-a urediti kontakt, dodati adresu, sliku, fiksni telefon itd. Sad me samo zanima, dali WP8 prati moje izmjene na GMail-u, i dali ih onda on sinkronizira na mobitelu i na SkyDrive? I dali se negdje na SkyDriveu mogu uređivati kontakti također? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1713 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() evo malo teksta ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=200745 Zadnje izmijenjeno od: domis. 18.08.2013. u 11:35. |
|
![]() |
![]() |
#1715 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
naravno da mozes, cak je bolje rijeseno nego gmail-u jer mozes linkat kontakte sa outlook-a, gmail-a, facebook-a, twitter-a, linkdin-a i skype-a u jedan kontakt. da nemas jednu te istu osobu par puta u imeniku (naravno, isto mozes napravit i na telefonu), sve sto napravis na telefonu se sinkronizira na outlook.com i obrnuto ![]() odes na www.outlook.com ili www.skydrive.com, logiras se i u gornjem ljevom kutu se saltas izmedju outlook.com-a, osoba, kalendara i skydrive-a ![]() |
![]() |
![]() |
#1716 | |
Banned
|
Citiraj:
se već Lumia 620 isplatiti. Htio sam kupiti Lumiu 820, ali nisam želio riskirati toliko novca, s obzirom da nisam znao koliko će mi se svidjeti platforma. Android me ubijao sa štekanjima, rušenjima, ali je bio otvoren i bilo je dosta aplikacija (i bar isto toliko nepotorebnih koliko i korisnih), ali si mogao naći gusarsku verziju određenih appova i probati da vidiš dali se isplati kupiti. E super, to sam želio čuti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1717 |
Registered User
|
Ako netko ima iskustva s Nokia Play To aplikacijom (spajanje na DLNA Smart TV - u mojem slučaju Panasonic ST50) zanimala bi me kvaliteta prikaza HD videa snimljenog mobitelom i ostala reprodukcija videa. Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 18.08.2013. u 12:23. |
![]() |
![]() |
#1718 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Kvaliteta mi se cinila jako dobra ali nisam na to pretjerano obracao pozornost tako da nisam 100% siguran u to. |
|
![]() |
![]() |
#1719 |
Registered User
|
thx za info ![]() edit: u igri ostali Lumia 920 i HTC One. Lagano naginjem HTC-u ali ako bude puno android mušica (o njima znam samo s neta jer je prvi smartpnone), u oglas i Nokia. Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 18.08.2013. u 21:48. |
![]() |
![]() |
#1720 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Opera Mini najavljena za WP8 (datum izlaska nepoznat) ![]() http://www.phonearena.com/news/Opera...e-soon_id46529 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1721 | |
Premium
|
Citiraj:
S druge strane malo sam se igrao sa HTC One i to mi je definitivno najljepsi mobitel trenutno u prodaji, a i koliko sam vidio radi vrlo ljepo cak mi je i taj sense 5 HTC-ov sasvim ok. Inace mi je i htc sense i ono samsungovo smece od touchwiz ili kako se vec zove skina islo zesce na zivce, ali ova zadnja revizija sensa radi super. Ako ti kamera i office nije neka bitna stavka, a barem toleriras android onda mislim da ce ti HTC One biti odličan izbor. |
|
![]() |
![]() |
#1722 |
Registered User
|
Ovo je prvi smartphone tako da nemam nekih posebnih preferencija po pitanju OS-a. Korištenje će uglavnom uključivati email, multimediju, kameru (slike + video), internet i možda povremeno gaming. Za office ima napisa da bi iduće godine trebao stići i na android i IOS platformu. Po danu, izgleda da kamera i nije nešto posebno al ajd, neće bit dealbreaker (navodno je snimanje fullHD videa jako dobro). Uglavnom, u Vip-u imaju popust na pretplatu, pa se, ako se prenese broj do 31.08., kod izabira opcije dobije 50% popusta mjesečno u trajanju 2 godine (250 kn umjesto 450 kn) tako da ću to vjerojatno iskoristit. Minus za WP8 je što na tom OS-u (zasad) neću moći koristiti internet bankarstvo. E za android, ne znam, vidjet ćemo, probao sam malo HTC One i Sense radi dosta fluidno, čini mi se brži od Samsunga. |
![]() |
![]() |
#1723 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1724 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo problema s kamerom nakon Ambera http://wmpoweruser.com/nokia-pro-cam...on-the-nl-920/
#1725 |
Premium
|
to nisu problemi s kamerom nego s aplikacijom zvanom Nokia Pro Camera na automatskim postavkama, sa defaultnom camerom normalno slika kao što je vidljivo iz samog članka. ps. ti namjerno pokušavaš trollati ili flejmati sve što nije "android naš svagdašnji"? |
![]() |
![]() |
#1726 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Isti qrac je li kamera ili aplikacija za kameru kad je rezultat isti - žutilo na slikama. Gdje sam ja napisao nešto loše o WP8 osim da je to nedovršeni OS i da zbog toga ne bi uzeo WP8 mob? ![]() Da sam zaluđen droidom, nisam. I on ima felera, ali u svakom slučaju manje od WP-a. Mene ljuti što moćna M$ mašinerija koja ima iskustva i na desktop i na mobile polju (Windows Mobile jelte), nije u stanju napraviti pošten OS i mjesto da OS ide napriijed s novim mogućnostima, oni samo ispravljaju greške prethodnih verzija. Sory, ali to za mene nije napredak. Ono što priznajem je činjenica da WP za ugodan rad zahtjeva daleko manje resursa od droida i tu mu skidam kapu.
#1727 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1731 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Rekao bih prije da je neki hardwerski bug ili se mob samo zblesirao, nisam to vidio ni na WP7 ni na WP8 nikad, a imam i jedne i druge mobove u kući praktički od kad su i jedan i drugi sustav došli. |
![]() |
![]() |
#1735 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Stigla lumia 925 u vip. http://webshop.vip.hr/private/Mobiln...iscountTN=true
#1736 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1738 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Nokia Amber na L620, svi apps sa L1020 ferceraju (sto se tice nokia apps). Nisam primjetio puno ubrzanja kako pisu po forumima, a iskreno nekada covjek zaboravi (na X7 mi je to bilo normalno) koliko glance godi. P.S Imao sam prije problema sa L620 kada stavim na ravnu povrsinu ne radi touch najbolje sada rijeseno. Zadnje izmijenjeno od: seno. 21.08.2013. u 15:55. |
![]() |
![]() |
#1740 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
PC: 059S2G1 SW: 3046.0000.1329.2002 |
![]() |
|
|
Oglas
|