|
![]() |
#1682 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ja imam ovaj: 059S2G1 RM-846 VAR EU-HUNGARY AL BA BG CY CZ+ AV Za vipnet croatia postoji a tele2 ne ... možda je ovaj moj generic za našu regiju??? |
|
![]() |
![]() |
#1683 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
L825 - quad core, 5.2" http://www.unwiredview.com/2013/08/1...ore-processor/
#1685 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#1688 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
opet rat između googlea i MS nakon što je MS napravio app u suradnji s googleom po googlovim prohtjevima opet google je zablokirao appp koja je sad neupotrebljiva ... nemojte updatejtat ako niste ... bar dok se ovo ne riješi! http://www.wpcentral.com/official-yo...blocked-google |
![]() |
![]() |
#1689 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#1690 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
GDR2 je napokon bez kemijanja dostupan za 820. Pokrenite NSU i ponudit će vam update. Oznake firmwarea su 3047.0000.1328.3002 i 3003. Možda još poneki, ovisi o product codu
#1691 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Trollaš nas ili? ![]() Za dualcore mob i 2000mAh bateriju, to je preloše, osim ako ti je screen on time u tih 12h, bar 4h.
![]() |
#1693 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Izgleda super! Ali hoće li se moći kopirati ćelija u exelu? npr. moj stari je uzeo radi posla lumiu 920, bas zbog office-a i tih stvari, i onda se neugodno iznenadio što ne može copy/paste ćeliju ili samo jednu obojat i takve stvari.. |
![]() |
![]() |
#1696 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Amber je izašao u distribuciju. Prvo dolazi na 920 i 820, a onda na ostale modele. http://conversations.nokia.com/2013/...r-lumia-amber/
#1697 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Lumia 1020 vs Samsung Galaxy S4 Zoom http://blog.laptopmag.com/nokia-lumi...galaxy-s4-zoom ![]() Znate tko je pobjedio ![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1699 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Još ja imam mobitel iz slobodne prodaje pa očekujem da ću prije dobit, al brus ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1700 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Imaš ga ovdje za skinuti.
![]() |
#1701 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Probaj sa preko 8h jer kao što sam rekao, ovo je statistika nakon prvih par dana. A prva dva dana je doslovce nisam puštao iz ruku. Mislim da sam je samo prvi dan punio tri puta ![]() Resetirat ću statse pa pustit da se sredi log sad kad je koristim u ''normlanim'' uvjetima. Evo jučer prvi dan da sam prestao drkat po njoj i baterija izdržala cijeli dan, tj navečer ga napunim i držala je drugi dan do navečer. Dakle kakvih 20-22 sata. Ako se pak zaigram tj visim na netu ili pokrenem koju igru onda je posrče i za 8-10 sati. Dakle nije kao 8S ali ovo je ipak malo gladniji mob. Velim, vidjet ću za koji dan kad me pusti zanimacija i konstantno provjeravanje appova i gluposti. Citiraj:
Fotić je prosječan, no ja to uspoređujem s ranijim mobitelima koje sam imao a danas mi niti jedan mob nema usporedivu kameru s onom na K800 ili C905. Tak da nisam baš toliko mjerodavan. A i na falus mi ide to bildanje MP-a umjesto da ubace pošten senzor. Jer ionako nemam potrebe za ogromnom i teškom fotkom.
![]() |
#1702 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Recite vi meni kako vama radi ona facebook aplikacija za wp8? Meni uopće ne dolaze notifikacije na lumiji 620. tek kad otvorim aplikaciju, onda mi standardno javi na onim ikonama od facebooka (requests, messages, notifications) koliko imam novih notifikacijama. Nisam još na GDR2, taman se skida. Možda tamo bolje radi (sarkazam) ![]()
#1703 | ||
The mighty pirate
|
Citiraj:
Carl Zeiss se u grobu okrene svaki put kad ja okinem nešto s 820. Prelazim na 1020 čim se cijena upristoji na 2500-3000 kn. Citiraj:
![]() |
#1704 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ma ludi MS neda Fejsu da napravi aplikaciju nego hoće sam, iz početka zato što su htjeli da se uklopi u WP dizajn, a sad kad izgleda generično ko i s ostalih platformi opet ga oni razvijaju i nikako da srede te notifikacije kak treba, stvarno ne kužim tu neozbiljnost prema najvećoj društvenoj mreži. Dok recimo Twitter sam razvija svoju aplikaciju koja radi ko podmazana, i notifikacije i sve ostale stvari... |
![]() |
![]() |
#1706 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Odakle ti to,koliko ja znam facebook nije htjeo razvijati za wp tj nije mu se bas zurilo pa je onda to microsoft uzeo u svoje ruke uz naravno njihov blagoslov. Slicna stvar je i sa youtube appom.google ga ne zeli napraviti za wp, pa ga microsoft pokusava napraviti, razlika je samo sto google aktivno sabotira razvoj youtube appa za wp dok facebook ne. |
|
![]() |
![]() |
#1707 |
The mighty pirate
|
Da, briše sve ako ga radi ovako ručno. Navodno sve ostaje ako radi preko update na mobitelu. No, ja takve stvari uvijek stavljam na čisto, a svi kontakti, poruke i slično mi se backupiraju na skydrive pa se automatski potegnu odmah kad ubacim account u mobitel.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 17.08.2013. u 12:58. |
![]() |
![]() |
#1709 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1710 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
To je moja iz Mobisa/Tele2. Usput, instaliran mi je Nokia Smart Cam - ali kada pokrenem kaže da ta aplikacija ne želi raditi sa verzijom Windowsa koju ja imam. Trebam li čekati Amber ili postoji način da proradi i bez Amber? Inače, sve skinuto sa storea, bez ikakvih exploitova. Usput, meni je mobitel super. Brz, stabilan, nakon Xperie J i Desirea, ovo je milina koristiti. Baterija mi drži 1 dan (od 5:30 ujutro do cca 23h navečer) uz umjereno intenzivno korištenje sa 3G/Wifi/GPS uključenim. ![]() Taman mi toliko to i paše, pa da mogu navečer puniti mob, a ne da mi ostane još 20-30%, pa da moram čekati i puniti na poslu. |
|
![]() |
![]() |
|
|