|
![]() |
#1711 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Prvi puta uopće čujem da netko čisti vrečice od usisivača, ne znam koliko je to pametno pogotovo ako je netko od ukućana sklon alergijama. Kad se napuni, bacanje i stavljanje nove, barem kod mene. Imam doma psa i moram priznat da mi roborock i njegove vrećice u docku nemaju nikakav miris, što ne mogu reći za svoj klasični usisivač koji povremeno koristim za detaljnije čišćenje. Znači te pseće dlake smrde ko kuga, svaki put moram luftati nakon usisavanja. Ima li tko kakvo rješenje za to? Probao sam one mirise šta ima za kupiti, probao usisavati detergent u prahu, ali to ne pomaže previše, a glupo mi je zbog toga mijenjati poluprazne vrećice. Filtere sam čistio i mijenjao, ali nije do njih jer kad je nova vrećica nema nikakvog mirisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Imamo alergičara doma, ali s tim vrećicama i pražnjenjem apsolutno nikakvih problema nemamo. Čak štoviše, te vrećica nisu usmrđene nakon 6 mejseci korištenja. To sad naravno može imati veze i s smećem unutra, kod ans su to 90% mačje dlake i ženina kosa ![]() btw, vidjeh da ima kupiti i reusable vrećica za neke roborock usisavače, možda uzmem i neku takvu.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1714 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1715 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Xiaomi G20 max, stapni baterijski suho usisivanje. 240 eur cca. Vrijedi li to tu lovu ili ima nes bolje? Ako se isplati moze i nesto skuplje jasno, molim preporuku. Sto se lakse cisti spremnik to bolje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Imam 5.100 godinu dana skoro, često korišten... što reći, silujem ga za suho usisavanje pa nakon toga na mokro za dubinsko pranje desetak puta mjesečno Jedino što je otišlo je mlaznica na velikom nastavku za dubinskom (predviđenim za ekstraktiranje iz tepiha). Za što ti treba?
![]() |
#1719 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Mogu ga preporuciti, za isto koristim (uzmi u obzir da radi duplo jer i suho usisavam s njime)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|