|
![]() |
#1711 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Jel ima šta HD-a u free leech i igrica? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
bi0haZZ
Datum registracije: Oct 2010
|
na iptu imas dosta toga freelech Zadnje izmijenjeno od: mamic16. 04.10.2011. u 12:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1713 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zna li netko sto se dogadja s lasttorrents.org? Imao sam account koji je ukinut (valjda zbog neaktivnosti) mislim da se nisam logirao 2 mjeseca. Sad pokusavam napraviti novi, no izgleda da traze broj mobitela i da platim 7 eura. Registrirah se i ne dobih nikakav verify link. Jesam li ja ovo dobro shvatio ili mi je rumunjski zahrdjao u zadnje vrijeme? Nemaju previse informacija na engleskom, a moj google-fu je los. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo ako netko zna pomoć Site al da ima registraciju,znači skidao sam do sada sa isohunta i svih ovih public siteova,pa ako tko ima kakvu pozivnicu za neki site gdje se ne gleda toliko ratio upload download al da ima izbor filmova velik,jer nisam baš u tom torrent svijetu a i ne bi htio nekog zajebat da mi da pozivnicu a da nemrem održavat taj ratio il kaj god ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ima tko kakvih informacija kad će TS dovršit update?
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 10.11.2011. u 10:36. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1721 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne mogu uploadati na TorrentLeech. Imam ovubrzinu (skidam nekaj pa je DL loš), znači odličan upload, a meni torrente šera brzinom 0.5kb. Pogledao sam njihov faq, otvorio port, isključio DHT, postavio priority, otvorio max bandwith za te torrente... ništa. Može help jer ću spušiti acc? Hvala
![]() |
#1724 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1726 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Može bit do bilo čega. Evo, meni trenutno se seeda 60kom na TL, neki stari po godinu dana, dok su neki po par dana, i ukupni upload nije 5kb/s. Ovisi ko kad skida. Možda bi ti preko noći i više seedao. Ali ak imaš samo taj 0day pack da vratiš ratio, nije baš dobro.
![]() |
#1727 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Kao sto rekoh, rijec je najvjerojatnije o partial seederima. Druga stvar - torrent protokol favorizira one sa vecim brzinama, sto znaci da cak i ako netko stvarno leecha prvo na red dolaze seedboxovi (kojih uopce ne sumnjam u tom swarmu ima dosta), a tebi ostaju mrvice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
RevTT ima Holiday IRC Bonus i IRC Bonus Radio Listener Giveaway (dijele svaki sat 20 GB). A na radiju neki opičeni DJ-i. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Uz nabrojane i HDBits isto šteka, BitMe.org isto, TvT je bio offline, čak i Waffles kratki period. Za HDBits znam da ih ddos roka, BCG navodno seli server, al negdje je zapelo jer traje masu, za ostale neman pojma...
![]() |
#1738 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ima netko mozda ikakav info za bit-hdtv? sto im se dogodilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1739 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ekipa, trebam pomoć. Već sam neko vrijeme izvan storrent sviejta i ne znam koji tracker bi bio dobar za TV stvari. Bi osma duže vrijeme u inozemstvu i spušio većinu svojih accounta zbog neaktivnosti, uključujući i BitmeTV Koji bi drugi tracker bio ok za takve materijale?
![]() |
#1740 |
Zagorac
Datum registracije: Sep 2008
|
eztv.it ti je dobar |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|